Autor Tema: Košarkaška liga Srbije  (Pročitano 431108 puta)

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil
Odg: Košarkaška liga Srbije
« Odgovor #1335 poslato: Jun 16, 2014, 10:49 »
Pozdrav Nebojša.  ;)

Svi su odigrali vrlo dobro, možda se jedino Bezbradica nije snašao.
Čak je i Dalo odigrao odlično pp, u nasstavku nas je umalo masakrirao, al' smo se izvukli.

Andrić ubo trojku posle verbalnog duela sa onim ćelavim. Marinković šutao trojku bet problema.  :palac:
« Poslednja izmena: Jun 16, 2014, 10:49 Dimitrije BP »

Van mreže Bajro Župić

• ex Žilijen
  • Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
  • I to je to. Mi i Oni. Jedno brdo, dva univerzuma
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1336 poslato: Jun 16, 2014, 11:00 »
Pozdrav Nebojša.  ;)

Šone, brate Šone...Nebojša je malo pederski... :D

Van mreže srdjan dimitric

• Starosedelac
  • Ugled: +6/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1337 poslato: Jun 16, 2014, 11:02 »
mogao bi cesce dolaziti

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1338 poslato: Jun 16, 2014, 11:08 »
Pozdrav Nebojša.  ;)

Šone, brate Šone...Nebojša je malo pederski... :D
:smeh1: :palac:

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1339 poslato: Jun 16, 2014, 11:10 »
Sjajna pobjeda!

Izasli na teren,izvadili tuki i odradili posao  :klanja:

Ovako treba,pa ce se kukati i zaliti kad dignemo onaj pehar.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže NebojsaK

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1340 poslato: Jun 16, 2014, 11:16 »
Vjerujte mi ljudi da i vi meni falite,komp koristim jednom mjesecno,nemam vremena,samo radim i spavam i kako god okrenes u ovom sranju od drzave samo prezivljavam kao i svi drugi.
Sad sam uzeo kao malo odmora pa cu biti svaki dan tu,ali mi je drago da vidim da i dalje finkcionisete i da ste i dalje jedan jak tim sto mi stvarno znaci jer od obicnog sanjarenja Svete,pokojnog Pufte i mene ovo izraste u pravi sajt!
Naravno,sve pohvale i zasluge idu glavnom pokretacu ovog sajta a svi znamo ko je to,svaka cast druze i Vama ljudi,nedajte da se ugasi ovaj sajt,ja ako ikako mogu pomoci ima moj mail i tu sam!
Ne dajte mi se i uvijek budite bistre glave ma koliko to bilo tesko kad je sport u pitanju  ;)

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1341 poslato: Jun 16, 2014, 11:29 »
Ovom Bogdanu "Gospodin" bi trebalo da 1)podigne spomenik  i  2) da mu doživotno plaća mesečnu apanažu u zamenu za oprost što ga je hvatao za gušu.

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1342 poslato: Jun 17, 2014, 12:06 »
Ja kao pedantan statističar(imao 9 iz statistike, mogao sam i 10, al nisam htio  :D ) sam izračunao sledeće:

-Bogdan u Superligi prije vaspitne metode:

11.2 poena(34% iz igre, 22% za 3) i 3.75 asistencija u prosjeku

-Bogdan u Superligi nakon vaspitne metode:

23 poena(50.7% iz igre, 42,5% za 3) i 4.6 asistencija u prosjeku

Na osnovu iznijetih podatak usvaja se hipoteza po kojoj je vaspitni metod Prof. Dr. Duleta Vujoševića statistički značajan te se utvrđuje da je imao blagotvoran efekat na igru Bogdana Bogdanovića.

Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1343 poslato: Jun 17, 2014, 12:12 »
Na iducem basketu cu zamolit nekog da me malo davi  :D
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže nyc

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1344 poslato: Jun 17, 2014, 12:25 »
A viš, ja iz statistike imao čistu desetku, oliti banku - samo dvojica iz naše klase smo imali tu ocenu. Eto, malo da se puvam (a što i ne bih, kad mi je prosek bio 9,12    :kafa:  ) .

Nu, tu su još i postdiplomske desetke (iliti čiste "A" ;) iz "Psihoanalize", "Kulturne antropologije" itd. I kad iskombinujem MU(L)TIdisciplinarni pristup, dolazim do nekoliko mogućih zaključaka:

1) Napad DV na BB nije nimalo bio "blagotvoran", već je u mladom igraču razvio osećanje besa prema "Učitelju ljubavi". U fazonu, "e, saćutipokažem, svinjo neotesanaprostačka!" I pokazao je. "Blagotvorno" je to bilo po rezultat, ali nimalo po psihu mladog igrača.

2) Onaj kratki video - postavljen ovde - gde "gospodin" psuje Nešu Ilića, ničim izazvan, pritom koristeći najuličarskiji rečnik, DOKAZUJE - bez potrebe za ikakvim statističkim parametrimna - da je DV čovek s onu stranu razuma. Tu "vaspitne metode" nema. Jer, prostak i uličar NE MOŽE "vaspitno" delovati ni na svoju decu. Ovo iz "Psihoanalize". Tu statistika nema šta da traži.

3) "Statistika je kao bikini", rekoše mnogo umniji od nas ovde.  Možda se "gospodin" ipak dozvao pameti (ili ono malo što mu je preostalo) i ukapirao da mu je najracionalnije da da Bogdanu Bogdanoviću odrešene ruke, odn. da prve tri napadačke opcije nacrta baš za njega. Ne bi li se tako oprao od one davljeničke bruke? Mada, tu "pranja" nema. Znamo svi, bogu hvala, koliko je čist jedan obor. Za doček.

A mladom Bogdanoviću naklon do poda.  :klanja:

Igrao je i igrao SE! Izgledalo je kao da može da ubode koš kad god poželi.

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1345 poslato: Jun 17, 2014, 12:27 »
Ja sam imao 6 i baš mi je super.

Van mreže nyc

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1346 poslato: Jun 17, 2014, 12:43 »
Nemo se ljutiš - al, nekako,  oseća se…    :wacko:

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1347 poslato: Jun 17, 2014, 01:20 »
Ne moramo sad još i indekse da pokazujemo.  :D

Poenta je sledeća, da je Bogdan to shvatio na način na koji ti prezentuješ, pokupio bi se on i pobjegao glavom bez obzira istog momenta, u to sam siguran.

Dule je u jednom intervjuu prije 5-6 godina rekao da ne voli da njegovi igrači raspravljaju sa sudijama, a kamoli još da dobiju tehničku., te da taj cjelokupan "posao" preuzima na sebe zbog toga.
Sjećam se da je jednom prilikom, kada se Slavko Vraneš raspravljao sa sudijama, Dule popizdio i odmah ga izveo napolje, uz sočne psovke. Njega ipak nije mogao da u(do)hvati za vrat.  :D

Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže srdjan dimitric

• Starosedelac
  • Ugled: +6/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1348 poslato: Jun 17, 2014, 01:25 »
nesa otisao u svatove  :D

Van mreže nyc

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1349 poslato: Jun 17, 2014, 01:35 »
Ne moramo sad još i indekse da pokazujemo.  :D

Poenta je sledeća, da je Bogdan to shvatio na način na koji ti prezentuješ, pokupio bi se on i pobjegao glavom bez obzira istog momenta, u to sam siguran.

Dule je u jednom intervjuu prije 5-6 godina rekao da ne voli da njegovi igrači raspravljaju sa sudijama, a kamoli još da dobiju tehničku., te da taj cjelokupan "posao" preuzima na sebe zbog toga.
Sjećam se da je jednom prilikom, kada se Slavko Vraneš raspravljao sa sudijama, Dule popizdio i odmah ga izveo napolje, uz sočne psovke. Njega ipak nije mogao da u(do)hvati za vrat.  :D

Nije li upravo ov dokaz da se radi o neizlečivom egomanijaku? Uostalom, mislim da je bilo kakva dalja diskusija na temu "gospodina" - suvišna. Svako ko ima barem 5 grama pameti - bez obzira na navijačko opredeljenje - ga je pročitao. A ja ću dodati samo: šteta.

Pitanje za tebe, a gde je to Biogdan mogao da se, kao "pokupi"? Prvenstvo još traje… popio bi žešću suspenziju i verovatno ne bi mogao ni na draft.

Ponoviću još jednom, pogledaj ovaj kratak snimak gde DV psuje ilića na sva usta, a ovaj mu odgovara, "Dule, šta sam ti reko? " Odgovor DV: "more MRŠ BRE U PIČKU PATERINU JEBEMTIMATER" !. O kakvom se tu tipu radi? Možeš statistički… ali i kako god hoćeš.