naravno nisam cuo izjavu vujosevica ali verujem da je zadovoljan sudjenjem,posto je partizan imao samo 20 bacanja vise.toliko proseravanje i duleta,a i svih grobara o podrsci zvezdi,a u 2 utakmice od 4 smo urnisani od sudija... izgleda da i mi treba da prebijemo sudije,jer jebi ga tako se ocigledno kod nas gradi sistem...
u drugoj i cetvrtoj utakmici sudije su nam jebale nanu naninu. drugu smo odigrali ocajno i sa maksimalno korektnim sudjenjem ne bi pobedu videli.ali ovo sto su danas sviorali je direktno odlucilo pobednika. da se ne lazemo i da smo dobilidanas tesko bi uz radonjicevo briljiranje i sadasnju formu vezali dve pobede,ali nikada se ne zna. sudije su nam direktno oduzele i sansu za to...
igraci zvezde za razliku od onih duletovih vojnika nisusrali o sudjenju,nisu spominjali rteprezentaciju,smisao takmicenja i sl,iako su nas sudije urnisale.tolika razika u bacanjima, nejednak kriterijum,silne tehnicke i namerne. bilo je tesko dobiti ovu utakmicu. bobija bijuna sve strane i to se dozvoljava, bogdana i kada mrko pogledas svira se faul.
pored svega mi smo debili koji smo na +7 dozvolili da nekoliko minuta ne damo kos, da napravimo gomilu gluposti, pre svega dzenkins. i trener je tada briljirao.kada tako lako dozvolis povratak rivaly,tesko je dobiti.
kao i svake godine mi krajem sezone smo losiji nego tokom sezone. sto zbog teranja silba,sto zbog celokupne forme igraca i ekipe,sto smo pokazali posebno posle poplava. od tada igraci kao da su po kazni otaljavali utakmice, vezali smo prvi put u sezoni i 2 poraza,a kamoli 3.posle smo se malo digli valjda usled same bitnosti utakmica.pa je to i bilo bolje nego odmah nakon pauze.ali opet daleko od onoga sto smo pruzali u toku sezone. uz to nismo imali igraca kvaliteta ni bogdana,ni pavlovica. i sa te strane je partizan zasluzeno uzeo titulu. ali sudije su nam oduzele sansu za 5 utakmicu,makar u njoj i izgubili...
zbog svega toga radonjic mora da leti,jer i pored vise nego pruzene sanse i dobre ekipe,nije nista uspeo da uradi,a posebno nije uspeo da napravi da budemo najjaci kada se bude lomila sezona. nije izvukao maksimum iz ove ekipe,nego ju je i sputavao. nedovoljno smo pruzili sansu i iskoristili dobre mlade igrace koje imamo. tu mislim pre svega na mitrovica. takodje i tejic je pokazao da moze da se racuna na njega ,a premalo je dobio sansu. sta reci o lipoviju,jeste da nije dobio neke pare,ali je sramota ono sto je igrao,nista losiji ako ne i bolji bi bio guduric, pa cak i mali stojanovic koji je bio uz ekipu,a decko je 97godiste. ti mladi igraci bi bolje iskoristili sansu,a rezultat ne bi bio losiji,mozda bi bio i bolji. a za sledecu sezonu bi imali znacajno bolje igrace. previse je gresaka napravljeno, kako u upravi, i strateski,tako isto od strane trenera. na zalost to nam je ocigledno i doslo glave...