E ovako.
Meni se jako svidjelo kako je Partizan igrao sinoc. I prvi mec na JNA je bio skroz korektan, a ovaj jos vise. Naravno, nije bas lijepo primiti 5 golova a diciti se dobrom igrom, ali stvarno, bez onog naseg glupog vidjenja fudbala, zaista smo korektno igrali. Ja sam prognozirao da cemo primiti 4 gola u dva meca i omanuo sam za jedan, ali okej, vec posle Buducnosti je bilo jasno da ce ova odbrana kad izadje iz JSL imati mnogo problema.
Vidi se itekako Djukicev rad. Na zalost, valorizacija takvog fudbala je poprilicno tanka bila u ovom sto smo vidjeli do sad. Ali pas igra je bila jako lijepa za vidjeti, igraci su izgledali poprilicno inteligentno na terenu, uglavnom su se brzo oslobadjali lopte, ja u pojedinim momentima nisam mogao da vjerujem da gledam ekipu koja je produkt JSL lige

Naravno, sve ovo dodje poprilicno nebitno i smijesno kad su pozadi crne rupe, koje gutaju sve pozitivno sto napravi ekipa...od ovih 5 golova, minimum 3 su katastrofalna za ovaj nivo takmicenja.
I ne vjerujem da bi Nikolic napravio nesto vise. Sigurno ne bi primili toliko golova, ali ne bi ni dali vise od 1 pretpostavljam. Sad nam ostaje da cekamo zrijeb. Bilo bi steta da ova ekipa ispadne, jer imam osjecaj da bi imala sta da pokaze u grupi LE.