Autor Tema: Yugovici u eurokupovima 2017/18  (Pročitano 108580 puta)

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
Odg: Yugovici u eurokupovima 2017/18
« Odgovor #210 poslato: Avgust 25, 2017, 10:51 »
Da preformulisem:

Partizan gazi ka nokaut fazi Lige Evrope
Zvezda nema sanse za prolaz.

Ovo su Informer naslovi, nemoj da se zajebavas.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
  • Ugled: +105/-396
    • Pogledaj profil
« Odgovor #211 poslato: Avgust 25, 2017, 10:54 »
Potpuno realno.

Zvezda tesko da ima sanse a partizan ima realne sanse da prodje. Kijev nikad gori, Albanci su ipak Albanci i Jang Boys je tu najozbiljniji izgleda.

kakav god da bude naslov vi cete nac nesto da smeta.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #212 poslato: Avgust 25, 2017, 11:00 »
Mozda je realno ali je debilno. Mediji ne smiju imati ostrascene i glupave naslove, cak i sad kad se sve tabloidizovalo. Ovakav naslov je okej za Sportsku galaksiju ili Danas conference centar, ali nije za neki normalan medij, odakle god da si kopirao ono.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #213 poslato: Avgust 25, 2017, 11:04 »
Otkad je Blic normalan?

Kad dodjes u BG vodim te na par konferencija da vidis novinare najuglednijih srpskih novina.

Sve za klik i burek.
I tapsanje po ramenu nekog iz Zvezde ili Partizana.

Na mreži Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #214 poslato: Avgust 25, 2017, 11:06 »
najozbiljniji sportski novinar je matori Rajko, koji uvek ima dva pitanja. Ostali samo kuckaju na mobilne i cekaju neki trač iz klubova
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #215 poslato: Avgust 25, 2017, 11:11 »
Uh, vidim ih i ovako, bolja je medijska scena bila 90ih pod Milosevicem nego sad. Nije doduse samo vlast kriva za to, poklopilo se i malo drugacije vrijeme, ali stvarno je sramotno na sta je spalo srpsko novinarstvo.

E vala kad dodjem iduci put zovem sve vas forumaske cigane ako budete slobodni da popijemo pivo. Nesto stalno budem sa nekim i imam isplaniran svaki jebeni sekund, tacno trebam jednom doci sam.

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #216 poslato: Avgust 25, 2017, 11:13 »
naravno da je bila bolja jer su skolovani u neko normalno vrijeme. I sve ce gore bit.

Van mreže Cvjecar Florijan

• Starosedelac
  • Ugled: +169/-97
    • Pogledaj profil
« Odgovor #217 poslato: Avgust 25, 2017, 11:34 »
Nedavno sam imao priliku cakulati s novinarem Blica
Frajer je bio gost Zdravka Mamica u njegovu uredu u Zg.
Znaci, lik je fasciniran kriminalcem koji je ukro 100 mil eura..

I onda se cudimo zasto je mala plata, losa cesta, slab rezultat pisa testa, mladi idu u Njemacku, gradevinska se ceka po godine...

Ne mozes od glupih ljudi napravit pametnu drzavu.
Nije ni u HR mentalno bolje.

« Poslednja izmena: Avgust 25, 2017, 11:37 Cvjecar Florijan »
Ja još uvek ludujem za tobom
ne znam šta ću sam sa samim sobom
još uvek me bole dani naši
tvoje oči još vidim u čaši

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #218 poslato: Avgust 25, 2017, 11:40 »
Fascinacija kriminalcima, sumnjivim biznismenima, politicarima i raznim drugim 'pobjednicima tranzicije' je jedan sjajan indikator nase propasti, jada i bijede.

Prije nedje smo dotakli ovu temu. Ako nije bogat, mocan, ako ne rasipa i ne pokazuje raskos i surovost onda ljudi misle da ne vrijedi i ne valja. Dosta od ovih nakaradnih rezona je nastalo i nuzdom, usled borbe za preživljavanje, ali jebem mu majku, vrijeme bi bilo da to vise prolazi... Ali kurac.

Van mreže srdjan dimitric

• Starosedelac
  • Ugled: +6/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #219 poslato: Avgust 26, 2017, 12:15 »
Nedavno sam imao priliku cakulati s novinarem Blica
Frajer je bio gost Zdravka Mamica u njegovu uredu u Zg.
Znaci, lik je fasciniran kriminalcem koji je ukro 100 mil eura..

I onda se cudimo zasto je mala plata, losa cesta, slab rezultat pisa testa, mladi idu u Njemacku, gradevinska se ceka po godine...

Ne mozes od glupih ljudi napravit pametnu drzavu.
Nije ni u HR mentalno bolje.

Sa Covicem pricao u Zagrebu  :kafa:

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #220 poslato: Avgust 26, 2017, 11:13 »
Kako god, mediji su se pokazali i dokazali ova dva dana. Ovolika histerija nije gledana ja mislim od Barija 1991.

Da sam se danas probudio posle par godina, mislio bih da ste osvojili neki evropski trofej minimum. Zvezda na krovu Evrope...usput i Partizan je prosao u neko tamo nebitno takmicenje. Valjda je to reakcija. Na nesto.

Kao što je rekao Ajkula to je sasvim normalna stvar.Zvezda će uvek biti broj 1 u Srbiji možda je u CG Partizan popularniji ali u  Srbiji neće biti nikada.

Tako da ne znam čemu čuđenje?

I tako je uvek bilo bez obzira na plaćene tekstove,razne režime,Miloševiće,Koštunice,Tadiće,Vučiće itd..

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #221 poslato: Avgust 26, 2017, 11:19 »
I tako je uvek bilo bez obzira na plaćene tekstove,razne režime,Miloševiće,Koštunice,Tadiće,Vučiće itd..

:bezzuba:
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #222 poslato: Avgust 26, 2017, 11:20 »
Fascinacija kriminalcima, sumnjivim biznismenima, politicarima i raznim drugim 'pobjednicima tranzicije' je jedan sjajan indikator nase propasti, jada i bijede.

Prije nedje smo dotakli ovu temu. Ako nije bogat, mocan, ako ne rasipa i ne pokazuje raskos i surovost onda ljudi misle da ne vrijedi i ne valja. Dosta od ovih nakaradnih rezona je nastalo i nuzdom, usled borbe za preživljavanje, ali jebem mu majku, vrijeme bi bilo da to vise prolazi... Ali kurac.

Novinari su se srozali davnih dana a kako vreme prolazi sve više i jeftinije se prodaju.
U HR je pokojni Židak bio ogledni primer plaćenog sportskog novinara i to od strane Zdravka Mamića.
Ovaj naslov za  Partizan u Albaniji  je sa  b92 original.

Van mreže dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
« Odgovor #223 poslato: Novembar 22, 2017, 07:49 »
Zvezda sutra ima priliku da uradio ono što je od hrvatskih klubova uradio samo Hajduk u sezoni 94/95, a to je da prezimi u Evropi. Sada sam gledao i prosto mi je nevjerovatno da od nezavisnosti i pored toliku učešća u grupnim fazama nemate više evropskih proljeća. Zvezda je svoje zadnje dočekala u sezoni 91/92 i tom zadnjem Kupu šampiona kada je Barsa bila šampion i sutra je ta velika prilika. Najbliži smo bili 2005. godine kada nam je protiv Strazbura u Francuskoj trebala pobjeda, vodili smo 2:0 i onda ulazi mlađani Gameiro strpa nam dva komada, od toga zadnji nekoliko sekundi prije kraja. Mislim da narednih pet dana nisam spavao.

Van mreže Cvjecar Florijan

• Starosedelac
  • Ugled: +169/-97
    • Pogledaj profil
« Odgovor #224 poslato: Novembar 22, 2017, 08:26 »
Zvezda sutra ima priliku da uradio ono što je od hrvatskih klubova uradio samo Hajduk u sezoni 94/95, a to je da prezimi u Evropi. Sada sam gledao i prosto mi je nevjerovatno da od nezavisnosti i pored toliku učešća u grupnim fazama nemate više evropskih proljeća. Zvezda je svoje zadnje dočekala u sezoni 91/92 i tom zadnjem Kupu šampiona kada je Barsa bila šampion i sutra je ta velika prilika. Najbliži smo bili 2005. godine kada nam je protiv Strazbura u Francuskoj trebala pobjeda, vodili smo 2:0 i onda ulazi mlađani Gameiro strpa nam dva komada, od toga zadnji nekoliko sekundi prije kraja. Mislim da narednih pet dana nisam spavao.
  :no:
Ja još uvek ludujem za tobom
ne znam šta ću sam sa samim sobom
još uvek me bole dani naši
tvoje oči još vidim u čaši