Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.


Poruke - Dule Savic

Stranice: 1 [2] 3 4 ... 258
16
Reprezentativna takmičenja / Odg: Fudbalska reprezentacija Srbije
« poslato: Novembar 21, 2023, 02:49  »
Sa ovim savezom i sa ovim igračima nekakvo čudo i nekakvu lepršavost može da očekuje samo neko ko nema veze sa fudbalom. Baš bih voleo da vidim toga trenerskog maga koji bi od ove grupe i sa ovom gamadi za vratom napravio Francusku. Jel mala stvar spojiti SP i EP (plus još plasirati se u A grupu lige nacija)? Ja mislim da nije. Jeste bila i mađarska u Budimpešti i Bugarska u Leskovcu ali mnogi zaboravljaju da je bio i Portugal u Lisabonu. Vidim da vrli poznavaoci na svim mrežama bruje te o lakoći grupe (kao da su ostale grupe nekakve grupe smrti, uglavnom je smehotres) te o sistemu kvalifikacija koji jeste lakši nego ranije. Šteta samo što to niko da objasni Poljacima, Šveđanima, Norvežanima i nekim drugim savezima koji rade i ulažu neuporedivo bolje i više od FSS. Ali ukoliko Piksi već toliko ne valja i nema pojma, to je najmanji problem. Ne sumnjam da i Džajić i ono drugo SNS đubre jedva čekaju da mu vide leđa. Nimalo ne sumnjam da imamo već spremne kudikamo kvalitetnije opcije koje čekaju u redu - Savo Milošević, Mladen Krstajić, Milorad Kosanović, Neško Milovanović...šteta samo što je Lalatović u međuvremenu našao angažman, mada ne sumnjam da bi se našlo rešenje.

17
Reprezentativna takmičenja / Odg: Fudbalska reprezentacija Srbije
« poslato: Novembar 20, 2023, 01:40  »
Tjah, ne vidim koja je grupa nekakva grupa smrti...evo recimo ova u kojoj je Hrvatska primera radi po čemu je jača. A Hrvati (ili recimo Italijani) još uvek nisu obezbedili plasman.

18
Reprezentativna takmičenja / Odg: Fudbalska reprezentacija Srbije
« poslato: Novembar 20, 2023, 11:56  »
I taj i takav "grozni" Piksi je spojio dva velika takmičenja (odveo nas na EP posle četvrt veka) i uveo u A grupu Lige nacija. Mislim da je Piksi nama najmanji problem. Imali smo mi selektore iz fudbalskih velesila poput Španije ili Holandije pa smo gubili od Azera ili Jermena ili već kojih indijanaca. Stvar je u tome što em imamo kriminalizovani savez em, objektivno, prilično limitiranu ekipu. Gde to igraju naši igrači? U kojim ligama? Saudijska Arabija, Austrija, Rusija, Turska, epizodisti u slabijim timovima petice osim donekle Vlahovića koji ima tu nesreću da mu je trener težak defanzivac. Ko su nama organizatori igre? Veteran Tadić koji je svoje najbolje dane već video i SMS koji se nikada na pravi način i nije uklopio u igru niti je bog zna šta za tu reprezentaciju ikada napravio. Godinama najbolji vezista Serije A koji se sad naplatio kod Arapa u pustinjskoj miki maus ligi za milijardere. Gudelj? Haha. Ovi ostali su rezrerve po engleskoj i sl. Odbrana tek da ne pričamo. Em nikako da istrče isti em igramo visoko pa onda primamo golove kao onaj juče. I nemamo više ni kvalitet u zadnjoj liniji kao svojevremeno sa Vidićem, Ivanovićem, Kolarovim i ostalim. I Blekiju i Pavloviću svaka čast ali daleko je to od takvog nivoa. O Babiću i Veljkoviću da ne pričamo. Ako se stvari postave tako videće se da ovo ipak jeste nekakav uspeh. I drugo, jučerašnja igra jeste bila očaj, naročito u drugom poluvremenu, ali ako treba da biram između Piksija i bunkeraša iz Đorićeve škole čega smo se nagledali onoliko - obe ruke za Piksija. On barem pokušava da igra nešto nalik fudbalu. Jeste da smo primili pregršt moronskih golova ali smo se bogami golova i nadavali. Ako ništa drugo barem ćemo na EP otići bez ikakve euforije.

19
Naše livade / Odg: FK Crvena zvezda 2023/24
« poslato: Oktobar 26, 2023, 05:53  »
Ne ide se bez para u kafanu, bez k. u svatove i bez bekova u LŠ.

20
Reprezentativna takmičenja / Odg: Fudbalska reprezentacija Srbije
« poslato: Oktobar 06, 2023, 01:45  »
Meni taj Mihailo Ristić nikada nije bio jasan. Još je napravio i nekakvu karijeru. Ne umem sebi da objasnim koju poziciju taj momak uopšte igra.

21
Naše livade / Odg: FK Crvena zvezda 2023/24
« poslato: Septembar 26, 2023, 09:28  »
Pa jedna ne bi svakako, koliko znam grobari bojkotuju zbog Vazure. A što se ovih drugih tiče, kada su već čekali 11 krvavih godina potpuno je svejedno, skandiraće mu na prvoj idućoj. Neće moći Terzić da pravi ujdurme baš pred svako kolo.

22
Naše livade / Odg: FK Crvena zvezda 2023/24
« poslato: Septembar 25, 2023, 03:24  »
Gomila gluposti kao i uvek pred svaki "derbi". Ovo smeće naravno treba posmatrati kroz prizmu Terzićevog ličnog kompleksa i "sukoba" sa FSS, čitaj sa Piksijem.

23
Naše livade / Odg: FK Crvena zvezda 2023/24
« poslato: Septembar 16, 2023, 08:11  »
Zaslužen poraz. Sramota od igre. Penal nije bio nijedan, pri čemu je za Zvezdu neuporedivo smešniji.

24
Naše livade / Odg: FK Crvena zvezda 2023/24
« poslato: Septembar 16, 2023, 07:04  »
Izgleda da smo pronašli novog Kulibalija. Ovo su platili 4 miliona. Ajde, nadajmo se da su ovo samo oni poslovični prvi mačići.

25
Naše livade / Odg: FK Crvena zvezda 2023/24
« poslato: Septembar 04, 2023, 12:12  »
Nemate ovlašćenje da vidite linkove. Registracija ili Prijava

evo i centarfora...nije baš impresivan CV.

26
Naše livade / Odg: FK Crvena zvezda 2023/24
« poslato: Septembar 04, 2023, 10:24  »
Sve je to lepo, ali opet ne dovedoše ni bekove ni centarfora. Razumem da Bahar hoće da igra sa tri štopera i dva bočna, ali mu onda dovedite tri štopera koji nisu zadnji vezni ili levi bekovi i bočne igrače koji nisu krila. Drugo, ozbiljan je pad u igri vidljiv i protiv Voždovca i protiv Novog Pazara. Ova pauza dolazi u pravom trenutku. Meni deluje da nam ozbiljno fali kreacija na sredini, valjda će to ovaj Korejac da popravi, i Mića Ivanić kada izađe iz povrede. Smisao igranja Kangve ne vidim. Bukari osim što ostavlja livadu iza sebe je još i toliko sebičan da nemam reči. Bojim se i da Bahar nije shvatio da u ovoj smešnoj ligi protiv Zvezde svi igraju sa dvostrukim blokom i da to neko mora da razbija, a da Lučić očigledno nije taj. Da se prvo te stvari rešavaju pa tek onda da se razmišlja o sitijima i lajpcizima. 

27
Naše livade / Odg: FK Crvena zvezda 2023/24
« poslato: Avgust 12, 2023, 02:33  »
Izgleda da sam bio u pravu za Bukarija, nažalost. Juče smo primili gol tako što je on ispao.

28
Naše livade / Odg: FK Crvena zvezda 2023/24
« poslato: Jul 26, 2023, 09:08  »
Zašto li ovo napravismo ovim dobrim ljudima? Jeste da su bez pola tima i da im sezona počinje kasnije, ali gaženje je ozbiljno.

29
Naše livade / Odg: FK Crvena zvezda 2023/24
« poslato: Jul 26, 2023, 06:03  »
Par mojih ide, ja ne. Ali, gledam u kafani.

30
Naše livade / Odg: FK Crvena zvezda 2023/24
« poslato: Jul 13, 2023, 12:43  »
Bacio sam malo pogled juče. Dosta dobro to izgleda. Olajinka i Kraso se razumeju kao da ceo život igraju zajedno. Stamenić je sjajan, mnogo me podseća na Grujića, i po konstituciji i po kretanjima i po igri. Mićko se veoma dobro snašao na halfu. Bahar je očigledno digao ruke od bekova, shvatio je izgleda da ono što ima nije dobro a da mu nove neće dovesti nikad, pa je prešao na tri štopera i dva wing-beka. Mitrović se tu snašao, ali žali bože da takav talenat bude defanzivno orijentisan. Sa druge strane Bukari mi ne deluje da može to da isprati. On je ofanzivac, džaba što nuši gore kada iza sebe ostavi autostradu. Tako smo uostalom zamalo i primili gol kada je on ispao na kraju poluvremena, kada je Pop sjajno skinuo zicer. Deluje mi da će tu morati da se traži drugo rešenje. Takođe mi se čini da nam fali taj pravi centarfor, razarač.

Ono što je dobro to je da napokon igramo presing, da izlazimo visoko, da se ne zajebavamo sa ja tebi-ti meni pa nazad pa ispucavanje. Napokon smo počeli da igramo fudbal. Ovo je za sada super, dobro je što se šansa pruža i klincima. Međutim, sve ovo su samo pripremne utakmice koje ništa bitno ne moraju da znače. Kako stvari zaista stoje videćemo kada dođu takmičarske utakmice i to u LŠ jer ovde nemamo konkurenciju. Prvi presek se pravi u decembru, a crta se podvlači na proleće.

Stranice: 1 [2] 3 4 ... 258