Veoma sam zadovoljan prvom nedeljom. Sa 4 izmene koje sam napravio (World Peace - Odom, Hansbrough – Lewis, Hawes – Dalambert, Williams - Belinelli), očekujem zaista dosta ove godine. Žao mi je što nemam mog prošlogodišnjeg ljubimca (KLove), ali tu su Dwight, Pau i McGee da nadoknade njegov izostanak. Fali mi možda to jedno krilo, umesto visokog igrača, ali šta je tu je. Da imam to, ekipa bi stvarno bila idealna. U prva 2-3 dana imao sam furiozan početak, od 8-1, posle je naravno i Mikijeva dosta dobra ekipa krenula da igra. Izuzetno mi je drago što ću čini mi se imati protiv svakog od protivnika 2 sigurna poena (skokovi i blokade). Jedino što će mi biti dosta teško, jesu poeni i trojke. Jednostavno u ekipi nemam nijednog igrača koji na konstantnom nivou može da mi donosi 25-30 poena.
Sledeće kolo protiv Marka, i idemo na pobedu.
Westbrook (PG), Lowry (PG), Mayo (SG), Butler (SG/SF), Ginobili (SG/SF), Pierce (SG/SF), James (SF/PF), Smith (SF/PF), West (PF), Blair (PF/C), Blatche (PF/C), Chandler (C), Bynum (C)
Po meni, od mene je bolji na pozicijama 2/3, gde ja imam samo praktično J.Johnsona, a on ale koje mogu da mu donose po 25-30 poena, uz to i sa dobrim procentima, ali ja imam prednost na 3 pozicije 1/4/5. Mickey-ja sam dobio na izgubljene lopte i procenat praktično, videćemo kako ću proći protiv Marka, Adnan se nije baš lepo proveo, stvano se nadam da ću uzeti koji bod više.
Hteo sam da otvorim pobedom sezonu, to sam i uspeo, posle prvih par dana, mislio sam da ću mnogo lakše dobiti, ali u petak sam već počeo da se brinem, a u sinoć je sve zavisilo od izgubljenih lopti, i procenata Batuma i Artesta, koji su me uve nedelje u par navrata uneredili sa 0/8, 1/6...
Za mene je iznenađenje Louis Williams, koji sa klupe Filadelfije daje veliki doprinos zaista poeni, bacanja, u njemu imam još tih 15-ak poena, ali ponavljam, izuzetno mi fali to krilo sa poenima u rukama, tj Mello, Durant, Kobi... Za nekoga od njih bi verovatno dao i Gasola čak, ali nadam se da će igrači sa centarskih pozicija malo više lopti da dobijaju, tu mislim na Henzbroua, Kembija (on pratično nema nikakav napadački učinak).
Pratio sam malo ove nedelje rezultate, i po meni najjaču ekipu ima SoBe, dobio je gusto, kao i ja, ali po meni ima najbolju ekipu, po jednog klasa igrača na svakoj poziciji Rondo, Wade, Mello, Lee, Duncan + Marvin Williams koji je sjajno otvorio sezonu + JET + Marc Gasol + Hibert koji ima prosek dabl-dabl, Thorthon koji u rukama po svakoj utakmici ima 20 poena, i još neki poput Herisa, Janga, itd... Mnogo jači tim od Markovog, Patriotinog i mog, a iza nas je. Lošmi se borio, ali više zbog sjajne nedelje koju su imali Ray Allen i Ryan Anderson, nego zbog nekog kvaliteta koji Lošmi ima u ekipi. Mada i on imao igrače poput DRose (koji je imao MVP nedelju), Aldridge-a, Randolph-a... SoBe ima sjajan tim, i po meni on će biti favorit za osvajanje ove sezone.