Autor Tema: KK Partizan 2017/2018  (Pročitano 222458 puta)

Na mreži Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
Odg: KK Partizan 2017/2018
« Odgovor #735 poslato: Januar 24, 2018, 10:30 »
ajde ne zajebavajte se :nono:  zna se da i Grba i Gurovic hoce funkcije u srpskoj kosarci i zato se guraju u sns

Cica selektor, Grba predsjednik saveza. Za koju godinu, sto da ne  :zvizvdi:
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +7/-2
    • Pogledaj profil
« Odgovor #736 poslato: Januar 24, 2018, 10:31 »
Ostoja je najavio funkciju za Grbu u KKP.
Voleo sam, volim ga, voleću ga ja.
Jer će ime njegovo večito da sja!

Na mreži Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #737 poslato: Januar 24, 2018, 10:37 »
Danas slusam razgovor dok sam bio u upravnoj zgradi FSCG, pricaju o tome kako je Vucic popljuvao sve sportiste koji su na drugim listama, tipa Sapic i slicni, kao, imaju lazne diplome, nepismeni, neobrazovani...a onda prelazi na svoje u stilu, nismo zaboravili Guroviceve trojke, pa onda jedan Goran Grbovic, pa  :smeh4:

Gledao sam u ponedeljak jedno pola sata njegovog sjajnog gostovanja kod onog kretena na Hepiju, zaista je briljirao, ali ne cuh ovaj biser o neobrazovanim sportistima i legendama naseg sporta :respect
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
  • Ugled: +105/-396
    • Pogledaj profil
« Odgovor #738 poslato: Januar 24, 2018, 10:42 »
gurovic i nesa vjeruju u sve to. grbovicu treba posao jer ne radi nista decenijama.

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #739 poslato: Januar 25, 2018, 12:45 »
Danas slusam razgovor dok sam bio u upravnoj zgradi FSCG, pricaju o tome kako je Vucic popljuvao sve sportiste koji su na drugim listama, tipa Sapic i slicni, kao, imaju lazne diplome, nepismeni, neobrazovani...a onda prelazi na svoje u stilu, nismo zaboravili Guroviceve trojke, pa onda jedan Goran Grbovic, pa  :smeh4:

Gledao sam u ponedeljak jedno pola sata njegovog sjajnog gostovanja kod onog kretena na Hepiju, zaista je briljirao, ali ne cuh ovaj biser o neobrazovanim sportistima i legendama naseg sporta :respect

Marić je sve samo ne kreten..namazan i opasan lik.
Taj kad je radio za DB Vučić je akne cedio.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #740 poslato: Januar 25, 2018, 08:52 »

Nešu je Čović nagovorio da uđe u SNS i razbuca ih iznutra kao Savo Milošević FSS
« Poslednja izmena: Januar 25, 2018, 08:52 Blefer »
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Na mreži Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #741 poslato: Januar 25, 2018, 09:54 »

Marić je sve samo ne kreten..namazan i opasan lik.
Taj kad je radio za DB Vučić je akne cedio.

Nisam ni mislio da je kreten u tom smislu...vec u DV smislu, kao sto je rekao za Vesica. I on je namazan i opasan, ali je kreten.

Ono Č ispred prezimena koje mu dodaju mu fantasticno dobro stoji.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #742 poslato: Januar 25, 2018, 11:39 »
ja stvarno ne mogu da sudim ko zeli da se uguzi negde ili ne. ono sto znam jeste da su kao sto rekoh svi dobro situirani. a dal zele neku funkciju mozda da,mozda ne. ne mogu da im udjem u glavu, da znam sta razmisljaju. cinjenica je za grbu npr da on godinama, u stvari koliko znam od igracke karijere, nema nikakav posao u kosarci, nesto se spominjalo da radi u dinamiku kao sportski direktor ili nesto za mladje kategorije, ali preko toga i on tako predje svaki put da ispadne ko da je tu usput, mozda kao neki savetnik,a ne kao neki svakodnevni posao. osim toga kao sto rekoh ne znam da je ista radio od igracke karijere. ali sam siguran da i on kao svi ima neki kafic,pekaru ili nesto sl od cega zaradjuje. pera zna sve te kafanske price pa je u to sigurno bolje upucen od mene  :D
naravno da pored toga sto svi imaju lepe pare, i lepo zive moze da se desi da zele neku funkciju,ali kao sto sam rekao to mozemo sao da pretpostavljamo,pa ne bih na osnovu pretpostavki da im sudim...
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #743 poslato: Januar 25, 2018, 12:01 »
ja stvarno ne mogu da sudim ko zeli da se uguzi negde ili ne. ono sto znam jeste da su kao sto rekoh svi dobro situirani. a dal zele neku funkciju mozda da,mozda ne. ne mogu da im udjem u glavu, da znam sta razmisljaju. cinjenica je za grbu npr da on godinama, u stvari koliko znam od igracke karijere, nema nikakav posao u kosarci, nesto se spominjalo da radi u dinamiku kao sportski direktor ili nesto za mladje kategorije, ali preko toga i on tako predje svaki put da ispadne ko da je tu usput, mozda kao neki savetnik,a ne kao neki svakodnevni posao. osim toga kao sto rekoh ne znam da je ista radio od igracke karijere. ali sam siguran da i on kao svi ima neki kafic,pekaru ili nesto sl od cega zaradjuje. pera zna sve te kafanske price pa je u to sigurno bolje upucen od mene  :D
naravno da pored toga sto svi imaju lepe pare, i lepo zive moze da se desi da zele neku funkciju,ali kao sto sam rekao to mozemo sao da pretpostavljamo,pa ne bih na osnovu pretpostavki da im sudim...

ja čujem samo priče o značajnim likovima a Grbović je odavno prestao da bude značajan čak i među grobarima
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Na mreži Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #744 poslato: Januar 25, 2018, 12:29 »
Tegi mu daje minimalac za redovno gostovanje u emisiji.

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #745 poslato: Januar 25, 2018, 12:47 »
Grba ga vala i zaradi, čovek ga može slušati, i jako je malo kod nas sagovornika koji otvoreno pričaju o košarci.

Prošle sedmice je Čanak gostovao kod Edina i Koleta, blagi Bože, svaku reč si mu morao čupati iz usta, a i kad bi neku iščupao, to su bile neke uopštene fraze i frazetine koje ti ne kažu ništa.

Sličan je i Radonja, povije glavu i priča sebi u bradu nekim tihim glasom, i napinješ se da čuješ nešto, pa i kada čuješ to su neke bezvezarije.

Na mreži Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #746 poslato: Januar 25, 2018, 12:54 »

Sličan je i Radonja, povije glavu i priča sebi u bradu nekim tihim glasom, i napinješ se da čuješ nešto, pa i kada čuješ to su neke bezvezarije.

Mene on podsjeca na DV sto se tice tih medijskih nastupa. Pauze, rastezanje, pa naglo zavrsavanje recenice, grimase, slijeganje ramenima...u pocetku sam mislio da cak pokusava da ga kopira  :o

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #747 poslato: Januar 25, 2018, 04:19 »
Dule svesno radi dramske pauze i gestikulacije jer se fura da je intelektualac,

a Radonja je kao sedmak kad ga nastavnik izvede pred tablu da mu reši polinom, a ne zna da bekne pa se boji i znoji.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #748 poslato: Januar 25, 2018, 06:34 »
istina. tek pred kraj u zvezdi se malo opustio u medijskim nastupima. a donekle je opustanje islo i ruku pod ruku sa dobrim rezultatima.onda mu je prosto i lakse da daje izjave...
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
  • Ugled: +105/-396
    • Pogledaj profil
« Odgovor #749 poslato: Januar 25, 2018, 06:34 »
[youtube=622,350]pDHwuUzO1W4[/youtube]

Bogami vam sew vratilo za Nolana.