da je Stojke došao pre Olimpijakosa, možda i ne bismo igrali sinoć već u utorak

. Jebote, koja razlika u klasi, bio je onaj jedan šut tokom drugog poluvremena, baš jak, koji je uhvatio sa rukama iznad glave, rutinski, već sam video tamo nesretnog Fiću Kljajića kako mu lopta prolazi kroz ruke

.
Jebiga, ja sam od početka prelaznog roka bio za Stojketa kada sam video da ga Notingem ne želi, ali ovi su se femkali.
Podseti me to na leto 2005. godine kada smo bili u kombinaciji za Savu Miloševića. Jurili smo Ligu šampiona (tada pod Vermezom, nakon one sezone gde smo prezimili u Evropi) i Savo je bio raspoložen da debelo spusti primanja i vrati se kod nas da ne bi ispao iz Petkovićeve reprezentacije. Onda je Zeka rekao da to nije naša praksa, da je Savo ostario, kako će prodati Boju i Oditu ako je Savo tu... Rezultat - u 210 minuta protiv Artmedije iz xyz šansi nismo postigli nijedan gol, otpala je lova iz LŠ, a tim se na jesen urušio nakon skandala sa Petah Tikvom.
Na drugoj strani, Savo Milošević je otišao u Osasunu, pronašao je novu mladost i u tri sezone u Primeri je davao gol na svakoj drugoj utakmici.
A Odita i Boja su prodati za džak krompira i kacu kiselog kupussa