miler je igrao u zvezd za 200k,mislim dolara. sofo je trebao da ima 325k eura, tomson i mekel 300k dolara, cirbes 170k eura,kinzi je imao 30k dolara mesecno.to su stranci. naravno ovi koji su raskinuti nisu dobili ceo ugovor. vecinom im je isplaceno ono sto su zaradili do raskida,sa mekelom jos nisu do kraja rascistili,pa ne znaju ni oni u klubu koliko ce ga i sta isplatiti(mada koliko se pisalo, u makabiju je dobio jaci ugovor i to znacajno nego sto je kod nas imao)...
sve u svemu posto edo sam ima oko 200k e, nikako nemaju svi stranci zajedno ko jedan zvezdin.posebno ne ko miler...
ali nije mi namera uopste bila prica o budzetu,nego sam pricao pre svega o igrackim kvalitetima partizanovih stranaca,da oni uopste nisu tako losi,ni indijanci kako ih predstavljate.niti da je partizan toliko slab,koliko se po medijima pise.a rekoh ne secam se da se tako pisalo i pricalo dok je partizan dominirao.sada ispade ogroman uspeh partizana i veliko iznenadjenje,jedna pobeda partizana...
da se razumemo slazem se da je partizan ispunio cilj za ovu sezonu,ali jedno je ispeh,a drugo je cilj...
i pfc,ne znam ko je o vilsonu i vrabcu pisao hvalospeve,ja sigurno ne,a nisam ni primetio neko drugi da je to radio.ali kao sto rekoh nisu ni tako losi kako se to predtsvalja...