Autor Tema: SP u Rusiji 2018.  (Pročitano 244112 puta)

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
Odg: SP u Rusiji 2018.
« Odgovor #210 poslato: Jun 18, 2018, 12:37 »
kod nas se uvek nesto kalkulise umesto da se razmislja o pobedi i sigurnom prolazu grupe. jedino u što sam siguran je da ce na meču sa šiptaskom biti i crvenih kartona i to moze biti veliki problem za nas.

Slažem se 100% glede kalkulisanja. Nema tu šta da se račuNJa. Ideš - pobediš, ili izgubiš i toeto. Koji je to luzerski mentalitet da nosiš kalkuator u džepu i računaš šta će biti ako ovi pobede, a oni izgube, ili oni pobede... a ovi odigraju nerešeno??

More...!  :bam:

Kao što je jednom davno rekao veliki Grunf:

Tko leti vrijedi, tko vrijedi leti, tko ne leti taj ne vrijedi....

I toeto. The End. Fin. Конец. (T)Koje kalkulacije, bre!? ? ? ?  :censored:

Ideš da se POKRLJAŠ, pa kom opanci, a kom oDbojci!

Ideš da malo pogineš. Bre!

Ni za državu, ni za porodicu, ni za ulicu, ni za komšiluk... već za SEBE! Zašto? Pa, zato jer VREDIŠ!
I ti to znaš. I hoćeš svima da pokažeš.

A za one EPP reklame te savršeno zabole ona stvar. 
Zašto?
Pa zato jer si ti MAJSTOR svog zanata. Tebi ne treba ni ulica, ni komšiluk, ni grad ni nacija.. ni reklama za pivo (majke im ga...   koja je to prevara!) !!   :death:

:kolce:
« Poslednja izmena: Jun 18, 2018, 12:48 nyc »

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #211 poslato: Jun 18, 2018, 12:47 »
Pero

Jebemu mater pa neće biti bitka za Prekaz već utakmica.Mislim sve stoji biće provokacija posebno od onog malog Goblina čak mu je i njegov selektor sugerisao da pripazi šta piše na twiteru,ali jebemu mater zar mora odmah sve najgore?

Mislim da baš današnje utakmice demantuju,ne sećam se kad smo odigrali ovako važnu utakmicu a da smo dobili samo DVA žuta kartona?!
I to Prijović na kraju zbog onog šamara u prolazu i Bane čini mi se.
S druge strane Švici su oba stopera i bek dobili žute kartone plus Behrami.

A za ovo drugo se slažem,možda je i dobro što nemamo prostor za kalkulacije i kombinacije jer naša poznata računica "dosta nam i bod" obično završi pušingom.Dakle na pobedu pa šta bude,ako su bolji neka nas pobede čestitaćemo i doviđenja.Na kurac mi već mesecima idu novinarski članci o tome šta je koji šipac iz Švice rekao,kazao,nalepio,napisao itd..pa to oni i hoće da se bavimo tim van fudbalskim stvarima da nam remete mir.

Nego da se vratim na utakmicu danas.
Bilo je taman kako treba biti i kako može protiv ekipe koja nam ni počemu ne odgovara,mali brzi trče kao navijeni(pazi pretrčali smo više od njih to me pozitivno šokiralo).
Plašio sam se da ćemo po običaju odigrati pičkasto na počestku i da će igrači pod nervozom posebno zadnja linija napraviti neki kardinali kiks i primiti neki glupi gol u 15 minuta.
I bilo je lelujavo na početku da se ne ponavljam ali više od nervoze i impresioniranosti sa svi.Posle toga smo kontrolisali pametno celi teren.
Nemam čak ni Krstajiću šta da zamerim sem Ljaića na krilu koji se tu nikako ne snalazi ali šteta je minimalna.

Za mene je pored Kolarova igrač utamice SMS!Predlažem ako neko ima vremena da pogleda snimak i prati kako se dečko kreće bez lopte,kako trči a šta radi kada je lopta kod njega.Na trenutke me oni njegovi driblinzi između trojice i rolanje lopte pa dug korak kad pusti podsetilo na velikog Zizua.. :klanja:  mali vredi 100 mliona evra minimum.I kao što kaže Zgembo koji je to sport igrao u Laciju kad se nije uklapao kod Muslina!?No dobro.

Što se odbrane tiče najveća je greota i posledica naše neozbiljnosti i dronjavosti je što nam se stoperi kroz ove utamice tek sad upoznaju.... :wacko:
Tako da nije ni čudo.
Kolarov pored fantastičnog gola (ubio pauka) korektan nije spavao u odbrani i vraćao se kao puž na dopustu nazad. :palac:
Tadić još se traži ali je sa nekoliko poteza pokazao kakav je majstor.
Mitar je dužnik za realizaciju zaradio je danas dve sede na mojoj glavi ali sve ostalo  :respect  itd.nastavak sutra umoran sam ko ker.

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #212 poslato: Jun 18, 2018, 12:51 »
Da ovo puno mijenja i ne, jer smo svakako morali dobiti šiptare. I da su pukli večeras, remi nam ne bi toliko odgovarao jer bi oni igrali zadnju sa Kostariku i mogli bi praviti gol razliku, a ovima ništa taj meč ne bi značio. Na pobjedu, pa šta bude!!! :gdje je nestao smajli vikinga kako maše sa mačem:

dejo

Neće niko praviti gol razliku nad Kostarikom nisu oni Arabija,solidna je to i kompaktna ekipa neće ih ni Brazil nakantati a kamo li Švica.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #213 poslato: Jun 18, 2018, 08:54 »
 Pošto na  utakmicu sa Švicarskom dolazi pun qrac naših navijačkih ekipa krenuće se i sa dobro uvežabanim pesmama protiv Shiponsa a videli smo i sinoć da njihova ekipa ne preza od jačeg faula jer im je to već stil igre. Taj meče bukvalno rešava ko će dalje iz grupe i mene samo brine kako će naši igrači odreagovati na taj pritisak. Igrački nam leže jer nisu brži od nas.
« Poslednja izmena: Jun 18, 2018, 08:54 Blefer »
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
« Odgovor #214 poslato: Jun 18, 2018, 09:44 »
Dobar start i važna tri boda. Formacija 4-2-3-1 kao što se i očekivalo. Mustafa nije imao posla skoro uopšte, što samo po sebi dosta kaže. Na desnom beku Bane skoro pa bez greške. Dobra utakmica, blokirao je skoro sve njihove pokušaje sa boka. Ukoliko izuzmemo situaciju sa samog starta, ostala ubacivanja lopte u 16 su bila jako loša. Biće bolje. Štoperski tandem odličan. Bilo je malo plivanja i nesigurnosti na početku, ali ovaj mali Milenković je odigrao doktorsku utakmicu. Svaka čast. Odgovorno, beskompromisno, uvek na lopti, jak u skoku, ma odigrao je kao mator. Karleuša isto, i još je imao par baš vidićevskih poteza. Kolarov...meni je on retko gadna pojava ali mu se mora priznati da takvo levo kopito nismo imali još od Mihajlovića. Nestvaran gol, po mom mišljenju bolji od Ronaldovog, jer ga je metnuo sa preko 25m i iskosa. I to ga nije dao bilo kom golmanu. Kapa dole. Što se tandema zadnjih veznih tiče, tu je bilo određenih problema i to će morati da se zategne. Matić je samo povremeno bio na svom nivou, kao i Luka Milivojević. Tu vidim mesta za dodatni napredak, jer će od njih dvojice mnogo toga zavisiti u petak. SMS je odigrao jako dobru utakmicu i imao je par poteza svetske klase. Nisam siguran da je idealno rešenje da igraju i on i Matić i Milivojević i Ljajić, ali šta da se radi. Žrtva je ovog puta bio Ljajić koji se nije video, jer nije igrao na svojoj poziciji iza napadača. Najlošiji u ekipi juče. Na sledećem meču bih pokušao sa Radonjićem barem poluvreme. Tadić se polako vraća u formu iz kvalifikacija. Par jako finih pasova i driblinga koji nisu rezultovali golom, ali biće. Mitroviću kapa dole za trud, trčanje, borbenost i požrtvovanje. Ipak, onakvi ziceri se vezanih očiju moraju pretvarati u golove. Nema veze. Doći će.

Sve u svemu, prijatno sam iznenađen, ne igrom već zalaganjem. Delovali smo kao ekipa. Tadić i Ljajić koji se vraćaju do korner linije ako treba. Mitar koji vuče po dvojicu na leđima. Tošić koji stavlja glavu na kopačku. Milenković koji skače kao na federima...itd. Idemo dalje, petak i Švajcarska. Mislim da sa njima možemo da igramo. Biće teško, biće potrebno da se potučemo, ali ako kao danas daju sve od sebe, ja zadovoljan bez obzira na rezultat.
"This is exactly what football should be about."

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #215 poslato: Jun 18, 2018, 09:56 »
Nego, ovo prvenstvo odlikuju nestandardni golovi:

- penali
- autogolovi
- golovi posle kornera
- slobodni udarci

Ove cetiri grupe su brojnije od standardnih golova po nekom mom utisku.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +7/-2
    • Pogledaj profil
« Odgovor #216 poslato: Jun 18, 2018, 11:21 »
Voleo sam, volim ga, voleću ga ja.
Jer će ime njegovo večito da sja!

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #217 poslato: Jun 18, 2018, 01:05 »
Od uefine djece, pobjede su ostvarile  4 ekipe (francuska, danska, hrvatska, srbija), 2 su izvukle remi protiv velikih favorita (island, svajcarska) a samo je kiksala 1 (njemacka). Spanija i portugalija su medjusobno odigrale najbolju utakmicu sampionata.

I posle ce od 16 novih mjesta samo 2 da daju evropi. Malo, ali ajde.

Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #218 poslato: Jun 18, 2018, 03:00 »
Nisam gledao prvo poluvreme Švedska-J.Koreja ali tipujem da bi ovo mogla biti prva utakmica na prvenstvu do sada bez golova.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #219 poslato: Jun 18, 2018, 03:26 »

- penali
- autogolovi
- golovi posle kornera
- slobodni udarci

Penal za Svedjane, 1:0.

Za sad nema nulanula utakmice, sjajno  :aplauz:

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #220 poslato: Jun 18, 2018, 03:56 »
Dobiše Švedi i to dade penal isti onaj što je dao i Zvezdi u BG.

Ali koja drva građa igra za Švedsku;Bukva,Grab,Jasen,Cer,Hrast kitnjak,hrast lužnjak,Bagrem,Omirika,Omorika(Pančićeva),Jela,Bor,Srebrna smreka.

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #221 poslato: Jun 18, 2018, 05:20 »
Za Panamu igra čovek koji se zove Fidel Eskobar. :cigara:

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #222 poslato: Jun 18, 2018, 06:21 »
Za Panamu igra čovek koji se zove Fidel Eskobar. :cigara:

I kako onda da ih ne voliš ??!    :zbunjen:

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #223 poslato: Jun 18, 2018, 06:29 »

- penali
- autogolovi
- golovi posle kornera
- slobodni udarci

Evo je Belgija, ladno al' standard.   :D
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #224 poslato: Jun 18, 2018, 06:36 »
Kako je jeziv ovaj Lukaku King Kong iz Konga!Kad završi s fudbalom u MMA da izdominira. :bam: