Autor Tema: Košarkaška liga Srbije  (Pročitano 430974 puta)

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
Odg: Košarkaška liga Srbije
« Odgovor #1455 poslato: Jun 22, 2014, 01:14 »
naravno nisam  cuo izjavu vujosevica ali verujem da je zadovoljan sudjenjem,posto je partizan imao samo 20 bacanja vise.toliko proseravanje i duleta,a i svih grobara o podrsci zvezdi,a u 2 utakmice od 4 smo urnisani od sudija... izgleda da i mi treba da prebijemo sudije,jer jebi ga tako se ocigledno kod nas gradi sistem...
u drugoj i cetvrtoj utakmici sudije su nam jebale nanu naninu. drugu smo odigrali ocajno i sa maksimalno korektnim sudjenjem ne bi pobedu videli.ali ovo sto su danas sviorali je direktno odlucilo pobednika. da se ne lazemo i da smo dobilidanas tesko bi uz radonjicevo briljiranje i sadasnju formu vezali dve pobede,ali nikada se ne zna. sudije su nam direktno oduzele i sansu za to...
igraci zvezde za razliku od onih duletovih vojnika nisusrali o sudjenju,nisu spominjali rteprezentaciju,smisao takmicenja i sl,iako su nas sudije urnisale.tolika razika u bacanjima, nejednak kriterijum,silne tehnicke i namerne. bilo je  tesko dobiti ovu utakmicu. bobija bijuna sve strane i to se dozvoljava, bogdana i kada mrko pogledas svira se faul.

pored svega mi smo debili koji smo na +7 dozvolili da nekoliko minuta ne damo kos, da napravimo gomilu gluposti, pre svega dzenkins. i trener je tada briljirao.kada tako lako dozvolis povratak rivaly,tesko je dobiti.
kao i svake godine mi krajem sezone smo losiji nego tokom sezone. sto zbog teranja silba,sto zbog celokupne forme igraca i ekipe,sto smo pokazali posebno posle poplava. od tada igraci kao da su po kazni otaljavali utakmice, vezali smo prvi put u sezoni i 2 poraza,a kamoli 3.posle smo se malo digli valjda usled same bitnosti utakmica.pa je to i bilo bolje nego odmah nakon pauze.ali opet daleko od onoga sto smo pruzali  u toku sezone. uz to nismo imali igraca kvaliteta ni bogdana,ni pavlovica. i sa te strane je partizan zasluzeno uzeo titulu. ali sudije su nam oduzele sansu za 5 utakmicu,makar u njoj i izgubili...
zbog svega toga radonjic mora da leti,jer i pored vise nego pruzene sanse i dobre ekipe,nije nista uspeo da uradi,a posebno nije uspeo da napravi da budemo najjaci kada se bude lomila sezona. nije izvukao maksimum iz ove ekipe,nego ju je i sputavao. nedovoljno smo pruzili sansu i iskoristili dobre mlade igrace koje imamo. tu mislim pre svega na mitrovica. takodje i tejic je pokazao da moze da se racuna na njega ,a premalo je dobio sansu. sta reci o lipoviju,jeste da nije dobio neke pare,ali je sramota ono sto je igrao,nista losiji ako ne i bolji bi bio guduric, pa cak i mali stojanovic koji je bio uz ekipu,a decko je 97godiste. ti mladi igraci bi bolje iskoristili sansu,a rezultat ne bi bio losiji,mozda bi bio i bolji. a za sledecu sezonu bi imali znacajno bolje igrace. previse je gresaka napravljeno, kako u upravi, i strateski,tako isto od strane trenera. na zalost to nam je ocigledno i doslo glave...

« Poslednja izmena: Jun 22, 2014, 01:20 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Na mreži dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1456 poslato: Jun 22, 2014, 01:24 »

igraci zvezde za razliku od onih duletovih vojnika nisu srali o sudjenju,nisu spominjali rteprezentaciju,smisao takmicenja i sl,iako su nas sudije urnisale.tolika razika u bacanjima, nejednak kriterijum,silne tehnicke i namerne. bilo je  tesko dobiti ovu utakmicu. bobija bijuna sve strane i to se dozvoljava, bogdana i kada mrko pogledas svira se faul.

Tu je razlika, jer oni misle da su uhvatili Boga za muda, pa sve mogu. Jesu 13 puta uzastopno šampioni i čestitam im na tome, ali očigledno je da je i u igrače ušla duletova bolest da je čitav svijet protiv njih i da samo njih sudije kradu,  a kada kradu druge idemo na fazon ljudski je griješiti.. I stvarno je Vučić bezobrazan što im je oteo titulu ili ipak nije, a dule je čitave godine pričao da će im Vučić sve oduzeti..

Van mreže srdjan dimitric

• Starosedelac
  • Ugled: +6/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1457 poslato: Jun 22, 2014, 01:26 »
 :harmonika:

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1458 poslato: Jun 22, 2014, 01:38 »
Ja sam rekao da je Dule ove godine igracima navalio ogroman pritisak na ledja. Nikad nervozniju ekipu nismo imali,po prvi put sam gledao da se igraci brecaju,udaraju reklame,bune. To su sve negativne posledice ovog haosa.

Ali razdvojite to i teren. Na terenu su pricali nekim drugim jezikom,koji najbolje znaju. Ja rekoh,ako neko misli da smo titulu uzeli nezasluzeno,neka obrazlozi.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1459 poslato: Jun 22, 2014, 01:43 »
kao sto rekoh sudije su direktno uticale na rezultat u cetvrtoj utakmici, i uzeli nam  sansu da se u petoj borimo za titlulu.sasvim dovoljno...voleo bih da vidim ovakav klip i za ovu utakmicu,a iste sudije su u pitanju.

[youtube=622,350]http://www.youtube.com/watch?v=uC-Sz9MW7qI[/youtube]
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže srdjan dimitric

• Starosedelac
  • Ugled: +6/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1460 poslato: Jun 22, 2014, 01:50 »
bice bolje, glavu gore

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1461 poslato: Jun 22, 2014, 04:16 »
Gospoda.

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1462 poslato: Jun 22, 2014, 08:11 »
Eto,kraj i ove sezone. Titula nama,ocekivano. Zasluzeno? Da. Ko misli da nije,neka kaze i neka obrazlozi. Rado bi to procitao.

Sto se tice ove kradje i lompljenja pehara,neka vam se vrati kao Hrvatima 1995. sa postoljem. Sad ste ga vidjeli pa ko zna kad. Sve se vraca,a nama se vraca bogami evo 13 godina dobro.

Opsirnije na temi KKP.
još uvijek mi nijedan od vas grobara nije objasnio, kako je to sebi Zvezda spakirala titulu (Čović, BIA, Vučić i Co.), a sad je uze Partizan?!
jer prosto je bilo degutantno čitati to cviljenje i zapomaganje zadnjih tjedana i mjeseci, koji god medij da se otvorio, a sad muk...
kao i svake sezone na kraju...pravimo se malo mutavi i ništa nismo rekli... :zvizvdi: :smeh3:

a što se tiče ovog tvog boldanog...
ukoliko se gleda igra na terenu (suce na stranu) - Partizan je apsolutno zaslužio...
jer bio je bolji, bio je spremniji, više je želio, bio je ekipa...kod svakog Partizanovca se vidjelo da je maksimalno u meču, a Zvezdini igrači su se uglavnom vucarali kroz finale (čast izuzetcima)...
u Zvezdi se definitivno nešto krivo radi, kad svake sezone, na kraju iste, oni padaju i igraju najlošije...

ukoliko se pak gleda sve ovo oko terena, mjesecima unazad - niste je zaslužili...ni vi ni Zvezda...
jer s toliko podmetanja i prljavštine s obje strane, uspjeli ste zgadit košarku svakom običnom i normalnom ljubitelju iste...

toliko od mene...
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže djordje

• Starosedelac
  • Ugled: +47/-24
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1463 poslato: Jun 22, 2014, 08:13 »
Cestitam navijacima Partizana, njihovi igraci su puno vise zeleli pobedu. Pored toga cinjenica je da Partizan i pored svih prica o parama ima veliki kvalitet u svojim redovima i nekoliko vrhunskih igraca. Da nije bilo povreda ovo bi bilo jos jednosmernije i verovatno bi uzeli i JAdransku ligu.

Pehar na podu je takodje sramota, ne znam da li je jos negde to uopste vidjeno.

Sto se Vujosevica tice, koliko god dobrog vam doneo isto toliko je odmogao ovom sport uopste. Kosraka je na najnizim granama od kada pamtim i to je tuga.

Van mreže deda

• Starosedelac
  • Ugled: +50/-4
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1464 poslato: Jun 22, 2014, 09:26 »
Divim se svima koji su imali zeludac da posle prve utakmice isprate ostatak!
Ebeš ovakvu titulu i ovakvo prvenstvo.

Zamolio bih sve učesnike diskusija na kosarkaskim temama da smire strasti i da batale vujosevic-covicevski manir komunikacije.Ne prilici vam.

Kao ljubitelj kosarke i navijac KKP zahvalio bih Dusku na svemu dobrom koje je doneo klubu.Hvala na titulama, stvorenim igracima, nezaboravnim trenucima, hvala na sportskom delu.
Ali, mislim da je doslo vreme da ode u drugi plan. Ako toliko voli Partizan neka bude neko ko ce stvoriti od Miloja vrhunskog trenera (koji pokazuje da ima stofa).Ili neka bude neko ko ce pomoci Dzikicu ako mu je pomoc potrebna.

Uradio je previse za klub ali mislim da je i definitivno presao granicu posle koje nema povratka u neke normalnije odnose.

Ovo ne znaci da je Vujosevic glavni i jedini krivac za bolest koja je zahvatila nasu kosarku, naprotiv.
Secamo se Avodzobija, secamo se Zeleznika kada Vujosevic nije bio u Srbiji, secamo se ispljuvane Vladine glave i sakoa, secamo se urina u kesama na tribinama i terenu, secamo se Vrsca i haosa na tribinama itd...

Takodje, prozivanje Vujosevica za krah reprezentacije je besmislica, da ne kazem glupost. Ako je potrebno da objasnim onima kojima nije jasno  rado cu to uciniti u par recenica.

Medjutim, i da ode Vujosevic ne verujem da ce se stanje u kosarci primiriti.Najave da Covic ide su jako lepe ali nista ne znace kada se cuje ko bi trebalo da ga nasledi.Najava da ce buraz svemoguceg preuzeti KKCZBG je sve samo ne dobar razvoj dogadjaja.

Sve u svemu, koliko god pateticno zvucalo - Bila jednom jedna zemlja kosarke...
« Poslednja izmena: Jun 22, 2014, 09:33 deda »

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1465 poslato: Jun 22, 2014, 09:33 »
Nešo, da li je moguće da pri vodjstvu zvezde 7 razlike tri minuta do kraja ti i dalje pričaš o nekoj kradji?

Pobogu čoveče !?

Jel smo ti i ja gledali istu utakmicu?
Promašaji za tri, koraci Dženkisa, promašeni ziceri, nelogični faulovi....

Ja stvarno ne mogu da verujem da si podlegao opštoj histeriji o sudijskom nameštanju ove i predhodne utakmice.

John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1466 poslato: Jun 22, 2014, 10:00 »
Divim se svima koji su imali zeludac da posle prve utakmice isprate ostatak!
Ebeš ovakvu titulu i ovakvo prvenstvo.

kad skineš celofan Vujoševića, Čovića i pratećih sranja, veruj mi da je itekako imalo šta da se vidi. E sad to što narod nema naviku da gleda sport odvojeno od njegovih moderih srpskih nus pojava, to je već odvojen problem.

Van mreže deda

• Starosedelac
  • Ugled: +50/-4
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1467 poslato: Jun 22, 2014, 10:08 »
Zgembo, nisam mislio na kosarkasku stranu vec na cirkus zvani KLS.
I ne, nikako nije moguce odvojiti jedno od drugog.

Da , gledao sam i ja ali nisam mogao da se radujem i veselim pobedama niti da se nerviram zbog promasenih bacanja, lose odbrane, primljenih trojki ili neizvesnosti.
Gledao sam zbog Bogdana i Mitrovica.I ni zbog cega drugog.I jedino u njihovim partijama uzivao.

Btw, ako nekima nije bilo jasno zbog cega Bobi nije bio u reprezentaciji prosle godine valjda je ovo finale razjasnilo.

Van mreže Bajro Župić

• ex Žilijen
  • Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
  • I to je to. Mi i Oni. Jedno brdo, dva univerzuma
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1468 poslato: Jun 22, 2014, 11:49 »

još uvijek mi nijedan od vas grobara nije objasnio, kako je to sebi Zvezda spakirala titulu (Čović, BIA, Vučić i Co.), a sad je uze Partizan?!
jer prosto je bilo degutantno čitati to cviljenje i zapomaganje zadnjih tjedana i mjeseci, koji god medij da se otvorio, a sad muk...
kao i svake sezone na kraju...pravimo se malo mutavi i ništa nismo rekli... :zvizvdi: :smeh3:

Šta bi ti ko odgovor odgovaralo ? ...

Da se ne može silom protiv magije ?
Da se nikad ne potcenjuje srce šampiona ?
Da im je jedan igrač zabio 120 poena u ovoj seriji ?
Da im Gagatar lupa banane i zakucava iz solo prodora ?
Da Žofri kapiten igra s većim žarom nego za Francusku ?
Da Dalo zna da neće dobiti dinara (to mu je jelte Đenka poručio) pa opet izgara svih 100 sekundi koje igra ?
Da NBA zvezda igra u KKP za 10 000 dolara ?
Da Tepić igra besplatno ?
Da Berta smatra Srbiju da drugu domovinu ?
Da se Musli namerno povredio kako bi Gagatar došo do izražaja ?
Da Milutinov zna da će kad tad naplatiti krvavi rad ?
Da svi stranci u KKP pričaju i razumeju srpski ?
Da Dule odbija PAO zbog posvećenosti klubu ?
Da je Toša osvojio sve trofeje u istoriji KKP ?
Da je Miša Tumbaslično prisustvovao osvajanju svih ?
Da se na tekmama Partizana pusta Grupa JNA a na njihovim Ceca ?
Da smo najveći brend zemlje ?

Da smo institucija ?

P:S. Političku konotaciju sam ivde pominjao SAMO JA, i odlučno stajem iza svega izrečenog...

A ti gore ponovo pročitaj šta sam napisao pa razmisli ...

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1469 poslato: Jun 22, 2014, 12:27 »
sve je to ok Žile, nije da nema smisla, samo ja osobno bi više cijenio da ste stisnuli zube, borili se i nadigrali suparnika (kao što jeste), pa tek onda eventualno pričali o političkim krađama, navlačenjima sudaca i Zvezdinoj šatro otetoj tituli...
tek onda (ukoliko bi izgubili) bi imalo nekog smisla i potrebe...

a ovako, cmoljenje unaprijed i traženje alibija za eventualni neuspjeh, je za mene slabost...nikako vrlina...

jebiga, Bogdan je igračina, al opet je ispao i razmaženo derle, koje kad izgubi, ili mu nije po volji, odmah cmolji, duri i inati se, uvjetuje te viče "ja neću"...

jebiga x2, ak je to odlika vođe i šampiona, onda ja očito na krivi način gledam vođe i šampione...a ponavljam - mali je igračina, iako očito nezrela igračina...
« Poslednja izmena: Jun 22, 2014, 12:29 Saga Norén »
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč