Autor Tema: Nogometna reprezentacija Hrvatske  (Pročitano 127432 puta)

Van mreže Hugo

• Starosedelac
  • Ugled: +123/-4
    • Pogledaj profil
Odg: Nogometna reprezentacija Hrvatske
« Odgovor #75 poslato: Mart 20, 2013, 09:34 »
opasni su mitrovici... znam jednog... :D
I'm at the age where every new word that I learn is a word I didn't need anyway.

Van mreže Bajro Župić

• ex Žilijen
  • Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
  • I to je to. Mi i Oni. Jedno brdo, dva univerzuma
    • Pogledaj profil
« Odgovor #76 poslato: Mart 20, 2013, 10:35 »
opasni su mitrovici... znam jednog... :D

:gun_bandana:

Van mreže Mile

• Starosedelac
  • Ugled: +143/-8
    • Pogledaj profil
« Odgovor #77 poslato: Mart 20, 2013, 10:53 »
sva sreca da taj mitrovic ne igra...u zagreb je dosao u majici Brazila...naci zna!

Van mreže Hugo

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #78 poslato: Mart 25, 2013, 10:22 »
strah me ove tekme protiv velsa. onaj bale je brzi nego cijela nasa obrana. nedaj boze da se nadje ispred carlija... napravit se sest krugova oko njega dok se vedran snadje
I'm at the age where every new word that I learn is a word I didn't need anyway.

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil
« Odgovor #79 poslato: Mart 25, 2013, 10:24 »
Bejl nije u potpunosti spreman.
Na njega staviti dvojicu, ostale pustiti da rade šta hoće, ionako ništa ne znaju.

Van mreže Losmi

• Starosedelac
  • Ugled: +1/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #80 poslato: Mart 26, 2013, 11:08 »
koliko Hrvatska ima srece pa ovo nije normalno.
Ni iz cega dadose dva gola. Myhil pokazao zasto ce ostati samo obican talenat. Prvo mu prozujala pored usiju Lovrenova bomba, a onda kroz noge sut Eduarda. Drugi gol ajde i nekako, ali prvi bi svaki normalan golman odbranio
Partizan ima Duška Radovića, a Zvezda Acu Lukasa

Van mreže Edvard Kulen

• Starosedelac
  • Ugled: +145/-113
    • Pogledaj profil
« Odgovor #81 poslato: Mart 26, 2013, 11:46 »
Sreću treba isprovocirati.

Sreća prati hrabre.

Za sreću je potrebno dvoje, lopta i Eduardo Da Silva.

Van mreže Satnik Djuro

• Starosedelac
  • Ugled: +47/-8
    • Pogledaj profil
« Odgovor #82 poslato: Mart 27, 2013, 12:00 »
koliko Hrvatska ima srece pa ovo nije normalno.
Ni iz cega dadose dva gola. Myhil pokazao zasto ce ostati samo obican talenat. Prvo mu prozujala pored usiju Lovrenova bomba, a onda kroz noge sut Eduarda. Drugi gol ajde i nekako, ali prvi bi svaki normalan golman odbranio

Ni iz čega? Drugo poluvrijeme se igrala "viktorija" na gol Walesa, sreće su imali Velšani kaj nisu prošli ko u Novom Sadu
ljubila je prvi put
dosad nije imala mladića
prve suze niz lice su pale
ja sam pijan prvi put bez pića

Van mreže ramkens

• Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #83 poslato: Mart 27, 2013, 02:05 »
Hrvatska sa ovakvom igrom treba da moli boga da završi kao prva, u baražu sa većinom potencijalnih protivnika i ovakvim igrom nema realne šanse.

Van mreže Hugo

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #84 poslato: Mart 27, 2013, 03:07 »
rece jednom goran ivanisevic: bolje se rodit bez qrca nego bez srece, jer ako imas srece, narast ce ti novi...  :palac:  bravo nasi! bolje pobjedjivati ruznom igrom nego gubiti a umirati u ljepoti.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #85 poslato: Mart 27, 2013, 08:56 »
rece jednom goran ivanisevic: bolje se rodit bez qrca nego bez srece, jer ako imas srece, narast ce ti novi...  :palac:  bravo nasi! bolje pobjedjivati ruznom igrom nego gubiti a umirati u ljepoti.
slazem se,ali kada u kontinuitetu imas srece,tj rezultat ispred igre,to mora da ti se vrati kad-tad.ne mozes dugo tako da teras...
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže djavaganosa

• Starosedelac
  • Ugled: +74/-1
  • ?
    • Pogledaj profil
« Odgovor #86 poslato: Mart 27, 2013, 10:27 »
Nije do Badelja osobno, ali je malčice blesavo notorno sporog, neeksplozivnog igrača, slabog u duelu, bez ekstra kvalitete kojom može nadomjestiti te nedostatke (recimo kao Pirlo) stavljati protiv upravo isključivo po suprotnome poznatim Premier i Championship igračima.
Ajde, planirao je voditi igru i imati posjed, ali istu stvar može i Kovačić uz puno bolju motoriku.
U jednom trenutku Badelj je išao na lažnjak tijelom, ali je to napravio toliko sporo da ga je obrambeni stigao pročitati i presjekao mu smjer prije nego je ovaj dovršio lažnjak!!!

Također nisam shvatio kako je Štico planirao zaustaviti Balea, gdje god ovaj igrao.
S Badeljom i Modrićem u sredini i ofanzivnim nazovi krilima - Sammir, Rakitić, Bale je ostavljen de facto jedan na jedan s bekovima na kojoj god strani igrao. Ispalo je jedan na nula jer je igrao uglavnom istureno u sredini.

Štimac je napravio dobre izmjene i igra se popravila u drugom dijelu, ali ostaje gorak dojam lošeg pristupa utakmici i selekcijom i taktički i mentalno. Usprkos svim izjavama o važnosti utakmice.

Osim Badelja, razočarao me Rakitić.
Sammir je taktički i fizički slabija verzija Kranjčara i Rakitića i stvarno ne vidim smisla da imamo toliko igrača istog profila u momčadi.

Ola je car.
« Poslednja izmena: Mart 27, 2013, 10:29 djavaganosa »
I know you think you understand what you thought I said but I'm not sure you realize that what you heard is not what I meant.

Van mreže mrkva

• Starosedelac
  • Ugled: +127/-0
  • neprimjetan
    • Pogledaj profil
« Odgovor #87 poslato: Mart 27, 2013, 05:04 »
predvidljivo ispuhani i ispražnjeni nakon utakmice koja se najavljivala mjesecima, oko koje se složila takva histerija da nam je već svima bila muka. gle čuda, igrači koje je štico ubacio da povuku ostatak momčadi (damir i badelj  :eek: ), nisu u tome uspjeli. ). badelj je ispao jedan igrač manje u vezi (inače, ok klupski igrač kad je u top top formi, a trenutno je u ponoru, jučer je još dublje potonuo, mislim da u cijelom poluvremenu nije jednu točnu loptu dodao, čak ni u stranu ili nazad), damir koji može povuć eventualno rundu za šankom, uz uobičajenu rupu na boku (strina) i prazne modrića, rakitića, nije čudo da smo u prvom poluvremenu opasno visili. ispuhani, umorni, s nogom u gipsu i zavezanih očiju kova i olinjo su još uvijek ferrari za svježe i spremne filha i mikija, što se jasno vidjelo u drugom poluvremenu. sreća, da je dudu zabio ono što je morao u prvom, to bi bila sreća i ove bi otresli bez muke, ovako s mukom i uz malo sreće (s obzirom na to kakav su penal dobili nije nezaslužena).

a glede utakmice protiv srba, tipično balkanski, svi smo mjesecima svršavali na stamenu, iskusnu i uigranu srpsku obranu i defanzivni dio veznog reda, pa kad ih naši agresivom i trkom pritisnu na pogreške, nije dobro, onda bi mi da ih se napravi budalama, da ih se nadigra lepršavom igrom. realno, nema puno momčadi koje se mogu poigravati sa srpskim defanzivcima, pogotovo kada igraju tako motivirano kao protiv zapadne braće. mada vjerujem u direktni prolaz, iz baraža me strah jedino francuza i donekle portugizaca (ako se englezi popiknu, onda su i oni u tom krugu, donekle opasnih).
brižan u glavu

Van mreže Mile

• Starosedelac
  • Ugled: +143/-8
    • Pogledaj profil
« Odgovor #88 poslato: Mart 27, 2013, 06:54 »
a grka? ili cemo njih rastaviti kao i njihovu bracu turke?  ;)

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #89 poslato: Mart 27, 2013, 07:47 »
ja sam poprilicno siguran da ce englezi kako tako doci do prvog mesta...

A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...