RIA RIA HUNGARIA
Bio sam na dosadašnjim mečevima u NS imam karte i za sledeći krug. Mađari igraju sigurno 30% bolje jer praktično igraju na domaćem terenu, kada ne ide publika ih digne na noge. Ta priča o ceni karata je smešna, jer ne vidim da je problem da se napuni "Arena" kad igra Đoković. Nije mi jasno zašto su toliko gurali "Pionir", u NS i Nišu bi podrška sigurno bila mnogo bolja, čak su i Rusi imali bolje navijanje od strane naših navijača u duelu sa Mađarskom. Samo da ne bude puna "Arena" teniskih pozera i možda da se nadamo kakvoj atmosferi. Sramota je da nam svetli obraz grupica Meraklija dok Delije, "najveći" Srbi, stavljaju utakmicu ženske odbojke na prvo mesto. Grobari sigurno sprečeni međusobnim sukobom, ne mogu patriotizmom da napune džepove. Mislim da nam je ovo istorijska šansa da uradimo nešto. S obzirom da favoriti ne blistaju, a i mi smo naučili da ne mogu bekovi da postignu 90% golova, već da postoje krila i pivot, verujem da sa pravom podrškom možemo do medalje, možda i finala. Navijam da Mađari prođu dalje. Iako je novosadska grupa znatno teža, mala je šansa da Hrvati ne prođu i izgube bar 2 meča. Francuzi su završena priča. Mađari ,sa onakvom podrškom, i Španci teško da će imati problema sa Islandom ili Slovenijom, mada sledi invazija Slovenaca u NS.