uzmes vodu zaprljas je, sipas u nju naftu,i stalno dosipas, i onda prestanes. jel napredak?jeste. jel voda cista?tesko...
mnogo kenjate. ja sam odavno rekao bice bolje.i bolje je.
ja bih ipak rekao da je ovo kenjanje

. Ti si rekao da će biti bolje, i bolje je, iz samo jednog razloga - što Zvezda kupi trofeje.
U konačnoj crti, kako se ovo što Čović kaže na bilo koji način razlikuje od onoga što je Dule radio? Ničim izazvan, bez ikakvog povoda, čovek počne pričati najbesmislenija moguća sranja. Možeš ga ti do jutra pravdati nekim jeftinim metaforama o nafti i vodi, u konačnoj crti se svodi na isto.
Što se tiče prosečnog navijača i njegovog stava, pa bar ovde svi pričamo iza svog imena i prezimena (ili makar nicka) i ne moraju nam se prišivati uopšteni stavovi. Svaki put kada je Pionir ili JNA grmio Vučiću pederu govorio sam da pola tih ljudi glasa za istog čoveka (direktno ili indirektno), psihologija mase je jedno, a egzaktni podataci su sasvim drugo, ja sam po prirodi pragmatičar, čovek matematike i nauke, i ne upadam lako u te neprirodne narative koje neko izbacuje iz ličnih zabluda, svejedno da li se tu radi o grobarskom antivučićevstvu, ili već opevanoj "reakciji" četrespete