Autor Tema: Košarkaška liga Srbije  (Pročitano 431682 puta)

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
Odg: Košarkaška liga Srbije
« Odgovor #1575 poslato: Jun 16, 2015, 10:25 »

zato i napisah juče da me ne brine " trener" velikog rivala već to koliko ljudi koji navija za taj klub je i dalje spremno da naseda na njegovu " gebelštinu"
 Nažalost izgleda da ih nije malo  :zbunjen:
 bila je i neka slika sa golim tumbasom na tribini iza naše klupe
 dok je on izvodio svoj šou program neka deca su tu bila na terenu i trebala valjda da igraju neki basket ali ne "vođe" su im pokazale mišinu kitu 
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Vanzemaljac Sivi

• Matori član
  • Ugled: +17/-8
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1576 poslato: Jun 16, 2015, 11:45 »
Voda,prvo u kosarci svi dobijaju 10 godisnjih plata,a ne 12. Takva je praksa.

Ja koliko sam cuo od nekih profi igraca...samo jednogodisnji ugovori se isplacuju u 10 plata, a oni visegodisnji idu u 12. Npr ko ima trogodisnji ugovor prima platu i za jul i avgust, jedino u slucaju ne ulaska u sledecu godinu ugovora ostaje na 10.
Al' nije ni bitno, mozda se i promenilo nesto, pa sam neupucen :)

Van mreže NebojsaK

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1577 poslato: Jun 16, 2015, 11:49 »
Ne znam sta napisati a da odavno nije napisano  :zbunjen:
Ovaj divljasluk i privitimizam nije nesto sto se dogadja od juce, sve ovo ima svoju dugu istoriju i sinoc me po prvi put bilo sramota, ne kao navijaca Partizana, vec kao covjeka i prvi put mi je bilo apsolutno svejedno ko ce da pobjedi, jer trositi zivce na onaj cemer i jad bi bio stvarno preveliki mazohizam.
O utakmici se nema sta reci, standardno, prljava igra sa obje strane u kojoj se zahvaljujuci Dzenkinsovoj roli ovog puta bolje snasla Zvezda - gledajuci krajnji rezultat, i to je to.
O Pavlovicu i Kalinicu se, takodje, nema sta reci, standarno, mali konstantno prljavo na Pavlovicu ali na finjaka dok Pavlovic to radi mnogo konkretnije, zalosno!
Ostalo, pa po default-u ako izuzmemo Misin polni organ koji nije odavno vidjen a za to je sinoc imao i valjano opravdanje u vidu diplomskog pred prepunim Pionirom i kraj djece od 5-8 godina, lijepo nema sta  :no:
Koliko god da cijenim Vujosevica kao strucnjaka jer je nama Grobarima donio toliko radosti, nazalost, moram da kazem da je stvarno dosta i da je najpametnije da se povuce ako misli da ga neko pamti po iole dobrom jer je vise nego ocigledno da covjek ima nekih mentalnih problema koji nemaju nikakve veze sa kosarkom.
Istjerao je Milosavljevica, ponovo je napravio tehnicku gresku kao i Pavlovic kojom su samo ucinili medvjedju uslugu svom timu, konstantno je u ratu sa sudijama uz onaj neizbjezan ludacki pogled, jednostavno, htio to neko priznati ili ne ali Partizan je vec odavno njegov talac i mogu samo da zamislim kroz sta oni igraci prolaze na treninzima kad se prema njima ponasa onako u live tv prenosu  :udaraozid:
« Poslednja izmena: Jun 16, 2015, 11:51 NebojsaK »

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1578 poslato: Jun 16, 2015, 12:19 »

ne znam šta se sve kuva u KK Partizan ali teranje kapitena Milosavljevića zbog toga što je zamerio Pavloviću na gluposti koju je napravio dobijanjem tehničke greške je stvarno nešto što je meni neshvatljivo pošto i dalje verujem da je svim učesnicima ovog finala plej ofa pre svega cilj da pobede protivnika a ne da naprave neki cirkus i izazovu veće incidente.Možda sam ja u krivu  :zbunjen:

Van mreže srdjan dimitric

• Starosedelac
  • Ugled: +6/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1579 poslato: Jun 16, 2015, 01:10 »
Slazem se sa vecinom napisanim ali ne mozes Pero ti nas optuzivati da verujemo "gebelstini" naseg trenera u isto vreme kada ste poverovali da je ovo Zvezda za koju su igrali Duci i Moka, za razliku od tebe mene to sto ste vi poverovali ne brine, vasa stvar

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1580 poslato: Jun 16, 2015, 01:18 »
Slazem se sa vecinom napisanim ali ne mozes Pero ti nas optuzivati da verujemo "gebelstini" naseg trenera u isto vreme kada ste poverovali da je ovo Zvezda za koju su igrali Duci i Moka, za razliku od tebe mene to sto ste vi poverovali ne brine, vasa stvar

ma to što smo mi navijači poverovali i nije toliko bitno, više je bitno što su svi u evropskoj košarci to prihvatili
ja ni9 najmanje ne žalim za Zvezdom koju su hohštapleri doveli do 15 miolna evra duga, da je bilo sreće da nam nikad ne priđu klubu razni vesići, pauci, kovačevići, jovanovići, žeželj, opača i slični "pravi zvezdaši"
znam je da je velikom delu navijača Partizana idealan  čovek na čelu KKCZ Lale Lučić ali to je na sreću davno prošlo vreme ...

ne pratite evropske vrednosti već i dalje učaureni verujete u priče o "sili i nepravdi"

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1581 poslato: Jun 16, 2015, 01:34 »
ako je evropska vrednost preuzimanje imena onda ne pratimo, evropi nije vazno kako se FMP zove ne znacite im mnogo, ne znacimo im ni mi a tek o pocivsoj Zvezdi da ne govorim

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1582 poslato: Jun 16, 2015, 02:01 »
ako je evropska vrednost preuzimanje imena onda ne pratimo, evropi nije vazno kako se FMP zove ne znacite im mnogo, ne znacimo im ni mi a tek o pocivsoj Zvezdi da ne govorim

nama su u Srbiji puna usta neke priče o evropskim vrednostima i konkretno privatizacije u sportu za koju nema ko se ne zalaže ali kad treba tokonkretno odraditi onda se ipak proceni da je ipak bolje daklub pljačkaju neki tipovi poput vesića, vujoševića, zečevića ili terzića nego da neko dođe ik onkretno uloži svoja sredstva i krene sa nečim zdravim kad je sport u pitanju
Bolje je gurati glavu u pesak i kukati kako drugi imaju više a to što u svom klubu ni jednog papira nema koga briga

kao što rekoh ja sam bogu zahvalan što nema one Zvezde i što smo konačno dobili klub u kom se zna šta je čije barem još godinu dana mada koliko sam ja obavešten osigurao se Čović da to i zvanično bude njegovo.

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1583 poslato: Jun 16, 2015, 02:27 »
Covic nije ulozio svoje pare, skupo je to, da je Miskovic u pitanju ili Beko poverovao bih u to.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1584 poslato: Jun 16, 2015, 02:51 »
Covic nije ulozio svoje pare, skupo je to, da je Miskovic u pitanju ili Beko poverovao bih u to.

malo si kontradiktoran :zbunjen:
prvo kažeš da smo FMP pa sad kažeš nije Čović uložio ništa svoje, to baš ne ide jedno sa drugim ...

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1585 poslato: Jun 16, 2015, 04:00 »
A naručito ne sa Grobarskom pričom da je Zvezda privatni  Čovićev klub....tri godine trube  o tome.

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1586 poslato: Jun 16, 2015, 04:12 »

prvo kažeš da smo FMP pa sad kažeš nije Čović uložio ništa svoje, to baš ne ide jedno sa drugim ...

Jeste FMP ali su pare drzavne a ne Coviceve nemojte se praviti naivni

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1587 poslato: Jun 17, 2015, 08:39 »

Jeste FMP ali su pare drzavne a ne Coviceve nemojte se praviti naivni

jel FMP državni ili nije?
slabo pratiš Tegeltiju :D

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1588 poslato: Jun 17, 2015, 09:15 »
Nisi ti toliko naivan Pero

Van mreže Blefer