meni licno nisu bitna toliko pojacanja. pojacanje ko pojacanje moze da nas razmrda i pokrene, ali bez dizanja kvaliteta igre svih igraca ni dzordan ne pomaze. istina miler je imao taj efekat, gde je u neku ruku znacajno razmrdao nasu igru i pokrenuo je,ostala pojacanja u toku sezone su bila samo nadogradnja,nekada i delimicno neuspesna.
ono sto je sada bitno je da ova igra pocinje na nesto da lici. protiv reala je bila utakmica klasicno dobijena na neko ludilo u napadu, sa uzasno puno gresaka u odbrani. protiv efesa je odbrana mnogo bolje izgledala, istina bilo je i tu gresaka,ali napredak je bio u toj utakmici evidentan. vecina nedostataka je i dalje tu,ali uz ovakvu igru manje su kljucne za rezultat. ono sto je takodje pozitivno sto smo nekoliko puta odlicno iskoristili lesora u pik en rolu,a to je ono sto covek maltene jedino zna da igra, stvoren je za to.a mi nismo odigrali sve ukupno vise od 10ak takvih akcija sa njim od pocetka sezone. nego mu se gurne lopta na niskom postu da igra ledjima,a on covek to ne zna. ponekada cak i nesto izbunari,ali ipak najcesce ne bas. to me raduje,koristi ono sto imas. davidovac je ponovo bio dobar,kao i dobric,jankovic.prosto igraci sa kupe su poceli da daju ono sto se od njih ocekuje i sto mogu. bez njihovog doprinosa mi smo u kanalu.to nam treba i radi dugorocnog napretka jer to su igraci koji vremenom treba da preuzimaju sve vece uloge. sada to vec na nesto lici.
da se razumemo,necemo mi ove sezone biti odbrambena ekipa kao kod radonje, necemo biti ni ozbiljni kandidati za 8,ali mozemo da se borimo da sa svima budemo ravnopravni, da uzmemo i neke pobede.i na domacem planu da nastavimo dominaciju. za ovu godinu vise nego dovoljno...