Autor Tema: Košarkaška liga Srbije  (Pročitano 430948 puta)

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
Odg: Košarkaška liga Srbije
« Odgovor #105 poslato: Jun 03, 2012, 11:18 »
За финале се помињу Пионир,Хала спортова и Железник...шта који к,спрдају ли се...у 3 хале да се игра финале...

Због чега је направљена Арена да ли ико зна? За концерте?  :udaraozid:

Ако је кад постојала потреба за Ареном,то је сад.20 000,довољно мјеста и за једне и друге и треће...

U finalnoj seriji očekuje nas nekoliko teških okršaja:

1.Čakarević vs Lazić- Dvoboj dvojice mladića bitno je uticao na to da se smanji kapacitet dvorane. Čak se razmišljalo da se utakmica igra na otvorenom, jer usred njihovog revolveraškog obračuna može doći do rikošetiranja lopte koja može teško povrediti, ili ne daj Bože, usmrtiti nekog od gledalaca. U svakom slučaju, pucaće table.

2.Džejms vs Čović- SUDAR TITANA! Dva igrača izuzetnih košarkaških predispozicija nadmetaće se u dugom tapkanju lopte. Pobednik je onaj koji uspe da uspava gledaoce ili nekog od učesnika utakmice. Ukoliko to budu treneri ili sudije tim čiji igrač pobedi osvaja 2 poena.

3. Petar Popović vs Raduljica- Što bi narod rekao udario tuk na luk. Očekuje nas vrhunsko nadmudrivanje dvojice izuzetno inteligentnih ljudi. Radi očuvanja mentalnog zdravlja dece tokom prenosa će u desnom uglu stajati crveni krug sa znakom 18. Pored toga postoji još jedan razlog zašto deca ne treba da gledaju tu utakmicu, ali to je već svima poznato.

4. Ilić vs Bešović- Ko priđe košu da mu umre majka! Sudar dvojice najviših bekova šutera na planeti, a i šire. Mole se ostali igrači da ih ne pipaju,raspašće se.

5.Nedović vs Milosavljević- catch me if you can. Još jedan razlog zašto se razmišlja o utakmici na otvorenom. Postoji osnovana bojazan da će u naletu adrenalina zaboraviti da treba da idu na koš i da će kao bikovi u koridi uleteti u gledalište. Dok ih Vlada, odosno Pacov podsete gde su ih poveli neko može i da nastrada.

:smeh4:
« Poslednja izmena: Jun 03, 2012, 11:27 Напад у Фаулу »
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #106 poslato: Jun 03, 2012, 05:10 »
mislim da ni partizan,a vala ni zvezda ne zele arenu.partizan zato sto bi na taj nacin izgubio prednost domaceg terena,a to verujem gledaju kao svoju veliku prednost.zvezdi mislim takodje da se kao domacinu ne ide u arenu jer isto gubi taj domaci parket,i misle da im je mnogo veca sansa u zelezniku u maloj hali,gde ce navijaci biti na metar od terena,i da ce na taj nacin i igraci zvezde a i partizana biti pod uticajem publike i navijanja.verovatno bi iz uprave zvezde racunali da im se isplati cela serija u areni(posto partizan ima bolji plasman i ako zelis titulu moras u svakom slucaju bar jednu da dobijes na "gostujucem" terenu),ali da partizan igra u pioniru,a mi u areni umesto u zelezniku,mislim da im ne pada na pamet.
pretpostavljam da su to razlozi zbog cega se nigde ni ne spominje opcija arene,iako bi to za kosarku sigurno bilo ubedljivo najbolje resenje.najmanje sansi za incidente,bilo bi i jednih i drugih navijaca,i apsolutno svi zainteresovani bi mogli da gledaju te utakmice.
licno mislim da je najbolje resenje igrati sve utakmica u areni,iako sigurno ne bi mogla za sve utakmice da se napuni.u slucaju da dodje do 5 utakmice mislim da bi se arena napunila...
« Poslednja izmena: Jun 03, 2012, 05:13 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #107 poslato: Jun 03, 2012, 05:29 »
Па ја сам мислио све 3 утакмице да се играју у Арени.

Ово је јединствена прилика да се кошарка мало подигне,коначно добија својих 5 минута,нећемо их ваљда тако глупо потрошити са 1500 гледалаца у Железнику...

На крају,та Арена је прије 20 година почела да се ради због кошарке...а у њој је одиграно...чини ми се 8 клупских и можда 4-5 утакмица репрезентације,не рачунајући ЕП. Заиста страшно.

Партизан би жртвовао доста предност домаћег терена са тим,али ако ћемо вас на трибине да побјеђујемо,онда,без увреде,титула је и смијешна...

У Пиониру би било нешто мало гостујућих,па би смањили капацитет за 1000 мјеста,у Хали спортова би било још мање,а за Железник да не причамо...

Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #108 poslato: Jun 03, 2012, 05:32 »
ja se slazem sa tobom.nek se igraju i svi mecevi u areni.ali kazem ti da mislim da prvi partizan ne bi prihvatio da se igra u areni,a ni zvezda ne mislim da je luda za tim,ali bi u nekom dilu za celu seriju to pristala,zato sto ona nema prednost domaceg parketa,nego partizan...

tako nesto je ranije bilo moguce i mislim da bi se podrazumevalo,ali u sadasnjim odnosima medju klubovima,svako gleda iskljucivo usko klubaski,i nece ni najmanju prednost da ispusti iz ruku.u sustini boli ih uvo sta je bolje za razvoj kosarke,za kurac,palac,gledaju iskljucivo uski klupski interes,i to samo u datom trenutku...

a vezano za price o incidentima ja sam uvek pricao da su se najveci incidenti desavali od kada kao nema gostujucih navijaca u kosarci.ranije kad je bilo na derbiju pola-pola secam se one rakete sa zvezdine strane koja je coveku u lozi polozila nogu cini mi se,i to pamtim kao nejveci incident.nije bilo tako krupnih incidenata,a kad kao nije bilo gostiju,pa ih dodje 500-1000 tada su bili veci incidenti...
« Poslednja izmena: Jun 03, 2012, 05:39 NenadBG »

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #109 poslato: Jun 03, 2012, 06:11 »
i da totalno nejasno da svi termini padaju na radne dane,ni jedan za vikend...to su sitnice,ali neverovatno kako na to niko ne pazi,i kako ih boli kita...

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #110 poslato: Septembar 01, 2012, 01:56 »
Grad Vršac preuzima Hemofarm, i od sada će se klub zvati samo "Vršac".
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #111 poslato: Septembar 01, 2012, 02:45 »
Kao sponzor se pominje Milan Popović...   možda ćemo se lakše sjetiti ko je u pitanju, ako kažem, Severinin muž...  :cigara:

Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #112 poslato: Septembar 07, 2012, 05:19 »
milos bojovic u radnickom fmp...

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #113 poslato: Septembar 07, 2012, 06:23 »
Kao sponzor se pominje Milan Popović...   možda ćemo se lakše sjetiti ko je u pitanju, ako kažem, Severinin muž...  :cigara:

Čovek je u Banatu čini mi se na nekom salašu napravio hacijendu za Severinu...

On je vlasnik neke livnice??

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #114 poslato: Septembar 07, 2012, 06:55 »
"Kralj bakra" inače...  :cigara:

šalu na stranu, čovjek ima godišnje prihode od oko milijardu dolara...

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #115 poslato: Septembar 07, 2012, 07:28 »
"Kralj bakra" inače...  :cigara:

šalu na stranu, čovjek ima godišnje prihode od oko milijardu dolara...

Jel "Sevojno" njegovo?

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #116 poslato: Septembar 07, 2012, 07:34 »
Koliko shvatih, više nije...

imaš ovdje detaljnije o njemu...

http://www.ekapija.com/website/sr/page/521834
« Poslednja izmena: Septembar 07, 2012, 07:35 VolimPFC »

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #117 poslato: Septembar 09, 2012, 09:07 »
Milivoje Božović bi mogao da se vrati u Vršac...

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #118 poslato: Februar 27, 2013, 07:21 »
Slavko Vranes blizu potpisa za Metalac.

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #119 poslato: Mart 10, 2013, 05:08 »
U duelu sa Bobijem Marjanovicem(za koga je  u intervjuu rekao da mu je najtezi protivnik) Dusan Ristic upisao 16 poena i 7 skokova.  :aplauz:

Mega je ipak dobila utakmicu. 81:74