Inače danas pravim čudom nisam popio batine

došao drug iz BG, sa svojim drugovima, ukupno nas 5, sjedimo na trg, kad odjednom iz 2 pravca nam prilazi 30-ak Varvara, i kreće ono "odakle ste momci" , (a tačno sam vidio da su prije toga pored nas prošla 2-3 momka koji su bili izvidnica, čim su čuli BG akcenat, to je bilo to).
Ja se okrenuo i toboš tipkam na telefon i pravim se naivan, kad iza mene glas "nemoj da nam okrećeš leđa"... šta ću koji kurac, rekoh nema sad bježanja, pa kud puklo, ja krećem pud njih i odgovaram "Podgoričani" na ono prethodno pitanje... ne znam ni sam na koju foru, da li zbog PG akcenta, ili plave majice koju sam nosio( prije će biti ovo prvo), ovi ladno prolaze pored mene, ni da me taknu i kreću na momke iz BG, koji su nažalost primili par udaraca... sreća te je policija bila tu u roku od 10-15 sekundi sa 3 marice, te su se Varvari odmah razbježali...
poslije toga nadrealna scena... kad je stigla murija, prilazi mi klinac od 15-16 godina, koji je bio u toj grupi (ali na samom zaleđu, te nije učestvovao u "akciji"), i sav uplašen moli da ide samnom sa lica mjesta, da ga murija ne bi cimala... ono, mogao sam da ispadnem smrad u toj priči, ali ajd, klinac je, iako im jebem svima pa i njemu mrtvu majku kompleksašku...