Litvanac, da razjasnimo. Ja sam rekao da je Gospodin ZLO i to za mene. Uopšte nisam rekao da je "najveće zlo u srpskoj košarci", niti sam igde rekao da je moje mšljenje isto što i objektivna istina. Toliki narcis ili egomanijak nisam, bogu hala. Dakle, samo moje lično vidjenje i kraj priče. E, sad, to što ti sebi dozvoljavaš da nečije slobodno pravo na mišljenje okarakterišeš kao "najveći bezobrazluk" (

) govori samo o - tebi i nečemu što bi se pre moglo nazvati
idolopoklonstvom (baš kao što dalje izjednačavaš bilo kakvo pozitino mišljenje o Čovićevom radu sa -
dupeljubljenjem?!?!).
Ja ipak nalazim nekakvu satisfakciju u činjenici da je baš ta reč - ZLO - spomenuta više puta u medijskim osvrtima na ponašanje Gospodina D.V. tokom treće utakmice. Izgleda da "najvećih bezobraznika" ima sve više u zemlji Srbiji? Ne žalim se. Naprotiv.
A glede Gospodinovih zasluga za SRPSKU (dakle ne jsd) košarku i "dece koju je podigao" postoje mnoga oprečna mišljenja. Ponajviše oko njegovog (neslavnog) vodjenja same reprezentacije. Imao sam prilike da pročitam barem 20ak podužih traktata na tu temu gde su autori dolazili do
sasvim suprotnih mišljenja u odnosu na tebe i dobrano ih potkrepili silnim statističkim podacima.
Ali, ja zaista nemam ni vremena a pogotovu želje niti inspiracije da ulećem sa trobom u nekakvu diskusiju po tom pitanju. Da si se predstavio kao neko ko se
barem trudi da diskutuje o činjenicama i ko se ne služi ad hominem pljuvanjem i etiketiranjem nečijeg mišljenja kao "najvećeg bezobrazluka" - možda bih i pokušao. Ono, raspust je pa bih se možda i navukao. Ali, zaista, iz tvojih reči ne mogu izvući ništa vredno poštenog razgovora. Tj. jedno je kada se zajeđbavamo na račun igrača, trenera, funkcionera... ali, kad prepiska krene putem
ličnih vredjanja (u pokušaju) onda ja za nju, najjednostanije rečeno, gubim svaki interes.
Toliko od mene.