Namerno smo ostavili za kraj, mada je moglo i na početku teksta da stoji: Marku Nikoliću dopao se naslov MOZZART Sporta iz večeri kad je Videoton izbacio Malme. Napisali smo tad, citirajući Duška Vujoševića, “Čarobnjaštvo je težak zanat”.“Dule je fantastična sportska ličnost, dokazani Partizanovac, uvek blagonaklonog stava kad sam ja u pitanju. A ja ne zaboravljam. Zato mi je drago kad sam makar u istoj rečenici sa legendarnim trenerom. Želim mu zdravlje, sve ostalo ima”.
CitatNamerno smo ostavili za kraj, mada je moglo i na početku teksta da stoji: Marku Nikoliću dopao se naslov MOZZART Sporta iz večeri kad je Videoton izbacio Malme. Napisali smo tad, citirajući Duška Vujoševića, “Čarobnjaštvo je težak zanat”.“Dule je fantastična sportska ličnost, dokazani Partizanovac, uvek blagonaklonog stava kad sam ja u pitanju. A ja ne zaboravljam. Zato mi je drago kad sam makar u istoj rečenici sa legendarnim trenerom. Želim mu zdravlje, sve ostalo ima”. Ovaj čovjek bi nas uveo u LŠ prošle godine, ko iz pičke... sa Đukom i Leonardom naravno. Na vrijeme je vidio koliko je sati i spakovao se... vrati nam se jednog dana kad ovaj dušmanluk napusti Partizan, ali i Srbiju u cjelini.