Autor Tema: NBA fantasy  (Pročitano 120818 puta)

Van mreže Tufi

• Starosedelac
  • Ugled: +1/-3
    • Pogledaj profil
Odg: NBA fantasy
« Odgovor #60 poslato: Decembar 31, 2011, 12:24 »
vidim da je igrao, još da pocne Bajnum da igra i bice to fina ekipica :aplauz:
Duhom INSTITUCIJE, protiv prostitucije!!!

Van mreže Adnan

• Mlađi član
  • **
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #61 poslato: Decembar 31, 2011, 12:51 »
vidim da je igrao, još da pocne Bajnum da igra i bice to fina ekipica :aplauz:

Odlican si ove sedmice,bez obzira na izostanak ova 2 igraca(i ovako si imao dosta utakmica ;D ).

Ako ti ovako nastave igrati onda ces biti sigurno medju 3 na kraju.
Ljubav se pise bordo bojom!

Van mreže Tufi

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #62 poslato: Januar 01, 2012, 08:13 »
Sinoc je ponovo vecina igraca bila na zadovoljavajucem nivou i to je bilo dovoljno za ubjedljivu pobjedu od 8:1 :aplauz:

Van mreže Nolle

• Član
    • Pogledaj profil
« Odgovor #63 poslato: Januar 02, 2012, 12:11 »
Veoma sam zadovoljan prvom nedeljom. Sa 4 izmene koje sam napravio (World Peace - Odom, Hansbrough – Lewis, Hawes – Dalambert, Williams - Belinelli), očekujem zaista dosta ove godine. Žao mi je što nemam mog prošlogodišnjeg ljubimca (KLove), ali tu su Dwight, Pau i McGee da nadoknade njegov izostanak. Fali mi možda to jedno krilo, umesto visokog igrača, ali šta je tu je. Da imam to, ekipa bi stvarno bila idealna. U prva 2-3 dana imao sam furiozan početak, od 8-1, posle je naravno i Mikijeva dosta dobra ekipa krenula da igra. Izuzetno mi je drago što ću čini mi se imati protiv svakog od protivnika 2 sigurna poena (skokovi i blokade). Jedino što će mi biti dosta teško, jesu poeni i trojke. Jednostavno u ekipi nemam nijednog igrača koji na konstantnom nivou može da mi donosi 25-30 poena.

Sledeće kolo protiv Marka, i idemo na pobedu.

Westbrook (PG), Lowry (PG), Mayo (SG), Butler (SG/SF), Ginobili (SG/SF), Pierce (SG/SF), James (SF/PF), Smith (SF/PF), West (PF), Blair (PF/C), Blatche (PF/C), Chandler (C), Bynum (C)

Po meni, od mene je bolji na pozicijama 2/3, gde ja imam samo praktično J.Johnsona, a on ale koje mogu da mu donose po 25-30 poena, uz to i sa dobrim procentima, ali ja imam prednost na 3 pozicije 1/4/5. Mickey-ja sam dobio na izgubljene lopte i procenat praktično, videćemo kako ću proći protiv Marka, Adnan se nije baš lepo proveo, stvano se nadam da ću uzeti koji bod više.

Hteo sam da otvorim pobedom sezonu, to sam i uspeo, posle prvih par dana, mislio sam da ću mnogo lakše dobiti, ali u petak sam već počeo da se brinem, a u sinoć je sve zavisilo od izgubljenih lopti, i procenata Batuma i Artesta, koji su me uve nedelje u par navrata uneredili sa 0/8, 1/6...

Za mene je iznenađenje Louis Williams, koji sa klupe Filadelfije daje veliki doprinos zaista poeni, bacanja, u njemu imam još tih 15-ak poena, ali ponavljam, izuzetno mi fali to krilo sa poenima u rukama, tj Mello, Durant, Kobi... Za nekoga od njih bi verovatno dao i Gasola čak, ali nadam se da će igrači sa centarskih pozicija malo više lopti da dobijaju, tu mislim na Henzbroua, Kembija (on pratično nema nikakav napadački učinak).

Pratio sam malo ove nedelje rezultate, i po meni najjaču ekipu ima SoBe, dobio je gusto, kao i ja, ali po meni ima najbolju ekipu, po jednog klasa igrača na svakoj poziciji Rondo, Wade, Mello, Lee, Duncan + Marvin Williams koji je sjajno otvorio sezonu + JET + Marc Gasol + Hibert koji ima prosek dabl-dabl, Thorthon koji u rukama po svakoj utakmici ima 20 poena, i još neki poput Herisa, Janga, itd... Mnogo jači tim od Markovog, Patriotinog i mog, a iza nas je. Lošmi se borio, ali više zbog sjajne nedelje koju su imali Ray Allen i Ryan Anderson, nego zbog nekog kvaliteta koji Lošmi ima u ekipi. Mada i on imao igrače poput DRose (koji je imao MVP nedelju), Aldridge-a, Randolph-a... SoBe ima sjajan tim, i po meni on će biti favorit za osvajanje ove sezone.

Van mreže Losmi

• Starosedelac
  • Ugled: +1/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #64 poslato: Januar 03, 2012, 04:56 »
Nolle opet si se primio kao malo dete. Dajes izjave kao da gostujes u SOS kosu  ;)

Veoma je rano za davanje bilo kakvih zakljucaka. Sobe na primer, jos nije skapirao pravila. Lik je ziveo u USA nekoliko godina i pogledao masu NBA meceva, ali ovo nikada nije igrao. Pokupio je igrace po nekom osecaju i dobio me jedva prvo kolo. da nisam napravio pizdariju sa Rajanom Andersonom, ja bih dobio 5:4.

Neki igraci su katastrofalno poceli ovu sezonu, ocigledno je lockout ucinio svoje. Na primer, Richardson iz Orlanda pogodio samo 3 trojke od pocetka cele sezone, a jedan je od najboljih u ovoj kategoriji, da ne govorim o Jameru Nelsonu.

Po mom misljenju, najbolji posao prosle nedelje napravio je Mickey, lagano prikljucivski Milsapa svojoj ekipi, posto ga je "iskusni" Bodi Bond izbacio iz ekipe. To je toliko pojacanje da je Mickey najveci favorit lige.
« Poslednja izmena: Januar 03, 2012, 04:56 Losmi »
Partizan ima Duška Radovića, a Zvezda Acu Lukasa

Van mreže Losmi

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #65 poslato: Januar 03, 2012, 05:00 »
ove godine ce biti vazno da ljudi vise rizikuju i da vise menjaju. To naprimer radi Mustang, kako bi pronasao igraca koji ce za trenutak bljesnuti. Na primer, stari dobri Trejsi Mekgrejdi veceras 16 pts, 7rb i trojke 3 od 3 protiv Majamija, sto je prvi poraz za Hit. Ima nekoliko rukija koji su iznenadjujuce u visokim brojkama posle prve nedelje, sigurno ce malo pasti, ali te brojke su stvarno jako dobre i bile bi korisne menadzerima koji ih imaju.

igram i jednu ligu od 16 timova, gde je takva boranija od igraca na free listi da je pravi podvig napraviti dobru izmenu :yes:  Ovde je jos i ok sta imamo od slobodnih igraca na raspolaganju

Van mreže Tufi

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #66 poslato: Januar 03, 2012, 09:49 »
Ja sam prosle sezone napravio doar posao sa izmjenama, Ibaka je tada bio FA.
Sjecam se da sam Rouza uzeo u 4-5 rundi drafta, a Grifina jos kasnije:)
Ove godine, nisam napravio ni jednu jedinu izmjenu , dijelom sam zadovoljan ekipom i ne znam koga bih izbacio:(
Cini mi se da Ajkula, nije sinoc mijenjao.

Van mreže Losmi

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #67 poslato: Januar 03, 2012, 12:31 »
Ja sam prosle sezone napravio doar posao sa izmjenama, Ibaka je tada bio FA.
Sjecam se da sam Rouza uzeo u 4-5 rundi drafta, a Grifina jos kasnije :)
Ove godine, nisam napravio ni jednu jedinu izmjenu , dijelom sam zadovoljan ekipom i ne znam koga bih izbacio :(
Cini mi se da Ajkula, nije sinoc mijenjao.

Ajkula ne igra ove sezone.
Festadjuni je moj drug, jebo me on sto sam ga zvao :zbunjen:

prosle godine smo imali 8 igraca u ligi, pa je samim tim bilo lakse uzeti dobrog pika i kasnije [size=78%]izabrati rezervu. DeRozan je prosle godine bio na FA listi do januara negde, pa sam ga ja uzeo, a on do kraja sezone bio jedan od najboljih strelaca. Ove godine DeRozan je otisao vec kao 5 ili 6 pik[/size]

Van mreže Tufi

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #68 poslato: Januar 03, 2012, 02:52 »
Ipak cu morati da napravim izmjenu i to prinudnu :(( djinobili se povrijedio i ocekuje ga duza pauza

Van mreže Tufi

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #69 poslato: Januar 04, 2012, 09:19 »
Jutros su mi svi igrači odigrali dobro

Bajnum 21 poen i 22 skoka  :aplauz: :aplauz: :aplauz:
Lovri 22 poena 10 skokova i 9 asistencija uz 4 trojke , Cak je i Džoš Smit odigrao dobro i postigao 15 poena uz 14 skokova

Van mreže Nolle

• Član
    • Pogledaj profil
« Odgovor #70 poslato: Januar 04, 2012, 10:34 »
Ima još da se igra  :yes:

Van mreže Tufi

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #71 poslato: Januar 04, 2012, 12:54 »
Nisam ja ništa rekao , što se tiče konačnog pobjednika duela, tebi prepuštam ulogu favorita :)

Van mreže Tufi

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #72 poslato: Januar 05, 2012, 09:59 »
i dalje imam prednost, ali u narednim danima Noletu igra vise igrača, tako da će biti čupavo do samog kraja.
Umjesto Đinobilija sam ubacio rukia Bruksa, iz Nju Džersija, i pokazao se sasvim ok u prvom meču

Van mreže Nolle

• Član
    • Pogledaj profil
« Odgovor #73 poslato: Januar 05, 2012, 10:32 »
Nisam gledao unapred, koliko igrača više imam ?

Video sam, 4 igrača, i sa ta 4 treba da nadoknadim 3 kolone, odnosno da ostanu TO i BLK na mojoj strani, da preokrenem 50sk što je ravno nemogućem, da ta 4 igrača naprave više ukradenih, i da naparve prednost u AS. Biće mi teško da preokrenem nekako. Nije mi jasno kako toliko skokova više samo :'(  nema sile da to preokrenem...
« Poslednja izmena: Januar 05, 2012, 10:39 Nolle »

Van mreže Nolle

• Član
    • Pogledaj profil
« Odgovor #74 poslato: Januar 06, 2012, 10:12 »
Smanjeno na 5-4.  :yes:  samo sve je to blizu i dalje, sem skokova  :'(  i poena...