Autor Tema: FK Crvena zvezda 2018/2019  (Pročitano 300314 puta)

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
Odg: FK Crvena zvezda 2018/2019
« Odgovor #435 poslato: Septembar 01, 2018, 02:30 »
čekaj malo, jeste li ga otkupili, ili ste ga samo posudili na godinu dana?! ja sam pročitao da je posudba za 1,5 milki...
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
« Odgovor #436 poslato: Septembar 01, 2018, 02:42 »
Ugovor do 2021.
"This is exactly what football should be about."

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #438 poslato: Septembar 01, 2018, 03:06 »
 terza magija😣  sreca sto milojevic dobro radi i ima rezultata inače ...
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #440 poslato: Septembar 01, 2018, 08:43 »
rsb kaze da info mozzarta o 1,5 nije tacan,nego da smo platili boacea 2,5mil+10% od sledeceg transfera

A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #441 poslato: Septembar 01, 2018, 10:42 »
Zapad 6000 po utakmici, tj paket 18 000

Veliki problem će predstavljati vlasnici 630+ sezonskih za zapad koji neće moći da budu na "svojim" mestima nego će morati da se pomere na sektor sa strane.

Planirani su radovi na zapadu, počinju u utorak. I naša firma je uzela učešće u radovima. Biće tu svašta, prijatnog iznenadjenja.
Počeli su radovi na pravljenju VIP galerije.

Marketing je ekspresno iseljen, red kafe se ruši takođe, a veterane su momentalno vratili nazad u prvobitne prostorije. Brzina kojom su se stvari izdešavale je zapanjujuća. 24 časa od odluke do rušenja.
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #442 poslato: Septembar 01, 2018, 11:11 »
Laki, već sam te proglasio za NAJvećeg domaćina na Balkanu!
Sada si još i NAJpošteniji grobar!
 U mojim očima, barem.
Znao sam ih još i sa mogima ostao veliki prijatelj do današnjeg dana, ali moram ti reći da prema tebi gajim posebno poštovanje. Veliki si Čovek (veliko Č!) Laki!

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #443 poslato: Septembar 02, 2018, 12:23 »
Večeras od 19h protiv Vojvodine u NS.

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #444 poslato: Septembar 02, 2018, 08:07 »
Laki, već sam te proglasio za NAJvećeg domaćina na Balkanu!
Sada si još i NAJpošteniji grobar!
 U mojim očima, barem.
Znao sam ih još i sa mogima ostao veliki prijatelj do današnjeg dana, ali moram ti reći da prema tebi gajim posebno poštovanje. Veliki si Čovek (veliko Č!) Laki!

Profo moj, ovo je striktno posao. Sa tim banditima ja se borim evo već sedmu godinu. Da ne pričam da dug prema mojoj firmi postoji maltene od samog početka, ali valjda je došlo i vreme za naplatu.
Ne bih da iznosim svakake stvari koje smo radili na stadionu jer će ispasti da se hvalim, ali ono što mogu da kažem je da su moje kolege i ja sa njima uradile za klub više nego gomila likova koji obitavaju na stadionu i za to primaju odličnu platu. Naše inicijative da se reše neki gorući problemi na stadionu su bili iznošeni na svakom sastanku sa rukovodstvom. I uspeli smo.

Takođe, bitno je naglasiti da dosta stvari nismo naplatili (fakturisali) nego smo uskakali kada god je bilo potrebno kao interventna ekipa za svakaki posao gde je bilo urgentno. U samom toku rada se pojave situacije koje su zahtevali brzo reagovanje, ni to nismo u dobrom broju slučajeva naplatili jer bi izgubili na vremenu. Ponuda za to, pa čekanje da se odobri, pa onda rad..... a vremena nije bilo.

Veliki izazov je ova LŠ, zahteva se od nas mnogo rada, ali mislim da neće biti problema da završimo planirano. Samo da plate pre toga....
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #445 poslato: Septembar 03, 2018, 10:36 »
Rutinska pobeda juce u Novom Sadu. Dominantna igra. Male neozbiljnosti u odbrani i jedna malo veca Borjanova koja je rezultirala izjednacujucim golom Vojvodine. Ako to izuzmemo bio je prilicno siguran. Zule Stojkovic vidno umoran. Imao je jedan solidan sut u prvom poluvremenu, ali je dosta gresio. Degenek i Babic su dozvolili da igrac udje izmedju njih i da gol, isto kao u Salcburgu. Tamo je Savic kiksnuo, ovde Babic. Rodic se (veoma) sporo vraca u formu, kasnije ga je menjao Gobeljic. U vezi pozadi Jovicic (neupotrebljiv preko pola) i Jovancic (solidno izdanje). Posle je usao Krsticic. Iz kornera je pogodio Babica u trepavicu za poslednji gol. Kafu je poceo po levoj strani pa je prebacen desno. Jos uvek se trazi ali kada klikne sa Benom i Ebesilijom to ce biti super. Vidi se da zna. Ebesilijo je u par navrata pokazao da ulazi u ritam. Menjao ga je Krsticic dvadesetak minuta pre kraja. Ben nastavlja svoj sou. Dva komada, jedan iz opravdano dosudjenog penala, drugi posle sjajne akcije kada smo im sakrili loptu dva minuta. U spicu na pocetku Pavkov koji je ponovo izginuo. Dao je gol na lep pas Ebesilija ali se mora priznati da je krivac Vosin golman. Nesto kasnije su se Pavkov i golman Rockov sudarili i obojica su morali van igre. Usao je Simic.

Zvezda odavno nije izgledala ovako superiorno u domacem prvenstvu, moguce jos od kraja osamdesetih. Naravno tek je pocetak i mnogo je rano za bilo kakve prognoze, ali ako se ovako nastavi pred svaku utakmicu nece se postavljati pitanje pobednika vec samo koliko cemo komada da damo.

Idemo dalje, pauza za reprezentaciju pa Radnik kod nas petnaestog. A onda Napoli.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #446 poslato: Septembar 04, 2018, 06:33 »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #447 poslato: Septembar 04, 2018, 06:46 »
Ja sam zapamtio ko je taj po onoj akciji pre njihovog gola u Beogradu. Neki vasionski kvalitet nisam video ali ima mnogo pozvanijih. Ipak, nejasno mi je zašto se pravi toliki disbalans po pozicijama...ovo nam je xyz krilni igrač, više bih voleo da smo doveli nekog dobrog halfa ili beka.

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #448 poslato: Septembar 04, 2018, 06:47 »
Evo i jedne analize igrača i transfera...nisam mnogo pametniji nakon pročitanog:

https://meridian-sport.com/zvezda-misli-unapred-zasto-je-slovak-jirka-vise-od-transfera-za-narednu-sezonu/

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #449 poslato: Septembar 04, 2018, 07:37 »
jesam dobro ubrao da nema karata za pojedinačne mečeve LP, već se samo mogu kupovat paketi s tri utakmice?!
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč