sad sam malo bacio pogled na partizan.net da vidim o cemu se radi,i zasto je covic uopste reagovao. on bi inace kao predsednik kluba trebalo da pazi sa kim uopste ulazi u diskusiju,jer nije nivo predsednika kluba da se raspdavlja sa nekim navijacima. ako to zanemarimo, covic pretpostavljam da svesno manipulise nekim stvarima, ali previse neulazeci u pricu i zadrzavajuci se na floskulama,pretpostavljam praveci sebi odstupnicu ako ga mu neko argumentovano odgovori na tu nebulozu(ako on nesvesno pravi ovu gresku, i stvarno ne zna razliku izmedju gubitka jedne poslovne godine i duga, onda smo debelo precenili covica, i mogao bih reci da sam zaprepascen njegovim neznanjem). u sustini covic po svom nastavlja da bira teme, neke ne spominje i ne dira,jer mu ne odgovaraju,i to je isto oblik manipulacije. ali to vesto radi, jer se koristi papirima, pa ima argumente. ne prica o godisnjem izvestaju i sl,ali je istina da je to javni dokument i da svako moze da ga pogleda, pa on nije u obavezi da ga javno analizira,a pri tom je o tome svemu bilo reci na skupstini kluba(gde i jeste mesto).ali je jasno da svesno preskace teme.
ali sada videh da se ovi sa partizan.net bas brukaju. nisu mu odgovorili na ovu njegovu manipulaciju, ali se brukaju pricom kako je covic mogao sam da nazvrlja ugovore pre emisije, i kako iznosi koje je citao i objavio se sastoje od obestecenja klubu, novac za igraca,novac za menadzera i druge agencijeske provizije. sto nije tacno. mogu se pogledati papiri koje pokazuju i vidi se da je rec o obestecenju za zvezdu(buyout ili otkupnina) koja se isplacuje zvezdi,da pare igracima nemaju nikakve veze.a pri tom u obestecenju za boldena upravo i spominje proviziju za menadzera,koja stoji u ugovoru. mislim da se kod ostalih igraca ne spominje ta provizija.a kao sto rekoh pare igracima sa ovim nemaju bas nikakve veze...