Autor Tema: Evropski derbi II Partizan - Crvena zvezda srijeda 18h  (Pročitano 97774 puta)

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
Odg: Evropski derbi II Partizan - Crvena zvezda srijeda 18h
« Odgovor #105 poslato: Decembar 13, 2017, 08:37 »
je l ima neka pozadina što je Ostojić igrao umesto Mitrovića, je l neka povreda? Teško mi je uopšte komentarisati utakmicu nakon takvog jednog kadrovskog rešenja. Dva meseca ovde tupim da smo i ovo nešto malo utakmica pobedili jer smo doveli tog dečka iz druge turske lige i parkirali ga u odbranu umesto Ostoje, i onda se Đuka doslovno popiša i vrati ovog u startnu postavu.

Super, odbranili smo minus 9 , valjda će premije igračima za ovaj uspeh.

off topic.

gledam ove nesretnike gologuzane pa sve mislim... kiša pada, minus je, isprebijan si, gleda te 20.000 ljudi, i mlohava ti ćuna (a kakva će i biti pod takvim okolnostima). Jedan od težih dana u kancelariji, svakako.

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #106 poslato: Decembar 13, 2017, 08:44 »
Ma dobro, nego si rekao da je došao prvi do lopte. Nije bitno.  ;)

Pa na prvu mi deluje da je prvo izbio loptu a onda pokupio i Ožegovića.
No što kažeš nije ni bitno.

Profa muĆki provokator pokušava da zakuva kavgu..... :zvizvdi: 

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #107 poslato: Decembar 13, 2017, 08:45 »
 vandal boysi su izgleda usli u sukob sa vodjstvom juga i zato je izbio sukob
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #108 poslato: Decembar 13, 2017, 08:49 »
A "nastavak" se tice onih mentola.  :pusiga: :pusiga: :pusiga: :pusiga: ... (neogranicen broj kula)

Dobili su sta su trazili. Odn. ne bas ono sto su "oni trazili" - ali svakako su dobili.
Slika okrvavljenog majmuna koji je SKINUT DO GOLE KOZE, a murija ga sprovodi bas ispred punog juga - e, ono bi MORALO da udje u Kalendar JSD za sledecu godinu (i sve buduce)! Ne zezam se.

Dakle, sta je tim kretenima u glavi? Kakav je to jebeni "poduhvat" ?? Kakav je to zivot u kojem nesto tako uopste moze da ti dodje u svest,i kao "SUPER! E OVO cu da izvedem! " (u prevodu, "pronasao sam smisao zivota za danas, za ovu nedelju, ovaj mesec... i uopste!"   )

Ako ne bude nista od kalendara, daj boze da Grobari naprave ogromne slike-postere od njihovih raskrvavljenih faca i raspolucenih tintara ( i to u nudo-izdanju) i da ih pred svaki derbi istaknu na najudarnijem mestu na stadionu. Pa, da ih svi gledaju. Iz derbija u derbi. Iz sezone u sezonu.  Da se NIKAD ne zaboravi navijacko dno koje je dosegnuto te 2017. godine.

Barem bi mogla neka prigodna pesma o "skidanju iz gaca".

I posle neka nas starije navijace nazovu, "Delijama"! Ma, koje Delije, aman!  :udaraozid:

:shit: :death:

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
  • Ugled: +105/-396
    • Pogledaj profil
« Odgovor #109 poslato: Decembar 13, 2017, 08:50 »
Ja mislim da Savic nije dohvatio loptu.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #110 poslato: Decembar 13, 2017, 08:52 »
 borba je na jugu za preuzimanje tribine a to cak i kod grobara donosi odredjeni profit
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil
« Odgovor #111 poslato: Decembar 13, 2017, 08:53 »
Nema nikakve logike da su ono Zvezdini navijači.

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #112 poslato: Decembar 13, 2017, 08:58 »
Citat
"Videli smo neka dešavanja na tribinama i niko od nas ih ne želi. Mislim da su fudbaleri kao i stručni štabovi obe ekipe dali primer sportskog rivalstva, taj primer neka svi slede. Zvezda i Partizan su naši najveći klubovi i bilo bi lepo da postoji poštovanje između nas. Potrebno je da se smanje tenzije između klubova. Iza nas je mnogo ljudi, edukujemo i decu, moramo da damo primer viteštva, sportske borbe i fer-pleja. Fudbal je prelepa stvar u kojoj nema mesta mržnje

Đukić.

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #113 poslato: Decembar 13, 2017, 08:59 »
Ne postoje više zastave Vandal boysa i Young boysa. Tu negde treba tražiti uzrok.

Ljudi sa kojima sam se čuo uglavnom nemaju pojma ko su ovi likovi.
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #114 poslato: Decembar 13, 2017, 09:00 »
Citat
U jednom trenutku kopačka Partizanovog veziste Evertona našla se u ruci Vujadina Savića…

Kako?!

"Gađao je (Filipa) Stojkovića pa sam hteo da mu dodam, ali nije odmah uzeo... Trčao sam sa njom i, eto... Posle sam napravio i penal".

Usledilo je pitanje - da li je Everton gađao Stojkovića ili sudiju Mažića?

"Ne znam, meni je Žule rekao u svlačionici da je gađao njega", rekao je Savić koji je priznao da je napravio jedanaesterac i dodao da crno-beli "bar neće kukati više".

Van mreže srdjan dimitric

• Starosedelac
  • Ugled: +6/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #115 poslato: Decembar 13, 2017, 09:01 »
Napisao mu neko govor, ovo nije na njegovom int. nivou.

Van mreže nyc

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #116 poslato: Decembar 13, 2017, 09:05 »

gledam ove nesretnike gologuzane pa sve mislim... kiša pada, minus je, isprebijan si, gleda te 20.000 ljudi, i mlohava ti ćuna (a kakva će i biti pod takvim okolnostima). Jedan od težih dana u kancelariji, svakako.

Seinfeld i legendarna "The Shrinkage" epizoda.

[youtube=622,350]http://www.youtube.com/watch?v=dcovHHOCtpQ[/youtube]

Van mreže nyc

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #117 poslato: Decembar 13, 2017, 09:09 »
Nema nikakve logike da su ono Zvezdini navijači.

Moze se reci da su manji izgledi da su to Zvezdini navijaci, ali logiku je nelogicno potezati kao nekakav argument u diskusijama o navijacima; posebno u diskusijama o cuvenim navijackim grupama.   :misli:   b
« Poslednja izmena: Decembar 13, 2017, 10:10 nyc »

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #118 poslato: Decembar 13, 2017, 09:27 »
idi profa, čemu se iščuđavaš, pa bar si ti čovek koji po sopstvenom priznanju ima iskustva sa opijatima  :D

Ovo su neki pajdomani, verovatno kao osnovnu podlogu života imaju agresiju, a onda im ga žuto da na gas, da se pojača osnovni utisak, i tako. Ja bih rekao da su svi ovi na platnom spisku Neše Sline ili neke od tih frakcija.

Van mreže nyc

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #119 poslato: Decembar 13, 2017, 09:59 »
Ma dobro, nego si rekao da je došao prvi do lopte. Nije bitno.  ;)

Pa na prvu mi deluje da je prvo izbio loptu a onda pokupio i Ožegovića.
No što kažeš nije ni bitno.

Profa muĆki provokator pokušava da zakuva kavgu..... :zvizvdi:

E, nisam ovoga puta, svega mi. Napisao sam bas onako kako sam video na monitoru.A to je, odavno smo utvrdili, nepouzdano sreStvo.  Zato sam odmah i pokusao da se "ogradim".

Za sve vas in dalje imam dva ista pitanja. Prvo je opste-pravnog karaktera, dok se drugo tice konkretno ovog jedanaesterca. Ergo,

1. Da li u FIFA i dalje vazi ISTO pravilo kod ovakvih situacija? U prevodu, ako odbrambeni igrac PRVI stigne do lopte i izbaci je ispred protivnickog napadaca prekrsaj NE POSTOJI.
Osim  u slucaju evidentne (ocigledne) namere da se protivnicki igrac POVREDI   (cak i NAKON sto je lopta izbijena u polje).
Kako god, nama ostaje KAUBOJ (KAUBOJEEEE! )

2. E sad. Pretpostavimo da samo pravilo kao i uputstva o primeni istog NISU menjani proteklih decenija.  U tom slucaju nam preostaje samo da se izjasnimo.
(Opet, u prevodu), kako je ko medju nama video penaltik  ?
Izbor v/nam je prilicno "skucen", da ne kazem, "pojednostavljen"  ;)  .

Posto ne verujem novinarima, unapred preskacem vec "citirane izjave" Vujadinove i obracam se (tj. vec sam se obratio) Tamo-gde-treba.  Cim budem dobio opdgovor, podelicu ga sa vama.

-------------------------------------

P.S. Inace, kad sam malo "predahnuo" od citanja poruka ovde, shvatio sam u momentu da sam malo prenaglio. Ne u nekom losem fazonu, ne u smislu svadje i sl., vec sam se samo okliznuo na  istu izbacenu koru od banane.  Stidim se. Stvarno .
« Poslednja izmena: Decembar 13, 2017, 10:07 nyc »