Kreće priča o Vujoševićevom seljačenju i prostakluku a sve ostalo pada u drugi plan.I ako,i treba.I treba ga kazniti.I treba ga prozivati.
Ali niko ne pominje kakve su konsekvence za onu gnjidu "novinarsku" i ORGANIZATORA meča zbog OGROMNOG propusta jer su navijači ušli na teren i imali neku vrstu fizičkog kontakta sa akterima meča.
a kako to sve ostalo pada u drugi plan?treba da se ne pise nista o vujosevicu?svi su objavili za ovog novinara i svi ga ispljuvali maksimalno.valjda sme da se napise i za vujoseviceva sranja,pri cemu nigde ne procitah da su rekli da je to sramno ponasanje za trenera... a potez ovog lika nije nista sramotniji od vujosevicevog.zasto?zato sto je on tamo bio ko navijac,a ne ko novinar.a za jednog navijaca(ne huligana) i zvezdu kao organizatora je ovo sramotno bas koliko i za trenera i spiortskog radnika ovakvo ponasanje(koje se desava hiljadu i stoti put,a ne prvi put)...
posto se toliko brines za konsekvence,ajde kakve ko treba da ima konsekvence zbog toga sto se desilo?treba svako da snosi konsekvence za svoje postpuke,ali da se ne lazemo desavale su se i gore stvari kod nas...
gledam sada ponovo snimak sa sportnetworka,zanimljivo da je i todoric pljunuo ka sudiji oberknezevicu,pickici koja nije smela da da duletu drugu tehnicku,u tom trenutku kada odoric pljuje ka njemu,oberknezevic mu je okrenut ledjima i to ne vidi.ali neskovic ide u tom trenutku ka todoricu,i kada vidi da ovaj pljuje,on kao spusta glavu i pravi se da ne vidi da je ovaj pljunuo.kakva govna bez imalo dostojanstva...
Ocigledno si mnogo nervozan ovih dana čim se mnogo uzrujavaš oko svega što se napiše a ne uklapa se u tvoje viđenje.A i dobio si ban na drugom forumu
Malo razmisli šta sam i u kom kontekstu pisao.
Nešto ne pamtim da su VIP posetioci mečeva kod nas ulazili u fizički obračun sa učesnicima mečeva.
Lik je po zakonu lagano zaslužio zatvor a Zvezda debelu kaznu(novčanu,mečevi bez prisustva publike...).
Voleo bih da vidim kako bi se proveli da se ovo desilo na meču Eurocup-a.
Međutim, to niko u medijima ni između redova da pomene.
A što se tiče Vujoševića rekao sam šta imam - treba prozivati i potencirati njegovu sramotu uvek.I kažnjavati neprimereno ponašanje.
Jedino što mi smeta je što se u medijima Zvezdina sramota prikriva Vujoševićevom.
I još nešto vezano za medije što ilustruje to što pokušavam da kažem - neverovatno je kako se u KG lako prešlo preko navodnog saopštenja policije koje su svi mediji preneli takoreći na naslovnim stranama a potom samo neki usput objavili demanti KG policije.
Hoću reći, Čović je dobrim delom pridobio medijsku mašineriju(legitimno pravo) za šta ima mnogo razloga a to meni smeta.