Pero
Jebemu mater pa neće biti bitka za Prekaz već utakmica.Mislim sve stoji biće provokacija posebno od onog malog Goblina čak mu je i njegov selektor sugerisao da pripazi šta piše na twiteru,ali jebemu mater zar mora odmah sve najgore?
Mislim da baš današnje utakmice demantuju,ne sećam se kad smo odigrali ovako važnu utakmicu a da smo dobili samo DVA žuta kartona?!
I to Prijović na kraju zbog onog šamara u prolazu i Bane čini mi se.
S druge strane Švici su oba stopera i bek dobili žute kartone plus Behrami.
A za ovo drugo se slažem,možda je i dobro što nemamo prostor za kalkulacije i kombinacije jer naša poznata računica "dosta nam i bod" obično završi pušingom.Dakle na pobedu pa šta bude,ako su bolji neka nas pobede čestitaćemo i doviđenja.Na kurac mi već mesecima idu novinarski članci o tome šta je koji šipac iz Švice rekao,kazao,nalepio,napisao itd..pa to oni i hoće da se bavimo tim van fudbalskim stvarima da nam remete mir.
Nego da se vratim na utakmicu danas.
Bilo je taman kako treba biti i kako može protiv ekipe koja nam ni počemu ne odgovara,mali brzi trče kao navijeni(pazi pretrčali smo više od njih to me pozitivno šokiralo).
Plašio sam se da ćemo po običaju odigrati pičkasto na počestku i da će igrači pod nervozom posebno zadnja linija napraviti neki kardinali kiks i primiti neki glupi gol u 15 minuta.
I bilo je lelujavo na početku da se ne ponavljam ali više od nervoze i impresioniranosti sa svi.Posle toga smo kontrolisali pametno celi teren.
Nemam čak ni Krstajiću šta da zamerim sem Ljaića na krilu koji se tu nikako ne snalazi ali šteta je minimalna.
Za mene je pored Kolarova igrač utamice SMS!Predlažem ako neko ima vremena da pogleda snimak i prati kako se dečko kreće bez lopte,kako trči a šta radi kada je lopta kod njega.Na trenutke me oni njegovi driblinzi između trojice i rolanje lopte pa dug korak kad pusti podsetilo na velikog Zizua..

mali vredi 100 mliona evra minimum.I kao što kaže Zgembo koji je to sport igrao u Laciju kad se nije uklapao kod Muslina!?No dobro.
Što se odbrane tiče najveća je greota i posledica naše neozbiljnosti i dronjavosti je što nam se stoperi kroz ove utamice tek sad upoznaju....
Tako da nije ni čudo.
Kolarov pored fantastičnog gola (ubio pauka) korektan nije spavao u odbrani i vraćao se kao puž na dopustu nazad.
Tadić još se traži ali je sa nekoliko poteza pokazao kakav je majstor.
Mitar je dužnik za realizaciju zaradio je danas dve sede na mojoj glavi ali sve ostalo

itd.nastavak sutra umoran sam ko ker.