Autor Tema: Košarkaška liga Srbije  (Pročitano 431656 puta)

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
Odg: Košarkaška liga Srbije
« Odgovor #210 poslato: April 04, 2013, 09:45 »
Kreće priča o Vujoševićevom seljačenju i prostakluku a sve ostalo pada u drugi plan.I ako,i treba.I treba ga kazniti.I treba ga prozivati.

Ali niko ne pominje kakve su konsekvence za onu gnjidu "novinarsku" i ORGANIZATORA meča zbog OGROMNOG propusta jer su navijači ušli na teren i imali neku vrstu fizičkog kontakta sa akterima meča.
a kako to sve ostalo pada u drugi plan?treba da se ne pise nista o vujosevicu?svi su objavili za ovog novinara i svi ga ispljuvali maksimalno.valjda sme da se napise i za vujoseviceva sranja,pri cemu nigde ne procitah da su rekli da je to sramno ponasanje za trenera... a potez ovog lika nije nista sramotniji od vujosevicevog.zasto?zato sto je on tamo bio ko navijac,a ne ko novinar.a za jednog navijaca(ne huligana) i zvezdu kao organizatora je ovo sramotno bas koliko i za trenera i spiortskog radnika ovakvo ponasanje(koje se desava hiljadu i stoti put,a ne prvi put)...

posto se toliko brines za konsekvence,ajde kakve ko treba da ima konsekvence zbog toga sto se desilo?treba svako da snosi konsekvence za svoje postpuke,ali da se ne lazemo desavale su se i gore stvari kod nas...

gledam sada ponovo snimak sa sportnetworka,zanimljivo da je i todoric pljunuo ka sudiji oberknezevicu,pickici koja nije smela da da duletu drugu tehnicku,u tom trenutku kada odoric pljuje ka njemu,oberknezevic mu je okrenut ledjima i to ne vidi.ali neskovic ide u tom trenutku ka todoricu,i kada vidi da ovaj pljuje,on kao spusta glavu i pravi se da ne vidi da je ovaj pljunuo.kakva govna bez imalo dostojanstva...
« Poslednja izmena: April 04, 2013, 09:52 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže srdjan dimitric

• Starosedelac
  • Ugled: +6/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #211 poslato: April 04, 2013, 09:49 »
rece navijac kluba ciji je predsednik ucinio najvecu sramotu sportu, namestio mec

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #212 poslato: April 04, 2013, 09:54 »
rece navijac kluba ciji je predsednik ucinio najvecu sramotu sportu, namestio mec
ma daj,nije moguce.mora da je on to namestanje izmislio(iako nemam pojma o kojoj utakmici pricas,ali nije ni bitno),dok njega nije bilo to niko nije radio  :udaraozid:
inace svaka cast prepostenom partizanu  :zvizvdi:

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #213 poslato: April 04, 2013, 09:58 »
na ep za juniore kada smo izgubili tacno 4 razlike od litvanaca i izbacili spance, zmaj od zeleznika je tada bio vodja puta i glavni za ekipu imas na you tube kako nam litvanac posle naseg kosa opet daje loptu u ruke prilikom izvodjenja lopte   

Van mreže Deneb

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #214 poslato: April 04, 2013, 10:03 »
ako ne kazne FMP sa min 3 utakmice bez publike, Magu 3 utakmice zabrane vodjenja nista nisu uradili

Dule je za razliku od ostalih imao jaja da udje u guzvu i kontrolise svoje igrace, koji su se ponasali vise nego primerno, cak i Gagic ne reaguje na udar, nemam pojma ko ga je udario.

Van mreže deda

• Starosedelac
  • Ugled: +50/-4
    • Pogledaj profil
« Odgovor #215 poslato: April 04, 2013, 10:06 »
Kreće priča o Vujoševićevom seljačenju i prostakluku a sve ostalo pada u drugi plan.I ako,i treba.I treba ga kazniti.I treba ga prozivati.

Ali niko ne pominje kakve su konsekvence za onu gnjidu "novinarsku" i ORGANIZATORA meča zbog OGROMNOG propusta jer su navijači ušli na teren i imali neku vrstu fizičkog kontakta sa akterima meča.
a kako to sve ostalo pada u drugi plan?treba da se ne pise nista o vujosevicu?svi su objavili za ovog novinara i svi ga ispljuvali maksimalno.valjda sme da se napise i za vujoseviceva sranja,pri cemu nigde ne procitah da su rekli da je to sramno ponasanje za trenera... a potez ovog lika nije nista sramotniji od vujosevicevog.zasto?zato sto je on tamo bio ko navijac,a ne ko novinar.a za jednog navijaca(ne huligana) i zvezdu kao organizatora je ovo sramotno bas koliko i za trenera i spiortskog radnika ovakvo ponasanje(koje se desava hiljadu i stoti put,a ne prvi put)...

posto se toliko brines za konsekvence,ajde kakve ko treba da ima konsekvence zbog toga sto se desilo?treba svako da snosi konsekvence za svoje postpuke,ali da se ne lazemo desavale su se i gore stvari kod nas...

gledam sada ponovo snimak sa sportnetworka,zanimljivo da je i todoric pljunuo ka sudiji oberknezevicu,pickici koja nije smela da da duletu drugu tehnicku,u tom trenutku kada odoric pljuje ka njemu,oberknezevic mu je okrenut ledjima i to ne vidi.ali neskovic ide u tom trenutku ka todoricu,i kada vidi da ovaj pljuje,on kao spusta glavu i pravi se da ne vidi da je ovaj pljunuo.kakva govna bez imalo dostojanstva...

Ocigledno si mnogo nervozan ovih dana čim se mnogo uzrujavaš oko svega što se napiše a ne uklapa se u tvoje viđenje.A i dobio si ban na drugom forumu  :D
Malo razmisli šta sam i u kom kontekstu pisao.
Nešto ne pamtim da su VIP posetioci mečeva kod nas ulazili u fizički obračun sa učesnicima mečeva.
Lik je po zakonu lagano zaslužio zatvor a Zvezda debelu kaznu(novčanu,mečevi bez prisustva publike...).
Voleo bih da vidim kako bi se proveli da se ovo desilo na meču Eurocup-a.
Međutim, to niko u medijima ni između redova da pomene.

A što se tiče Vujoševića rekao sam šta imam - treba prozivati i potencirati njegovu sramotu uvek.I kažnjavati neprimereno ponašanje.
Jedino što mi smeta je što se u medijima Zvezdina sramota prikriva Vujoševićevom.
I još nešto vezano za medije što ilustruje to što pokušavam da kažem - neverovatno je kako se u KG lako prešlo preko navodnog saopštenja policije koje su svi mediji preneli takoreći na naslovnim stranama a potom samo neki usput objavili demanti KG policije.
Hoću reći, Čović je dobrim delom pridobio medijsku mašineriju(legitimno pravo) za šta ima mnogo razloga a to meni smeta.  :D
« Poslednja izmena: April 04, 2013, 10:06 deda »

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #216 poslato: April 04, 2013, 10:10 »
ja koliko znam dule po pravilima nema prava da udje cak ni da smiruje svoje igrace...znam da igraci sa klupe cak i ako ulete da razdvajaju dobijaju iskljucenje,a mislim da je isto i sa trenerom... sada reci imao je muda,nije tu rec ni o mudima ni o ne mudima...

srdjane,pretpostavio sam da o tome pricas,ali nisam bio siguran.iskreno boli me kita sto je to namestio,ni prva ni poslednja utakmica koja je namestena.jesu li fancuzi i bese spanci igrali na sp utakmicu u kojoj su obe htele da izgube,a fancuzi pobedili.koliko su puta skandinavci u fudbalu na velikim takmicenjima igrali tako kako odgovara za prolaz oba tima?jedina razlika sto su klinci ovo nespretno uradili.to je jedina razlika u odnosu na veliki broj drugih primera.

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #217 poslato: April 04, 2013, 10:12 »
samo sam rekao da je sramota, nista vise

sto si popio ban ne zezam te ozbiljno te pitam?
« Poslednja izmena: April 04, 2013, 10:12 srdjan dimitric »

Van mreže deda

• Starosedelac
  • Ugled: +50/-4
    • Pogledaj profil
« Odgovor #218 poslato: April 04, 2013, 10:14 »
Pa nervozan je  :D

Nešo, što si nervozan?

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #219 poslato: April 04, 2013, 10:24 »
Pa nervozan je  :D

Nešo, što si nervozan?
:D :P

a ban zbog ovog komentara vezan za ponudjene ulaznice
Citat
Citat
Drago mi je sto nasi nisu naseli na ovu ponudu Covica,izbjegli smo kojekakva muljanja sa njihove strane.Uostalom u saopstenju sve lepo pise
hvala partizanu sto je spasao srpsku kosarku od zle zvezde i njenog muljanja...
[/color]
« Poslednja izmena: April 04, 2013, 10:25 NenadBG »

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #220 poslato: April 04, 2013, 10:29 »
hvala video sam tu poruku ali nisam znao da je zbog toga

pravda za nesu  :ban:

Van mreže ramkens

• Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #221 poslato: April 04, 2013, 10:30 »
ja koliko znam dule po pravilima nema prava da udje cak ni da smiruje svoje igrace...znam da igraci sa klupe cak i ako ulete da razdvajaju dobijaju iskljucenje,a mislim da je isto i sa trenerom... sada reci imao je muda,nije tu rec ni o mudima ni o ne mudima...

Pa to je i još jedna sudijska greška, vama je pola klupe uletelo da vija po terenu, a niko nije dobio isključujuću.

Što se tiče faula Bertansa, jeste prljav, jeste da se za njega može dosuditi nesportska, ali ne isključujuća, pogotovo što se u sukobu posle faula on samo povlačio i štitio sebe. U NBA se za takvu situaciju kada manji igrač uđe u većeg na taj način o popije lakat uglavnom sudi samo običan faul, a takve stvati se tamo i dosta često dešavaju. To nije trebalo Bertansu, ali do toga je doveo čitav niz loših dosuđenih i nedosuđenih odluka.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #222 poslato: April 04, 2013, 10:42 »
http://www.youtube.com/watch?v=5iri1HQEZqU&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=MKW-7rgKtcc&feature=player_embedded

gde je to pola zvezdine klupe uletelo?samo lupas bezveze.uleteo je nelson jedan jedini.ja ni njega prvobitno nisam primetio jer je bio u dresu, a gledao sam tucu,a ne dal je jedan sa klupe uleteo...

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #223 poslato: April 04, 2013, 11:01 »
nenade, ja ti još jednom kažem, na treningu mlađih pionira, trener ti kaže da imaš pravo da odgovoriš na na presing defanzivca koji ti želi "ući u majicu". Braniš svoj dribling, pravo na prostor.

Pa video si valjda sto puta kako centar nakon def. skoka pivotira na jednoj nozi sa podignutim laktovima držeći loptu. Ukoliko je napadač dovoljno hrabar da rizikuje svoj nos - svaka čast, dobiće faul u napadu. Okretanje guzice i razgratanje laktovima su jedini način da se odbraniš od toga, u suprotnom moderna košarka bi Vesu Petrovića slavila kao najboljeg igrača svih vremena umesto Džordana.

Ne razumem kako opravdavaš napadanje Zvezdinih igrača, pa čak i nakon namerne lične greške. Šta su trebali igrači Partizana, da isto to rade nakon što je Vuk faulirao nemarno faulirao Gordića na čistom zakucavanju?

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #224 poslato: April 05, 2013, 12:37 »
nije bitno sta treneri kazu,nego sta kazu pravila igre...
i da ponovim,ovde nema sticenja prostora i sl,nego iskljucivo namerno udaranje,koje je vise nego vidljivo.u jednoj ruci drzi loptu,a drugom rukom bertans udara lazica,kada mu se njegova glava nasla bas zgodno pod laktom...
apsolutno je neuporediva situacija udaranja igraca namerno laktom u glavu i sprecavanje kucanja...