Autor Tema: Košarkaška liga Srbije  (Pročitano 430770 puta)

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
Odg: Košarkaška liga Srbije
« Odgovor #1110 poslato: Maj 10, 2014, 08:20 »
i nije prvi,pre njega je za istu stvar kaznjen mislim trener kosjerica  :smeh4: :smeh4: :smeh4:
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1111 poslato: Maj 10, 2014, 08:48 »
Ko vodi tu ligu, kakav je to amaterizam...prvo sa pravilima,a sad i ovo  :zvizvdi:
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1112 poslato: Maj 16, 2014, 01:40 »

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
-
« Odgovor #1113 poslato: Maj 31, 2014, 10:06 »
Pavlovicu  kretencino.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
-
« Odgovor #1114 poslato: Maj 31, 2014, 10:14 »
Svasta.

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1115 poslato: Maj 31, 2014, 10:35 »
 :aplauz: :aplauz: :aplauz:

i još uz 3/18 za 3...  Lovernj, Pavlović i Bogdan  :aplauz:
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1116 poslato: Maj 31, 2014, 10:37 »
Opet me iskidase,po sto pedeset osmi put,aupickumaterinu  :clap:

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1117 poslato: Maj 31, 2014, 11:10 »
I valjda je ovo poslednji derbi u FMP-ovoj sali za fizicko. Samo je pitanje vremena kad ce onamo da se desi neko pravo sranje pa ce onda da se pisu ona pametovanja od tekstova "zasto nam se ovo dogodilo?".

Nasi igraci gadjani bakljama,Vujosevica su valjda isto napali,sta jos sve rekose...smije li ko Covicu reci NE iz rukovodstva lige,saveza ili sta znam odakle vec?

U svakom slucaju,kako god bilo,mi smo prvi,pa nek se ostali poredjaju kako volja...

Van mreže Deneb

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1118 poslato: Jun 01, 2014, 11:51 »
kraj maja pocetak juna sezona ciganskih svadbi  :smeh1:

Van mreže shorty

• Starosedelac
  • Ugled: +7/-1
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1119 poslato: Jun 01, 2014, 01:44 »
[youtube=622,350]http://www.youtube.com/watch?v=vE2kNkvZHwk[/youtube]

:smeh1: :smeh1: :smeh1: :smeh1: :smeh1: :smeh1:

Sto bi rekao Del Boj ''You Plonker!!!'' [/font] :smeh3:

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1120 poslato: Jun 01, 2014, 02:10 »
e bitno da si ti prozvao zvezdase...  :zbunjen:

sto se tice zvezde u ocajnoj je formi,tj u ubedljivo najgoroj formi od pocetka sezone. mnogi napadaju radonjica,mnogi pljuju igrace, opet siguran sam da je tu vise stvari u pitanju. radonjic sigurno ima ogromnu odgovornost za sve sto se desava, opet ako on na necemu insistira,i ako je nesto dobro radio toom sezone,to je odbrana.a mi smo protiv radnickog i mege primili po 90p,protiv partizana 40 za prvo poluvreme. siguran sam da ovo nije samo do njega. opet sta reci o formi pojedinih igraca,a i o njihovom nedostatku volje i zelje. igraju kao da ih je neko puskom naterao da to moraju da rade. uz sve to siguran sam da i u klubu i upravi ima problema,a moguce i u nekim odnosima igraci-trener-uprava. vec se duze vreme prica da covic ne vuce sam konce,da je dosta skrajnut i sl. hocu reci verujem da stosta ima udela u ovako ocajnoj igri zvezde. uz sve to, ocigledno je pauza usled poplava lose delovala na formu ekipe,posto je pre toga zvezda bila u nekoj solidnoj formi(nista specijalno,ali osim mucenja protiv borca,a i tu smo imali tokom utakmice blizu 20 razlike,sve druge meceve smo rutinski dobijali).

jucerasnja utakmica dosta losa, partizan zasluzeno pobedio, jer je bio manje los. generalno oba tima su se nudila protivniku,a pobedio je onaj malo bolji ili manje los,koji je napravio manje gluposti. jer sta imnace reci za ovo sto je gore okacio sorti. stvarno ovako nesto se vidja jednom u 100 utakmica,takva glupost...
u sustini pavlovic i bogdanovic su pobedili zvezdu. posebno impresionira igra pavlovica,koji je pokazao ove sezone svoju klasu i koliko odskace od ostalih u svojoj ekipi,a i u odnosu na one protiv kojih je igrao.
u zvezdi je bobi bio solidan,ali ovom gluposcu koju je napravio na kraju utakmice je u velikoj meri sve to prosuo.po meni jos jedino je jaka za pomenuti,jos jedan odlican derbi iza njega,pokazao je po ko zna koji put da ima muda,i kako se bori za tim,za koji igra.ostali nisu vredni pomena...forma vecine igraca je ne u silaznoj putanji nego u kanalu, tesko ce se to srediti do kraja sezone.
ako partizan uzme titulu(a ako zvezda nastavi sa ovakvom igrom to ce se i desiti) bice mi jedino zao sto partizan svojim igrama to uopste nije zasluzio. to nije ni blizu tim i kvalitet od predhodnih godina,pa ni prosle godine,kada su stvarno u finiosu sezone kidali,ovo sada je sve sviranje kurcu.ali ako zvezda ovako nastavi,ne sumnjam da ce partizan uzeti upakovani poklon...
opet zvezda ako se vrati priblizno na nivo forme,na kojem je bila npr pre ove pauze, sigurno moze da uzme titulu.ali u ovakvom trenutku,uz ovakve igre njenih igraca,preoptimisticki je pricati o tome...

sada se setih,bitno da vujosevic i u ovakvoj situaciji nastavlja da provocira,pricom o fmp-u i sl  :udaraozid: :udaraozid: :udaraozid:
« Poslednja izmena: Jun 01, 2014, 02:36 NenadBG »

Van mreže Deneb

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1121 poslato: Jun 01, 2014, 03:39 »
Pa ja nebezim ko picka kad izgubi partizan, dodjem i cestitam

Van mreže Deneb

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1122 poslato: Jun 01, 2014, 03:43 »
e bitno da si ti prozvao zvezdase...  :zbunjen:

sto se tice zvezde u ocajnoj je formi,tj u ubedljivo najgoroj formi od pocetka sezone. mnogi napadaju radonjica,mnogi pljuju igrace, opet siguran sam da je tu vise stvari u pitanju. radonjic sigurno ima ogromnu odgovornost za sve sto se desava, opet ako on na necemu insistira,i ako je nesto dobro radio toom sezone,to je odbrana.a mi smo protiv radnickog i mege primili po 90p,protiv partizana 40 za prvo poluvreme. siguran sam da ovo nije samo do njega. opet sta reci o formi pojedinih igraca,a i o njihovom nedostatku volje i zelje. igraju kao da ih je neko puskom naterao da to moraju da rade. uz sve to siguran sam da i u klubu i upravi ima problema,a moguce i u nekim odnosima igraci-trener-uprava. vec se duze vreme prica da covic ne vuce sam konce,da je dosta skrajnut i sl. hocu reci verujem da stosta ima udela u ovako ocajnoj igri zvezde. uz sve to, ocigledno je pauza usled poplava lose delovala na formu ekipe,posto je pre toga zvezda bila u nekoj solidnoj formi(nista specijalno,ali osim mucenja protiv borca,a i tu smo imali tokom utakmice blizu 20 razlike,sve druge meceve smo rutinski dobijali).

jucerasnja utakmica dosta losa, partizan zasluzeno pobedio, jer je bio manje los. generalno oba tima su se nudila protivniku,a pobedio je onaj malo bolji ili manje los,koji je napravio manje gluposti. jer sta imnace reci za ovo sto je gore okacio sorti. stvarno ovako nesto se vidja jednom u 100 utakmica,takva glupost...
u sustini pavlovic i bogdanovic su pobedili zvezdu. posebno impresionira igra pavlovica,koji je pokazao ove sezone svoju klasu i koliko odskace od ostalih u svojoj ekipi,a i u odnosu na one protiv kojih je igrao.
u zvezdi je bobi bio solidan,ali ovom gluposcu koju je napravio na kraju utakmice je u velikoj meri sve to prosuo.po meni jos jedino je jaka za pomenuti,jos jedan odlican derbi iza njega,pokazao je po ko zna koji put da ima muda,i kako se bori za tim,za koji igra.ostali nisu vredni pomena...forma vecine igraca je ne u silaznoj putanji nego u kanalu, tesko ce se to srediti do kraja sezone.
ako partizan uzme titulu(a ako zvezda nastavi sa ovakvom igrom to ce se i desiti) bice mi jedino zao sto partizan svojim igrama to uopste nije zasluzio. to nije ni blizu tim i kvalitet od predhodnih godina,pa ni prosle godine,kada su stvarno u finiosu sezone kidali,ovo sada je sve sviranje kurcu.ali ako zvezda ovako nastavi,ne sumnjam da ce partizan uzeti upakovani poklon...
opet zvezda ako se vrati priblizno na nivo forme,na kojem je bila npr pre ove pauze, sigurno moze da uzme titulu.ali u ovakvom trenutku,uz ovakve igre njenih igraca,preoptimisticki je pricati o tome...

sada se setih,bitno da vujosevic i u ovakvoj situaciji nastavlja da provocira,pricom o fmp-u i sl  :udaraozid: :udaraozid: :udaraozid:

Sve OK, samo nikad. al nikad FMP ili Zvezda ili Hemofarm ili neznam ko, nikad se nije pitao za titulu, shvati vec jednm da se za to isklucivo pita institucija.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1123 poslato: Jun 01, 2014, 05:26 »
deneb,ako zvezda odigra kako je igrala veci deo sezone, uzece titulu svidjalo se to tebi ili ne. ali u ovom trenutku tesko je ocekivati da ce se to desiti...

inace nije mi jasno koga to prozivas da ne dolazi?peru mozda posto se nije javio?ladja i ja smo se javljali. dule nikada ne komentarise kosarku,to ga ne zanima. imamo jos deju,profu i djordja koji su zvezdasi,a djordje i onako komentarise jednom u sto godina nesto. dejo je jako korektan decko,nikada ni sa kim nije ulazio u svadje i rasprave,ne proziva decko nikoga,uz to u predhodnih 10-12 dana on je ostavio 15 poruka,znaci ne mora decko odmah nakon utakmice da se pojavi i komentarise utakmicu. i sumnjam da njega prozivas. tako da jedino vidim da mozes da prozivas profu i peru. tako da nije mi jasno ko se to tacno ne javlja kada izgubi zvezda  :zbunjen:

ja licno skoro nikada neposredno posle vecih utakmica se ne javljam isto vece,pa i kada zvezda pobedi ,a isto je i kada izgubi.prosto nerviram se tokom utakmice,ako sam bio na utakmici,dodjem umoran i sl,dok se istusiram i odmorim, pa volim da procitam tudje komentare,pa najcesce tek drugi dan se javim...
« Poslednja izmena: Jun 01, 2014, 05:49 NenadBG »

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1124 poslato: Jun 01, 2014, 10:28 »
Evo ga momčić koji je imao namjeru da se dohvati sa Pavlovićem...  :D

Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.