jebote,ja vas forumaše ovdje smatram normalnim i ok momcima,al onda kolektivno pobudalite kad je KK Partizan u pitanju...
KK Partizan je nesto kao religija, al malo vece, nesto kao Muad'Dib Slobodnjacima, kad ti je od sve preko glave dodje cetvrtak uvece upalis TV i imas sat i po vrhunski dozivljaj, muska borba, prsti na sve strane, 7 000 klicu kao jedan, nema predaje, pesna ne staje ni sekund ... taj sat i po uzivas u vrhunskoj pretstavi, ponekad pobedis,nekad izgubis, al znas da su se borili do zadnjeg daha, da su dali sve sto su imali i to te pravi ponosan i zadovoljan, nisu kalkulirali, nisu se stedeli,i to se ponavlja od cetvrka do cetvrtka, pa svi cekaju vikend, a ti cekas cetvrtak, i ceo ti taj dan prodje mislima na utakmicu uvece, a najvise volis petak nakon pobede, onda ides pola sata ranije na poso, da mozes na miru uz kafu da procitas sve moguce i nemoguce sajtove koje velicaju tvoje igrace, i nakon par godina shvatis da na prvom mestu ti je familija, na drugo par prijatelja na trece KK Partizan, oni te nikad ne iznveru i prevare. Zato nedamo da razne protuve kidisu na njega, moralni i stvarni liliputanci i nakaze hoce da udare na nas Partizan,e ne moze ...
Ja licno navijam za Partizan od kad znam za sebe, al samo vaterpolisti i kosarkasi imaju bezrezervnu podrsku, oni nikad ne grese i uvek su u pravu !!