Autor Tema: Grobari  (Pročitano 453940 puta)

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
Odg: Grobari
« Odgovor #480 poslato: Novembar 05, 2013, 01:55 »
Alen ranjen sinoc u Zelezniku...

Nema veze sa tribinom. Najverovatnije neki neraščišćeni računi oko posla sa kafićem
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #481 poslato: Novembar 05, 2013, 02:14 »
mnogo toga nejasnog se desava kod grobara
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #482 poslato: Novembar 05, 2013, 04:47 »
Sto se tice Alena vjerujem da je tako kao sto kaze Laki. Pucano mu je u obje potkoljenice, dakle, ocigledno neka opomena. 

Mnogo vise intrigantne su okolnosti ubistva Vladimira Zivkovica. Sta se tu zapravo dogodilo? Ko se tukao? I jedna i druga grupa slozno negiraju da je rijec o medjusobnom obracunu, a "zvanicno" to je jedina verzija koja se spominje.

Ne znam je li ko citao onaj tekst u kuriru i najavljivanje krvoprolica za vikend i masovnih sukoba obje frakcije Grobara, cigana i UF-a...  i ono cuveno pozivanje na izvor iz navijackih grupa...

http://www.kurir-info.rs/nastavak-haosa-navijaci-spremaju-pokolj-na-banjici-narednog-vikenda-clanak-1070595

proseravanja... bar se nadam...
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #484 poslato: Novembar 13, 2013, 04:45 »
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #485 poslato: Novembar 22, 2013, 09:13 »
Rekoše da je sinoć u Pioniru bila većina vođa Zabranjenih, pozdravili su se sa Alkatrazima, ali nisu navijali.

Nadam se da je ovo korak ka jedinstvu na Jugu koje nam je u ovom trenutku prijeko potrebno. Da ponovo stanemo na noge kao tribina... dosta je više i kuso i repato šiljilo kurac na nama...
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Van mreže djemba djemba

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-1
    • Pogledaj profil
« Odgovor #486 poslato: Novembar 22, 2013, 10:36 »

:skacem:
Oprem dobro

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
.
« Odgovor #487 poslato: Novembar 22, 2013, 11:35 »
Nadam se da ce svi zabranjeni koji su u dobrim odnosima sa alkatrazima sa njima i ostati. Samo zdrava opozicija moze donijeti boljitak I NISTA VISE. Juzni Front je funkcionisao sa 150 ljudi godinama,ali je prica bila zdrava. Bolje se nikad ne vratit na taj jug,nego se slizati sa bagrom. Obradujem se svakom transferu iz zabranjenih u alkatraze,jer je to sigurno simptom ozdravljenja.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #488 poslato: Novembar 22, 2013, 11:50 »
Nisu više ni alkatrazi ona ekipa protiv koje je borba i počela... mnogi ljudi su otjerani, između ostalih i Džoni koliko čuh...

doduše, sada tu glavnu riječ vode preletači sa drugih trbina...

Van mreže Bajro Župić

• ex Žilijen
  • Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
  • I to je to. Mi i Oni. Jedno brdo, dva univerzuma
    • Pogledaj profil
« Odgovor #489 poslato: Novembar 23, 2013, 07:45 »
Na forumu JF se uveliko priča o pomirenju...
Mislim, zabole me al bar nek se ne biju međusobno...bar to...

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #490 poslato: Novembar 23, 2013, 06:18 »
Nisu više ni alkatrazi ona ekipa protiv koje je borba i počela... mnogi ljudi su otjerani, između ostalih i Džoni koliko čuh...

doduše, sada tu glavnu riječ vode preletači sa drugih trbina...

Na tu foru se palo jednom,prije 8 godina,kad se JF vracao. Identicna situacija.Kao,evo,sredili smo stvar,izbacili smo stare ljude,sad je sve ok,mir,mir,mir.Ovaj put mislim da to nece proci. Mozda je nekim glavama iz Zabranjenih ideja prihvatljiva,ali ubijedjen sam da sve ono sto valja (a ima ih dosta) sa Istoka nema sanse da pristane na to.

Bolje i dvije tribine,dje jedna ima sanse da izraste u nesto sto valja,nego jedna jaka i slozna koja sigurno ne valja i nema sanse to da postane.

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #491 poslato: Novembar 23, 2013, 07:00 »
Zabranjeni koliko ja vidjeh većinski i nisu za povratak na Jug, bez obzira šta vođe kažu...

Najveći gubitak ovog sukoba nije samo podjela tribine, već gomila ljudi koji zbog sukoba više uopšte ne idu na utakmice, niti imaju namjeru da se vraćaju došlo do tog pomirenja ili ne...

Meni je od svega najviše krivo jer se kompletna situacija prenosi i na Grobare u CG, i to više nego što bi realno trebalo...  evo sad je i oko gostovanja Paokara(konkretno, podjele karata koje su paokare dobile) bilo određenih dešavanja upravo na toj relaciji...
Ja razumijem ljude kojima je u ovom sukobu ubijen drug, prijatelj, i apsolutno podržavam njihov stav da se nikada više ne vrate na jug, ma šta da se desi... ali ove druge već malo teže...

umjesto što mrzi grobara iz NK ili nekog drugog grada koji i dalje ide na Jug... bolje bi bilo da malo mrzi ove zbog kojih poslije utakmice u PG ne može da se vrati(može uz batine ili ako nosi sa sobom neko "sredstvo obezbjeđenja") mirno kući, bez obzira da li kod sebe nosi neko obilježje ili ne...
imali smo pomenuta dešavanja i poslije utakmice u utorak...

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #492 poslato: Novembar 25, 2013, 06:08 »

Nešto svježe iz Podgorice.

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #493 poslato: Novembar 26, 2013, 11:52 »
Nije se dugo čekalo da varvari preškrabaju grafite... Nadao sam se da će ostaviti ovaj natpis posvećen Grobiju, ali stoka je stoka...

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil
« Odgovor #494 poslato: Novembar 26, 2013, 11:53 »
Sve to treba nahvatati pa da jezikom skidaju natpise sa fasada.