pa do juce je vkcz bio drzavni projekat,sada ocigledno nije

nije mi bas najjasnija logika ali dobro
inace ovo smatram vise kao upozorenje jelanica tim koji su dali obecanja.ali u neku ruku me raduje nacin na koji je reagovao(naravno stanje u kome se nalazimo ni malo ne raduje),ato je da je pokazao da nema nameru da gomila dugove i dovede klub u stecaj i sl.nego da namerava sa onim sto imamo da radi, ali niko nema unapred zatvoren budzet ma koliko on bio mali,nego se svi snalaze u toku sezone,ali ipak se zna sta je nesto realno sto moze da se namakne.nadam se da ce ipak pare doci,i da ce sve biti ok.koliko znam ceka se gasprom,jer je napravljen dogovor da deo para ide osim u fk(naravno gro para ide njima) nesto ode i ostalim klubovima u sd,pretpostavljam da kosarka tu nece nista dobiti,nego ovi manji sportovi,kojima i onako treba sica.
u svakom slucaju ne ocekujem da u toku sezone iko ode,izmedju ostalog sto i nemaju gde,svugde je kriza u evropi,a ono malo timova i sto ima nesto para(pre svega jug i neki madjari) imaju satsvljene ekipe,a i sumnjamda imaju lagano da izdvoje za prlainovica i pjetlovica npr.u ostala dva kluba u srbiji je ista situcija kao i kod nas,tako da je to to.i mii radnicki smo dobili po jednu platu,sve ostalo se duguje.ne znam koliko je partizan dao,ali i oni kasne u svakom slucaju,verovatno nije nesto narocito ispred,ako je uopste ispred.
a u sustini od toga da li ce doci obecane pare zavisi mogucnost ostanka ovih par reprezentativaca u zvezdi i posle leta.
u svakom slucaju bitno da u slucaju da para ne bude odu ovi stariji,a ostanu mladi talentovani igraci i da se nastavi sa gradjenjem ekipe,na nizem nivou,ali opste ozbiljne mlade i dobre ekipe.
a kakva je situacija u vaterpolu najbolje govori izjava vapenskog koji je rekao da je bio blizu odluke da ostali vaterpolo(a decko je 90-o godiste i odlican igrac),ali da je u zadnjem trenutku dosao poziv zvezde.da ga nije bilo verovatno bi sada ko zna sta radio...