ja se slazem sa tobom.nek se igraju i svi mecevi u areni.ali kazem ti da mislim da prvi partizan ne bi prihvatio da se igra u areni,a ni zvezda ne mislim da je luda za tim,ali bi u nekom dilu za celu seriju to pristala,zato sto ona nema prednost domaceg parketa,nego partizan...
tako nesto je ranije bilo moguce i mislim da bi se podrazumevalo,ali u sadasnjim odnosima medju klubovima,svako gleda iskljucivo usko klubaski,i nece ni najmanju prednost da ispusti iz ruku.u sustini boli ih uvo sta je bolje za razvoj kosarke,za kurac,palac,gledaju iskljucivo uski klupski interes,i to samo u datom trenutku...
a vezano za price o incidentima ja sam uvek pricao da su se najveci incidenti desavali od kada kao nema gostujucih navijaca u kosarci.ranije kad je bilo na derbiju pola-pola secam se one rakete sa zvezdine strane koja je coveku u lozi polozila nogu cini mi se,i to pamtim kao nejveci incident.nije bilo tako krupnih incidenata,a kad kao nije bilo gostiju,pa ih dodje 500-1000 tada su bili veci incidenti...