Ne znam sta napisati a da odavno nije napisano

Ovaj divljasluk i privitimizam nije nesto sto se dogadja od juce, sve ovo ima svoju dugu istoriju i sinoc me po prvi put bilo sramota, ne kao navijaca Partizana, vec kao covjeka i prvi put mi je bilo apsolutno svejedno ko ce da pobjedi, jer trositi zivce na onaj cemer i jad bi bio stvarno preveliki mazohizam.
O utakmici se nema sta reci, standardno, prljava igra sa obje strane u kojoj se zahvaljujuci Dzenkinsovoj roli ovog puta bolje snasla Zvezda - gledajuci krajnji rezultat, i to je to.
O Pavlovicu i Kalinicu se, takodje, nema sta reci, standarno, mali konstantno prljavo na Pavlovicu ali na finjaka dok Pavlovic to radi mnogo konkretnije, zalosno!
Ostalo, pa po default-u ako izuzmemo Misin polni organ koji nije odavno vidjen a za to je sinoc imao i valjano opravdanje u vidu diplomskog pred prepunim Pionirom i kraj djece od 5-8 godina, lijepo nema sta

Koliko god da cijenim Vujosevica kao strucnjaka jer je nama Grobarima donio toliko radosti, nazalost, moram da kazem da je stvarno dosta i da je najpametnije da se povuce ako misli da ga neko pamti po iole dobrom jer je vise nego ocigledno da covjek ima nekih mentalnih problema koji nemaju nikakve veze sa kosarkom.
Istjerao je Milosavljevica, ponovo je napravio tehnicku gresku kao i Pavlovic kojom su samo ucinili medvjedju uslugu svom timu, konstantno je u ratu sa sudijama uz onaj neizbjezan ludacki pogled, jednostavno, htio to neko priznati ili ne ali Partizan je vec odavno njegov talac i mogu samo da zamislim kroz sta oni igraci prolaze na treninzima kad se prema njima ponasa onako u live tv prenosu