Autor Tema: KK Partizan 2017/2018  (Pročitano 222310 puta)

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +7/-2
    • Pogledaj profil
Voleo sam, volim ga, voleću ga ja.
Jer će ime njegovo večito da sja!

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
Odg: KK Partizan 2017/2018
« Odgovor #436 poslato: Oktobar 30, 2017, 12:10 »
Na pozicijama 1,2,4 i 5 ce nam glavni igraci biti stranci. Pravimo tim za buducnost  :zvizvdi: 

Idemo ka UPPR-u izgleda....
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #437 poslato: Oktobar 30, 2017, 01:55 »
Copy "Evropska Zvezda" - Paste "SNS Partizan"

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
  • Ugled: +105/-396
    • Pogledaj profil
« Odgovor #438 poslato: Oktobar 30, 2017, 02:15 »
Prije 10 minuta sam ovo rekao jednom kolegi.

Pasad vidjecemo. Ne valja kad drzava daje, ne valja kad ne daje.

Dolaskom Kevina postajete legitiman kandidat za finale ABA lige.

Sto s etice mladih igraca Goss je mlad i ima dvije godine, nije ni MIller star.

Imate newkoliko dobrih talenata koji ce ove godine da se spremaju za sledecu sezonu.

Odlicno sklopljen tim imate.

Odlican. tri iskusna centra i kvalitetna i uz njih Salic i Koprivica da sazrijevaju. Pa i Gavrilovic.

Vani brzi, dobri i fzicki jaki.
Da imate trenera koji oce d aradi pa d autegne odbranu jer sa MIlerom, Marinkovicem i Cakarom ima sve sto je potrebno za to glat bi uzeli ABA ligu.

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #439 poslato: Oktobar 30, 2017, 02:33 »
ono gore je vijest iz 2015. sad sam pogledao :)

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #440 poslato: Oktobar 30, 2017, 02:36 »
Ali nije nemoguće da se ponovi [emoji6]

Van mreže deda

• Starosedelac
  • Ugled: +50/-4
    • Pogledaj profil
« Odgovor #441 poslato: Oktobar 30, 2017, 02:56 »
Koga god da dovedu je još jedan korak u gubljenju identiteta i gaženje po tradiciji i značaju KKP.
Jebo ih (nas) SNS i stric nacije.

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #442 poslato: Oktobar 30, 2017, 03:04 »
Zbog cega tako mislis?

Po meni ovo je najbolja selekcija od zadnje duletove pred odlazak u Moskvu i one prve vlade jovanovica.

Tim kvaltetan koji moze da napreduje i iz koga moze da izadje par nosilaca za dogodine.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #443 poslato: Oktobar 30, 2017, 03:08 »

Ne valja kad drzava daje, ne valja kad ne daje.

Ajkula, ovo je pravljenje instant tima. Ne znam koji im je cilj, sta uopste namjeravaju, ali ako ne donese neki strasni rezultat odma, bojim se da ce se raspasti kao baloncic sapunice. Dok shvatimo sta se desilo, uprava koja je to sve osmislila ce biti daleko od kluba. Vec je to vidjena prica.

Dovodjenje svih ovih pojacanja nema nikakvo uporiste...odakle ce se platiti i sta ce se desiti ako rezultat ne dodje? Kakav je cilj i plan kluba uopste? Za trofej ABA lige nije dovoljno samo da nagomilas strance sa solidnim statistikama, to nikakva garancija nije. Uostalom, vi to najbolje znate.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #444 poslato: Oktobar 30, 2017, 03:14 »
To u ovom momentu ne znamo. Mozda ima para a mozda ne.
Ako ne bude nesto ce se izbunarit kao sto se uvijek izbunari odim ako Srbija ne postane pravna drzava u narednih par godina a znamo kakve su sanse za to.

Ja cisto pricvam iz sportskog aspekta. Odlicna selekcija osim sto vam je Miler visak i trebao bi neki pametniji plej koji vrti pik i pop ako dodje Džons jer nisam siguran da će Dzons ili Amuels biti zadovoljni sa manje suteva od Milera.

I opet ponavljam odbrana. Vi vec postizete i postizacete dosta poena jer sad imate vise opcija ali odbranu niko ne igra osim Cakarevica i to je problem.

Intstant tim pravite ima 5 godina. Nije ova izuzetak sa razlokim da imate 3-4 mlada igraca koja su stvarno veliki potencijali.

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #445 poslato: Oktobar 30, 2017, 03:20 »

Van mreže deda

• Starosedelac
  • Ugled: +50/-4
    • Pogledaj profil
« Odgovor #446 poslato: Oktobar 30, 2017, 04:20 »
Zbog cega tako mislis?

Po meni ovo je najbolja selekcija od zadnje duletove pred odlazak u Moskvu i one prve vlade jovanovica.

Tim kvaltetan koji moze da napreduje i iz koga moze da izadje par nosilaca za dogodine.
Ne znam šta da ti kažem, nisam navikao da 4 glavna igrača budu Ameri.
Nisam navikao na trenera kome košarka nije prioritet niti na to da KKP, bez uvrede za ikoga, liči na KK Radnički Kragujevac.
Slažem se da tim ima dobru kompoziciju - još ako dođe neko u rangu pominjanog Džonsa...
Ali nije mi to KK Partizan koji sam zavoleo i koji sam pratio tako strastveno.

I ne znam što niko nema petlju da preseče sa agonijom i da se krene od nule.

Lepo ste primetili da se izgleda ide ka "evropskoj" Zvezdi i UPPR-u ali, po mom mišljenju, i u još dublji kanal.
« Poslednja izmena: Oktobar 30, 2017, 04:23 deda »

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #447 poslato: Oktobar 30, 2017, 05:35 »
A pa dobro vremen a se mjenjaju. Ne mozes opstati bez stranaca jer su oni jeftijini od nasih.
Svi bi mi voljeli da Macvan, Lucic, Jovic, Milosavljevic, Nedovic budu kod nas ali nema para za to.
Prosto ako hoces da budes konkurentan moras.

A ovakva igra koju igra Partizan jeste sve suprotno od pnoga sto je Dule igrao ali ja sto vise gledam cini mi se da nije bas divljanje kako mi se ucinilo u prvi pogled.
Sa ovom dvojicom imacete i vise rjesenja za pozicioni napad tako da ispasce to dobro.

Mislim da treba da se opustite i uzivate. Pretpostavljam da ce biti dobra sezona a April je daleko.

Sto se tice scenaria Zvezde moguce ali ne vjerujem u to iz vise razloga a i ima ko treba da rzmislja u tome.
Meni samo zao sto Pecarski nece vise igrat. Milina ga je gledat.

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #448 poslato: Oktobar 30, 2017, 07:02 »

najbolja selekcija Partizana je 12/13... dugo se neće ponoviti takva koncentracija talenta sa mladim igračima na jednom mestu. Tačno je da te godine nisu ušli u Top 16, ali kada pogledaš danas karijere tih momaka  :eek: . Poslednji trzaji Duleta Vujoševića kakvog pamtimo.

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #449 poslato: Oktobar 30, 2017, 07:50 »

najbolja selekcija Partizana je 12/13... dugo se neće ponoviti takva koncentracija talenta sa mladim igračima na jednom mestu. Tačno je da te godine nisu ušli u Top 16, ali kada pogledaš danas karijere tih momaka  :eek: . Poslednji trzaji Duleta Vujoševića kakvog pamtimo.

Najbolja selekcija je 2010 godine i odlazak na F4 gde nam se smešilo finale.... Da je Teodosić pogodio obruč....
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.