Autor Tema: Zona press,Sos koš - Vladan Tegeltija; košarkaške emisije i novinari  (Pročitano 137948 puta)

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
Odg: Zona press,Sos koš - Vladan Tegeltija; košarkaške emisije i novinari
« Odgovor #105 poslato: Decembar 20, 2012, 02:44 »
  baš me zanima hoće li Tegi i dalje emisiju četvrtkom posvetiti jedinom klubu iz Srbije koji igra u Evropi 
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #106 poslato: Decembar 20, 2012, 02:54 »
 :D :D :D
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil
« Odgovor #107 poslato: Decembar 20, 2012, 02:54 »
Grozni ste. :D

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #108 poslato: Decembar 20, 2012, 03:01 »
I nisu vala.Opet su se primili  :smeh3:

Jedva cekam april i rasplet,nekome ce biti mnogo bolno  ::)
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #109 poslato: Decembar 20, 2012, 03:39 »
    šta da bude bolno? mi smo zadovoljni sa plasmanom u F4 i barem onom rezervnom pozicijom za kvalifikacije i sve preko toga je čist ćar, imamo dobar raspored u ABA gde od teških gostovanja imamo ljubljanu,igokeu i Kragujevac(na kraju kad će se možda već sve znati)Eurocup igramo da osetimo evropske utakmice šta uradimo uradimo nema nekih tenzijakod nas nije smak sveta ako se nešto ne osvoji  :palac: 

Van mreže Tufi

• Starosedelac
  • Ugled: +1/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #110 poslato: Decembar 20, 2012, 04:23 »
pa naravno da nije kad ste u zadnjih 15 godina uzeli 2 kupa  :D
Duhom INSTITUCIJE, protiv prostitucije!!!

Van mreže Losmi

• Starosedelac
  • Ugled: +1/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #111 poslato: Decembar 20, 2012, 04:33 »
šta da bude bolno? mi smo zadovoljni sa plasmanom u F4 i barem onom rezervnom pozicijom za kvalifikacije i sve preko toga je čist ćar, imamo dobar raspored u ABA gde od teških gostovanja imamo ljubljanu,igokeu i Kragujevac(na kraju kad će se možda već sve znati)Eurocup igramo da osetimo evropske utakmice šta uradimo uradimo nema nekih tenzijakod nas nije smak sveta ako se nešto ne osvoji  :palac:

ti si Pero uljez, cim se time zadovoljavas, ostali ce da sruse Vladu ako ne uzmete titulu
Partizan ima Duška Radovića, a Zvezda Acu Lukasa

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #112 poslato: Decembar 20, 2012, 05:39 »
ne znam ko ce da rusi vladu,jedino videh kod duleta takve intencije...  :zvizvdi:

naravno da je neki trofej pod obavezno ove sezone(tim ne mislim na kup).takodje trebalo bi se plasirati u el,posebno ne bi valjalo ne iskoristiti ovakvu sansu gde smo realno medju 2 najbolja na jadranu...
ambicije-plasman u el i bar jedan trofej osim kupa(on moze samo kao neki bonus) i to je to.
samo trofej(domace prvenstvo) bez el-a je nepotpuno,ali nije katastrofa, kao i el bez ijednog ozbiljnog trofeja u sezoni. sezona bez trofeja i el je vec katastrofalno losa, tj ispod svakog ocekivanog nivoa...
« Poslednja izmena: Decembar 20, 2012, 05:39 NenadBG »

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #113 poslato: Decembar 21, 2012, 08:29 »

ti si Pero uljez, cim se time zadovoljavas, ostali ce da sruse Vladu ako ne uzmete titulu
znaš dobro da sam ja jedan od onih fanatika koji je Zvezdu gledao i kad je igrao balaban i drča tako da ovo sad samo može da prija, ima nas poprilično i nismo razmaženi kao neki da posle dva poraza mislimo da je smak sveta da svi rade protiv nas jer je eto nemoguće da mi izgubimo od zadra ili laktašaImamo realne šanse za f4 ali tek predstoje važne i jake utakmice može doći do povreda i ko zna čega sve ne niko nije unapred predviđen za trofeje zato je sport pogotovo košarka zanimljiv

Van mreže Losmi

• Starosedelac
  • Ugled: +1/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #114 poslato: Decembar 21, 2012, 08:57 »

znaš dobro da sam ja jedan od onih fanatika koji je Zvezdu gledao i kad je igrao balaban i drča tako da ovo sad samo može da prija, ima nas poprilično i nismo razmaženi kao neki da posle dva poraza mislimo da je smak sveta da svi rade protiv nas jer je eto nemoguće da mi izgubimo od zadra ili laktašaImamo realne šanse za f4 ali tek predstoje važne i jake utakmice može doći do povreda i ko zna čega sve ne niko nije unapred predviđen za trofeje zato je sport pogotovo košarka zanimljiv

ma naravno, ti si jedan od onih pravih navijaca i zato imas moje puno postovanje.
Ziveli i ako neko treba da doceka osvajanje titule onda si to ti i nas dobri drug Ajkula
Partizan ima Duška Radovića, a Zvezda Acu Lukasa

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #115 poslato: Decembar 21, 2012, 10:19 »
pero gledo sam i ja balabana i drcu,tj dosta smo ih i zajedno gledali,gledao sam i pre njih,sto raspade od timova,sto skupe investicije,gledacu i posle ove sezone bez obzira na rezultat,ali to ne znaci da nemamo nekih rezultatskih imperativa ove godine.imamo dobar budzet, imamo odlicne igrace,realno smo jaci od partizana i sigurno medju 2 najbolja u jl,u euro cupu mislim da nemamo imperativ, ali u domacim takmicenjima je druga stvar...

Van mreže ramkens

• Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #116 poslato: Decembar 21, 2012, 10:33 »
Kako misliš nemate imperativa u EC. Pa to vam je jedina šansa da stignete do EL, a da ne morate da igrate kvalifikacije. Ove dve licence su već rezervisane za Igokeu i Partizan  :)
« Poslednja izmena: Decembar 21, 2012, 10:34 ramkens »

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #117 poslato: Decembar 21, 2012, 11:16 »
samo se nadajte... :P

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #118 poslato: Decembar 28, 2012, 12:30 »

Citat
Andjus je zbog Covica i Vucica, dobio otkaz na SNS tv, a izgleda da je Tegi sledeci. Burazer od jednog snimetelja, kaze da je Dragisa pod pritiskom zbog iste dvojice, a i popizdeli sto je Tegi pominjao Andjusev otkaz, jer je po drugim medijma to zabranjeno da se pominje. Navodno Tegeltija nije hteo veceras da radi emisiju jer se kacio sa pretpostavljenim

Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #119 poslato: Decembar 28, 2012, 12:39 »
Ako bilo sta izgovorite protiv Covica i Vucica,to je udar na stub,bolje da nista ne pominjem...
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.