Autor Tema: Košarkaška liga Srbije  (Pročitano 431544 puta)

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
  • Ugled: +105/-396
    • Pogledaj profil
Odg: Košarkaška liga Srbije
« Odgovor #1710 poslato: Jun 11, 2016, 10:11 »
Pa kako onda ima vise nego prosle godine?

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1711 poslato: Jun 11, 2016, 10:21 »
A  jel može iko od vas koji ste zapenili u ovoj diskusiji da kaže konkretno, tačno, precizno - taj i taj ima tačno toliko (mesečno, godipšnje)?

Kako vam ne dosade diskusije tipa, "kolilko ja znam", "izmedju 5 i 10", "ima sigurno više ove nego prošle", "nije mogao u Francuskoj da ima više od XY, ali ni manje od YZ"  itd...itd...itd ??

Stvarno, bre.   :no:

Ono što je još mnogo gore je da i naši vajni "novinari" koriste isti taj nebulozni i magloviti rečnik. AKO si "siguran" da Vrabac ima više ili manje od Tejića - pa, RECI, jebotemiš, RECI!! Koliko je to "manje"? Ili "više"? DAJTE CIFRE, moroni!
Ali jok. Znaju oni vrlo dobro da NE ZNAJU. No, kakve to veze ima?  Njihov posao je ionako da pale vatre i onda samo da dolivaju ulje - pa što duže i jače gori, to je i njihova "slava" veća.
Kako se to naše tzv. sportsko novinarstvo srozalo... posle jednog Ljubiše Vukadinovića, ili Bobija Jankovića, ili Stojana Protića... Prosto ne mogu da poverujem da se radi o istom narodu, istom govornom području i istim sportovima (pre svega mislim na fudbal i košarku, naravno). Sve je otišlo u kua krasni - kud god da pogledaš, srozavanje je bolno evidentno! Srozali su nam se igrači i klubovi; srozali su se oni koji vode te klubove - mislim na "predsednike", uprave, skupštine... počev od DRŽAVNIH saveza i njihovih rukovodstava; srozale su se sudijske organizacije i sudije; srozali su se navijači... Da citiram jednog velikog književnika i političara srpskog, koji se takodje srozao i zarozao, srozali smo se SVI, SVI. SVI.

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1712 poslato: Jun 11, 2016, 10:27 »
Koliko ja vidim ovdje si jedino ti zapjenio.

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1713 poslato: Jun 11, 2016, 10:52 »
Pa kako onda ima vise nego prosle godine?

Tako što sam ja čuo da je igrao ranije za 7k.  :D    Ove sezone je trebalo za petocifren mjesečni iznos, ali je pristao na smanjenje. Taj fazon.  :D
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1714 poslato: Jun 11, 2016, 11:00 »
Suprotno je bilo.
Posto su mu ostali duzni potpisan je novi, manji ugovor.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1715 poslato: Jun 12, 2016, 12:49 »
miler je igrao u zvezd za 200k,mislim dolara. sofo je trebao da ima 325k eura, tomson i mekel 300k dolara, cirbes 170k eura,kinzi je imao 30k dolara mesecno.to su stranci. naravno ovi koji su raskinuti nisu dobili ceo ugovor. vecinom im je isplaceno ono sto su zaradili do raskida,sa mekelom jos nisu do kraja rascistili,pa ne znaju ni oni u klubu koliko ce ga i sta isplatiti(mada koliko se pisalo, u makabiju je dobio jaci ugovor i to znacajno nego sto je kod nas imao)...
sve u svemu posto edo sam ima oko 200k e, nikako nemaju svi stranci zajedno ko jedan zvezdin.posebno ne ko miler...

ali nije mi namera uopste bila prica o budzetu,nego sam pricao pre svega o igrackim kvalitetima partizanovih stranaca,da oni uopste nisu tako losi,ni indijanci kako ih predstavljate.niti da je partizan toliko slab,koliko se po medijima pise.a rekoh ne secam se da se tako pisalo i pricalo dok je partizan dominirao.sada ispade ogroman uspeh partizana i veliko iznenadjenje,jedna pobeda partizana...
da se razumemo slazem se da je partizan ispunio cilj za ovu sezonu,ali jedno je ispeh,a drugo je cilj...

i pfc,ne znam ko je o vilsonu i vrabcu pisao hvalospeve,ja sigurno ne,a nisam ni primetio neko drugi da je to radio.ali kao sto rekoh nisu ni tako losi kako se to predtsvalja...
« Poslednja izmena: Jun 12, 2016, 12:55 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1716 poslato: Jun 13, 2016, 04:05 »
mislim da smo prošli ovu priču već jednom, i da smo zaključili da Amerikanac sam po sebi ne znači nužno veliki budžet i kvalitet, pri čemu su uloge u argumentaciji bile obrnute jer su kao primer uzeti Rikardo Marš, Džamar Jang i Entoni Majls  :D

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1717 poslato: Jun 13, 2016, 10:35 »
A ja ponavlja nisam potencirao pricu o budzetu,to su vise drugi prebacili pricu na tu temu,nego sam rekao da to uopste nisu tako losi igraci kakvim se predstavljaju,i da jedna pobeda partizana u seriji nije nikakvo iznenadjenje ili senzacija...
« Poslednja izmena: Jun 13, 2016, 10:37 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1718 poslato: Jun 13, 2016, 11:00 »
To što tu tvrdnju kao mantru ponavlja Radonjić ne znači da je tačno... baš nasuprot...

Pa vama su igrači sa klupe bolji od naših iz prve petorke na svim pozicijama osim četvorke...
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1720 poslato: Jun 19, 2016, 03:40 »
Nekad si "hejlovao" ovakav rijecnik. Cak i puno gori.

Van mreže deda

• Starosedelac
  • Ugled: +50/-4
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1721 poslato: Jun 19, 2016, 04:08 »
Da se i ja upisem u spomenar - zar nije trebalo da je resen ovaj nacin komunikacije odlaskom krmka van Srbije?

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1722 poslato: Jun 19, 2016, 04:13 »
Krmak rokce i iz vana.
Samo sto vise rokce na svoju bivsu kucu.

Ovaj nacin komunikacije ce da bude rjesen kad ne bude imao ko da se odusevljava ovakvim izlivima nadmocnosti.

Van mreže deda

• Starosedelac
  • Ugled: +50/-4
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1723 poslato: Jun 19, 2016, 04:47 »
Krmak rokce i iz vana.
Samo sto vise rokce na svoju bivsu kucu.

Ovaj nacin komunikacije ce da bude rjesen kad ne bude imao ko da se odusevljava ovakvim izlivima nadmocnosti.
Krmak više nije u KKP niti ga predstavlja tako da ne vidim vezu sa ovim što sam pitao.
Što se tiče 3 rečenice, znam to dobro nego se prisećam jako zastupljenog stava koji su mnogi zastupali tvrdeći da će se sve rešiti odlaskom Vujoševića iz domaće košarke.

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1724 poslato: Jun 19, 2016, 04:58 »
Ima veze jer njegovo rokcanje nije prestalo. Samo je promjenio adresu i pomalo rijedje to radi jer je daleko.

ne moze tako brzo da se rijesi. Sjeme mrznje koje je posijanno ne moze tako da nestane. Ali hoce.

Ono sto mene raduje sto se skoro niko ne lozi na ovo vec se vise postavlja pitanje sta je Covic htio da kaze sa onim dijelom intervjua gdje se spominju ptice.