Nadam se!
Nego, bez zezanja, ovaj Zvezdin tim je OPAK, narode. OPAK!
Možemo da sanjamo ovde il onde, al ako pogledamo CV najbitnijih igrača - pa ovo je zbilja EVRO tim!
Ajmo redom:
Embecilio (ja ga iz milošte zovem, JEBEsilio) - dečko je proizvod AJAXove škole (tko je rekao, Donald kapiten!?) ! Prethodnu sezonu je igrao za APOEL - nikako se ne može reći da je bzvz tim - gde je bio NAJbolji igrač!!!
Ben Dečko igrao za Olympiakos i onda kao pozajmljen igrač za Panionios. Uglavnom, iznuždio se u "Hramu fuzbala" što je bilo dovoljno da ga se preporuči Najvećem klubu na Balkanu. Dečko je već odradio svoju platu - rekao bih - i zabio nekoliko naj naj naj važnijih golova. To jeBen!
Kafu
Pa dal je moguće da smo ovog ludjaka doveli??? Momak nas je ojadio samo tako u dresu Ludogoreca. Ali, evo ga, konačno, u najvoljenijem dresu! Majko moja!
MARKO MARIN. Pa, nemojte da me zajebavate??? SumLJao sam u njegovu spremu, u njegove sposbnosti... ali dečko je toliko ispred SVIH NAS - pritom mislim i na navijače i na klub - da nemam šta da dodam! Bože moj, KOJI MAJSTOR!!! Apsolutno TAKAV igrač nam je ned0stajao! Ona DESETKA - igrač koji povezuje zadnje redove i prednje navijače; igrač koji samo jednim potezom može da stvori šansu... A UPRAVO TO smo i videli na poslednjoj utakmici.
Koji lucidni pasovi!
Boaći! Pa šta reći ! Baš tako, šta uopšte reći! BOĆKO je majstor nad majstorima. Hajde da ga ne opterećujemo - ima on da ubode još najmanje 5 golova u Ligi šampiona. I to je to.
Čauš? Nemam pojma. Nek se dečko dokaže. Kao i svi ostali!