kraj maja pocetak juna sezona ciganskih svadbi
e bitno da si ti prozvao zvezdase...
sto se tice zvezde u ocajnoj je formi,tj u ubedljivo najgoroj formi od pocetka sezone. mnogi napadaju radonjica,mnogi pljuju igrace, opet siguran sam da je tu vise stvari u pitanju. radonjic sigurno ima ogromnu odgovornost za sve sto se desava, opet ako on na necemu insistira,i ako je nesto dobro radio toom sezone,to je odbrana.a mi smo protiv radnickog i mege primili po 90p,protiv partizana 40 za prvo poluvreme. siguran sam da ovo nije samo do njega. opet sta reci o formi pojedinih igraca,a i o njihovom nedostatku volje i zelje. igraju kao da ih je neko puskom naterao da to moraju da rade. uz sve to siguran sam da i u klubu i upravi ima problema,a moguce i u nekim odnosima igraci-trener-uprava. vec se duze vreme prica da covic ne vuce sam konce,da je dosta skrajnut i sl. hocu reci verujem da stosta ima udela u ovako ocajnoj igri zvezde. uz sve to, ocigledno je pauza usled poplava lose delovala na formu ekipe,posto je pre toga zvezda bila u nekoj solidnoj formi(nista specijalno,ali osim mucenja protiv borca,a i tu smo imali tokom utakmice blizu 20 razlike,sve druge meceve smo rutinski dobijali).
jucerasnja utakmica dosta losa, partizan zasluzeno pobedio, jer je bio manje los. generalno oba tima su se nudila protivniku,a pobedio je onaj malo bolji ili manje los,koji je napravio manje gluposti. jer sta imnace reci za ovo sto je gore okacio sorti. stvarno ovako nesto se vidja jednom u 100 utakmica,takva glupost...
u sustini pavlovic i bogdanovic su pobedili zvezdu. posebno impresionira igra pavlovica,koji je pokazao ove sezone svoju klasu i koliko odskace od ostalih u svojoj ekipi,a i u odnosu na one protiv kojih je igrao.
u zvezdi je bobi bio solidan,ali ovom gluposcu koju je napravio na kraju utakmice je u velikoj meri sve to prosuo.po meni jos jedino je jaka za pomenuti,jos jedan odlican derbi iza njega,pokazao je po ko zna koji put da ima muda,i kako se bori za tim,za koji igra.ostali nisu vredni pomena...forma vecine igraca je ne u silaznoj putanji nego u kanalu, tesko ce se to srediti do kraja sezone.
ako partizan uzme titulu(a ako zvezda nastavi sa ovakvom igrom to ce se i desiti) bice mi jedino zao sto partizan svojim igrama to uopste nije zasluzio. to nije ni blizu tim i kvalitet od predhodnih godina,pa ni prosle godine,kada su stvarno u finiosu sezone kidali,ovo sada je sve sviranje kurcu.ali ako zvezda ovako nastavi,ne sumnjam da ce partizan uzeti upakovani poklon...
opet zvezda ako se vrati priblizno na nivo forme,na kojem je bila npr pre ove pauze, sigurno moze da uzme titulu.ali u ovakvom trenutku,uz ovakve igre njenih igraca,preoptimisticki je pricati o tome...
sada se setih,bitno da vujosevic i u ovakvoj situaciji nastavlja da provocira,pricom o fmp-u i sl