Zabranjeni koliko ja vidjeh većinski i nisu za povratak na Jug, bez obzira šta vođe kažu...
Najveći gubitak ovog sukoba nije samo podjela tribine, već gomila ljudi koji zbog sukoba više uopšte ne idu na utakmice, niti imaju namjeru da se vraćaju došlo do tog pomirenja ili ne...
Meni je od svega najviše krivo jer se kompletna situacija prenosi i na Grobare u CG, i to više nego što bi realno trebalo... evo sad je i oko gostovanja Paokara(konkretno, podjele karata koje su paokare dobile) bilo određenih dešavanja upravo na toj relaciji...
Ja razumijem ljude kojima je u ovom sukobu ubijen drug, prijatelj, i apsolutno podržavam njihov stav da se nikada više ne vrate na jug, ma šta da se desi... ali ove druge već malo teže...
umjesto što mrzi grobara iz NK ili nekog drugog grada koji i dalje ide na Jug... bolje bi bilo da malo mrzi ove zbog kojih poslije utakmice u PG ne može da se vrati(može uz batine ili ako nosi sa sobom neko "sredstvo obezbjeđenja") mirno kući, bez obzira da li kod sebe nosi neko obilježje ili ne...
imali smo pomenuta dešavanja i poslije utakmice u utorak...