par pojedinačnih seciranja...
prvo, Borjan - i dalje sposoban obranit izuzetno teške šuteve, ali i kiksati / zakomplicirat iz ničeg...
sjećam se da je sinoć jednu čistu loptu, umjesto hvatanja, odlučio boksat jednom rukom, i spustio je na 16-erac direkt Francuzu na nogu...
bilo je još, kad je propuštao onu loptu, a ona prođe tik kraj stative...
u zadnje vrijeme se baš počeo glupirat, otkako ga Pantić uzeo na zub kao kiksaru...
drugo, Ebecilio - čovjek grije klupu / tribinu, a sinoć uđe i u sljedećih 120 sekundi asistira Marinu za gol...
uradio je više u te dvije minute, nego Čaušić i Simić za dvije tekme koje su odigrali...
treće, Cafu - ne znam zašto ste dovodili tog lika + držite ga na ekstra skupoj posudbi, ako vam ne igra u Europi, već se kali kontra Dinamo Vranja i Spartaka?!
četvrto, Marin...nedvojbeno najbolji igrač Zvezde, i igrač koji pokazuje da jedini ima iskustva i kvaliteta igranja ovakvih utakmica...
daj mu jednu dobru loptu i iskreirat će nešto ili zabit, napravit dobar prekršaj ili slično...
na žalost, nema suigrače te razine, pa je sinoć djelovao kao "Pale sam na svijetu"...
peto, Pavkov...nema neku kvalitetu, ali ima zalaganje, srce i borbenost...čovjek opravda svaku minutu koja mu se ukaže...
i šesto, Milojević...dojma sam da je u zadnje vrijeme počeo previše taktizirat i bunkerisat se...
zato mu u vezi igraju sami defanzivci, a ekipa stoji na 20 metara od gola...
ok, PSG je daleko bolji i pobijedit će te, ali postavi i ti ekipu da odigra nešto prema naprijed...
nisu Caen, Amiens ili Dijon bolje ekipe od Zvezde, ali se ipak jače potuku s Parižanima...
previše respekta i straha, previše...zato i dođeš u situaciju da ti visi 10 komada. i na kraju si sretan što je samo šestica u golu...