Autor Tema: Košarkaška liga Srbije  (Pročitano 431425 puta)

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
Odg: Košarkaška liga Srbije
« Odgovor #975 poslato: Jun 13, 2013, 08:33 »
Ja sam na +21 promenio kanal. Bilo me je sramota da gledam ono iživljavanje.

Partizan je odradio surovu rutinu, a Zvezda mora dooobro da se zamisli i da analizira idiotske poteze koje su odradili ove sezone.
Celokupna igra se svodi na dva igrača koji imaju zajedno godina malo manje nego Profesor kada je krenuo put Amerike  :D

Brown, Samardžijski....lista igrača ograničenih sposobnosti i kvaliteta. Tubanje trenera, tumbanje igrača... divljačka, prangijaška košarka sklona Muti Nikoliću, izjave u javnosti, ponašanje na terenu....
Mnogo toga za analizu
U EL će te proći gore nego London Towers-i, ako se stvari ne reše na vreme.
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže deda

• Starosedelac
  • Ugled: +50/-4
    • Pogledaj profil
« Odgovor #976 poslato: Jun 13, 2013, 08:55 »
Mogao je nežnije

:smeh1: :smeh1: :smeh1:
« Poslednja izmena: Jun 13, 2013, 08:55 deda »

Van mreže ramkens

• Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #977 poslato: Jun 13, 2013, 08:57 »
Morao je opipati šampionska muda  :smeh1: :smeh1: :smeh1:

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #978 poslato: Jun 13, 2013, 10:49 »
Litvanac, da razjasnimo. Ja sam rekao da je Gospodin ZLO i to za mene. Uopšte nisam rekao da je "najveće zlo u srpskoj košarci", niti sam igde rekao da je moje mšljenje isto što i objektivna istina. Toliki narcis ili egomanijak nisam, bogu hala. Dakle, samo moje lično vidjenje i kraj priče. E, sad, to što ti sebi dozvoljavaš da nečije slobodno pravo na mišljenje okarakterišeš kao "najveći bezobrazluk" (???) govori samo o - tebi i nečemu što bi se pre moglo nazvati idolopoklonstvom (baš kao što dalje izjednačavaš bilo kakvo pozitino mišljenje o Čovićevom radu sa - dupeljubljenjem?!?!).
Ja ipak nalazim nekakvu satisfakciju u činjenici da je baš ta reč - ZLO - spomenuta više puta u medijskim osvrtima na ponašanje Gospodina D.V. tokom treće utakmice. Izgleda da "najvećih bezobraznika" ima sve više u zemlji Srbiji? Ne žalim se. Naprotiv.

A glede Gospodinovih zasluga za SRPSKU (dakle ne jsd) košarku i "dece koju je podigao" postoje mnoga oprečna mišljenja. Ponajviše oko njegovog (neslavnog) vodjenja same reprezentacije.  Imao sam prilike da pročitam barem 20ak podužih traktata na tu temu gde su autori dolazili do sasvim suprotnih mišljenja u odnosu na tebe i dobrano ih potkrepili silnim statističkim podacima. 

Ali, ja zaista nemam ni vremena a pogotovu želje niti inspiracije da ulećem sa trobom u nekakvu diskusiju po tom pitanju. Da si se predstavio kao neko ko  se barem trudi da diskutuje o činjenicama i ko se ne služi ad hominem pljuvanjem i etiketiranjem nečijeg mišljenja kao "najvećeg bezobrazluka" - možda bih i pokušao. Ono, raspust je pa bih se možda i navukao. Ali, zaista, iz tvojih reči ne mogu izvući ništa vredno poštenog razgovora. Tj. jedno je kada se zajeđbavamo na račun igrača, trenera, funkcionera... ali, kad prepiska krene putem ličnih vredjanja (u pokušaju) onda ja za nju, najjednostanije rečeno, gubim svaki interes.

Toliko od mene.

Van mreže ramkens

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #979 poslato: Jun 13, 2013, 11:27 »

Ponajviše oko njegovog (neslavnog) vodjenja same reprezentacije. 

2003. je najmanje njegova krivica. Tim koji je želeo nije bio u mogućnosti da okupi. Zbog zasluženog odmora su otkazali Bodiroga i Tomašević. Klinci sa kojima je planirao da podmladi reprezetnaciju su odbili da igraju zbog priprema za NBA (Pavlović, Miličić, Čabarkapa). Krstić se povredio na pripremama i zato je otputovao Ostojić. Radmanović se takođe nije odazvao jer je još bio uvređen zbog slučaja banana. Rebrača je imao problema sa srcem. Nije bilo ni Divca koji je bio na prethodnom SP.

I da bude najgore Stojaković se povredio u meču sa Turcima i nije mogao igrati u 1/4 sa Litvanijom, I tako ostao bez najbitnijeg igrača u najtežem meču, protiv domaćina i najbolje ekipe tog EP.. Jarić je igrao sa slomljenim nosem.

Kad se sve to uzme u obzir nije moglo bolje. Da je mogao voditi tim koji je želeo da vodi, priča bi bila drugačija. A i bez toga to nam je bio najbolji rezultat na budućim takmičenjima, sve do Dude. Obradović je sa boljim timom ispadao u grupnoj fazi. Šakota gubio od Nigerije, a ni Moka u grupi sa Izraelom nije video dalje od grupne faze...

I kao što rekoh, mi nismo imali bolji uspeh na nekog takmičenju sve do EP 2009, i to sa daleko boljim sastavima, pa i trenerima (Željko).

A što se tiče tvog kuđenja DV-a, i u isto vreme pružanje podršče Čoviću, kome se medijski nastup uošte ne razliku od DV-a, a pri tom nema nikakve rezultate, to je jedna druga priča...
« Poslednja izmena: Jun 13, 2013, 11:29 Eurelijus Žukauskas »

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #980 poslato: Jun 13, 2013, 11:49 »
http://www.novosti.rs/vesti/sport.295.html:438747-Covic-Vujosevic-je-stajao-iza-priprema-mog-hapsenja-nemam-problem-sa-zatvorom

http://www.novosti.rs/vesti/sport.295.html:438746-Vujosevic-Prete-mi-smrcu-Covica-zovu-mafijaska-pudlica

http://www.novosti.rs/vesti/sport.295.html:438749-Skot-u-svlacionici-Partizana-cestitao-rivalu-titulu-dobio-aplauz-igraca-crno-belih

jos jednom pohvala za skota,svaka mu cast(nesto slicno je vec jednom uradi,kada sam zakljucao temu o postavio vest o njemu,a onda se digla frka na forumu,kako ja otkljucavam i zakljucavam teme i sl).

kao sto rekoh dule i covic prevazilaze sve granice.  :no:
ali ono sto mi stvarno nije jasno je ipak dule da u noci kada slavis titulu umesto da slavis,pa odrzi sutra prekosutra konferenciju pa pljuj koliko hoces,on prica o covicu,zvezdi.covek nije normalan.i onda se maltene usput dotakne pobede i titule  :udaraozid: :udaraozid: :udaraozid:

nelsonova izjava dosta dobro odslikava igracki i sportski sta nam je falilo u finalu
Citat
"Ovo je preslikana prva utakmica. Izašli smo na teren, nismo igrali čvrsto, nismo igrali odbranu. U prvom poluvremenu je napad bio loš, kao i odbrana. To se dešava jer nismo igrali čvrsto. Nisu šutevi u pitanju, to su šutevi koje smo ubacivali cele sezone. Mnogo igrača je igralo mnogo minuta u poslednjih mesec dana. To je stvar mentaliteta. Mislim da smo bili mekani kao tim", rekao je Nelson.
« Poslednja izmena: Jun 13, 2013, 12:51 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Tufi

• Starosedelac
  • Ugled: +1/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #981 poslato: Jun 13, 2013, 12:58 »
Zaboravih da kazem da smo dan namon poraza u 3. mecu sreli Gagica u jednom kaficu blizu Ekonomskog fakulteta, morali smo mu prici i malo porazgovarati sa njim, naravno bilo je tu i par savjeta kako da igra sa Raskom  :D

Bio je sa nekom djevojkom koja je bila u cudu i morala je to da  ovjekovjeci telefonom, na kraju kad je odlazio pozdravio nas je, a mi njemu pozeljeli pobjedu i da zavali Rasku makar jedan lakat  :D
Duhom INSTITUCIJE, protiv prostitucije!!!

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #982 poslato: Jun 13, 2013, 04:06 »
inace covic je sinoc po ko zna koji put propustio sansu da dokaze da je pametniji i normalniji od duleta.trebao je kada se ovaj isro na konfenciji,umesto da odgovori,da kaze da je ovo partizanovo vece,da zasluzeno slave i da nece komentarisati duletove reci.da ce eventualno lazi koje je izrekao biti dopuna krivicne prijave(sto je rekao) i da ce za par dana biti konferencija,pa ce biti vise price.i cao.
onda za par dana odrzi konferenciju,a do tada malo promuckaj glavom,pa razmisli sta hoces da kazes,pa ako bas ne mozes da mu precutis ,sta da se radi.ali ovako je samo pokazao da nije nista bolji od duleta...
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Svetinja

• Administrator
  • Matori član
    • Pogledaj profil
« Odgovor #983 poslato: Jun 13, 2013, 05:01 »
Partizan je uzeo sasvim zasluzeno

Nemam sada posebnih zelja, osim da u skorijoj buducnosti ne slusam sranja od Duleta i Covica

popeli su se svima vise na qratz
Vode privatni rat preko 2 nasa najveca kluba

Van mreže nyc

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #984 poslato: Jun 13, 2013, 09:27 »
Amin!

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #985 poslato: Jun 13, 2013, 09:49 »
Partizan je uzeo sasvim zasluzeno

Nemam sada posebnih zelja, osim da u skorijoj buducnosti ne slusam sranja od Duleta i Covica

popeli su se svima vise na qratz
Vode privatni rat preko 2 nasa najveca kluba

Tako je sve se svelo šta će njih dvojica jedan drugom da seru....igrači su barem što se medija tiče ostali u drugom planu...ajde da je to samo ovo finale već to traje cele sezone...
Stvarno su više dojadili....i uopšte mi nije jasno kako se nekome da braniti stavove jednog i drugog u zavisnosti od toga za koji klub navijaju...

Van mreže Tufi

• Starosedelac
  • Ugled: +1/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #986 poslato: Jun 13, 2013, 11:18 »
Moramo se podjsetiti najjaceg posta u istoriji interneta na ovim prostorima

Citat
Ako pažljivije posmatramo KK Crvena Zvezda u
 poslednjih recimo 10 godina, možemo da uocimo
 da se svaka njihova sezona sastoji od 6 faza:
 PRVA faza pocinje u julu pricama o teškoj
 materijalnoj situaciji i fuzionisanju sa FMP-om,
 Hemofarmom ili nekim drugim klubom(uspeli su)
 DRUGA faza je faza euforije. Pocinje u avgustu
 dovodenjem novih politickih i finansijskih
 mocnika, novog trenera i citavog niza igraca. U
 toj fazi svaki potpisani Amerikanac je Jordan, a
 svaki novi mladi igrac automatski postaje
 najtalentovaniji u Evropi. Tad se obicno definišu
 ciljevi, a to su 3 domaca trofeja i FIBA ili ULEB
 kup u nastupajucoj sezoni i naravno osvajanje
 Evrolige u sezoni posle nje. Ova faza traje sve do
 kraja oktobra-novembra, odnosno do prvog
 derbija i šamara otrežnjenja.
 Tada nastupa TRECA faza i saznanje da je Haus
 bolji od Ricardsona, da Avodžobi ne može da
 zaustavi Milojevica ni faulom, da je Kamings plej
 a Burks basketaš i da Pekovic može da ubaci u
 koš i loptu i Mišanovica i Kikanovica, sve u
 paketu. Posle derbija uslede porazi od
 Radnickog-a, Hemofarma, Olimpije i slicnih, a
 posle Domžala ili Zagreba krivica pocne da se
 svaljuje na trenera.
 CETVRTA faza pocinje bekstvom nekog igraca za
 Novu Godinu i karakteriše se gubljenjem
 domaceg kupa i promenljivim igrama u FIBA ili
 ULEB kupu, uz poneku pobedu nad velikanom od
 pre 20 godina ili timom koji ima cuveno ime ali u
 fudbalu(kao npr Bajern iz Minehena)
 PETA faza se poklapa sa eliminacijama iz FIBA ili
 ULEB kupa i Jadranske lige, uz dovodenje dugo
 cekanog pojacanja koje treba da donese prevagu
 i spasi sezonu. Jedini je problem što to pojacanje
 niko nije hteo širom sveta.
 ŠESTU fazu predstavlja domace prvenstvo u
 maju i junu. Tada se navijaci potpaljuju pricama
 o kupovini sudija, gepekovanju i nameštenom
 prvenstvu, a svaka utakmica u plejofu je
 incident. Ipak krajnji rezultat svega ovoga je
 cišcenje u 3 maksimalno 4 utakmice, što
 predstavlja i kraj šeste faze a i cele sezone.
Duhom INSTITUCIJE, protiv prostitucije!!!

Van mreže sh1

• Mlađi član
  • **
    • Pogledaj profil
« Odgovor #987 poslato: Jun 14, 2013, 03:25 »

Bio je sa nekom djevojkom koja je bila u cudu i morala je to da  ovjekovjeci telefonom, na kraju kad je odlazio pozdravio nas je, a mi njemu pozeljeli pobjedu i da zavali Rasku makar jedan lakat :D

Zasto?

Van mreže nyc

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #988 poslato: Jun 14, 2013, 04:43 »
Bože, Šone, ti kao da prvi put pišeš na nekom IT forumu!? Pa, vidiš valjda da je čovek stavio "smajlić" na kraju poruke. Znači - šalio se. Kakav lakat! Kakav Gagić! Kakav kakav!

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #989 poslato: Jun 14, 2013, 08:32 »
Ova tema bi mogla lagano pod ključ....
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.