Loše. Miloje je kolokvijalno rečeno "pročitan". Ovi Slovaci iako nisu po kvalitetu BATE igraju taj fudbal. Tvrda, nezgodna ekipa. Znali su šta umeju da igraju i to su i radili. Gol ne bi dali još tri dana ali smo im ga mi našom glupošću i padom koncentracije dali.
Borjan opet nije imao mnogo posla. Gol nije mogao da brani. Žule se i dalje bori ali njegovi centaršutevi su sramota. Degenek na momente sasvim pristojan, ali u par situacija nesiguran, kod gola smešan. Savić isto..dodatni problem je što se od njega u par navrata očekivalo da iznosi loptu i organizuje igru. A to je baš loše delovalo. Rodić se izgleda pomalo vraća u formu ali šta vredi kada je sebi dozvolio onakav kiks. Jovičić u defanzivi sjajan, preko pola potpuno neupotrebljiv. Krstičić juče jedini na najvišem evropskom nivou. Svaka čast. Svuda ga je bilo. Šteta što nije imao sa kime. Tu pre svega mislim na Ebesilija koji taman što je nagovestio velike mogućnosti juče nestade, nigde ga nije bilo. Radonjić je em bio udvajan em je počeo da izigrava superstara - to će Miloje morati u korenu da seče. Konačno, Stojiljković. Osim akcije kod penala opet jedno veliko ništa. Posle je ušao Milić i malo razdrmao stvari ali se nažalost brzo povredio. Onda je umesto njega ušao Srnić a to je tek izgledalo na momente veoma tužno a na momente smehotresno. Mislim da je Miloje pogrešio i tu i što je Veljka Simića onako kasno uveo.
Nema veze. Dobro je da smo na vreme spušteni na zemlju, jer je euforija počela da trese sve žive. Iz ove utakmice možemo da naučimo mnogo baš svi ako umemo: uprava - da se bez napadača ne gaje i ne potpiruju evropske ambicije. Moraš da se otvoriš da bi zaradio. Miloje - za njega se ne brinem. On je već noćas sve izanalizirao i što je do njega ne sumnjam da će biti promenjeno. Igrači - da treba još mnogo da rastu i rade da bi makar posetili na Zvezdu kakvu svi želimo. Konačno, navijači - prvo ovi "organizovani" - od toga leba nema. Njima je "tribina" važnija od kluba i to je prosto tako, bez velike nade da se tu nešto promeni. A što se ovih drugih tiče veliki pozdrav za turiste i pitanje zašto je Spartak iz Trnave važniji od Radničkog iz Niša?! Onom mandrilu koji je bacio flašu...još jedan lep povod za novu kaznu. Inače, preko 35.000 ljudi i na momente super atmosfera.
I dalje mislim da smo kvalitetniji tim ali to treba i dokazati u Slovačkoj. Biće teže nego što se očekivalo ali ne sumnjam u konačnu pobedu.
Idemo dalje, subota i Spartak ali subotički.