Anketa

Evropsko zlato će osvojiti

Srbija
8 (88.9%)
Danska
1 (11.1%)

Ukupno glasova: 0

Anketa završena: Januar 30, 2012, 12:30

Autor Tema: EP Srbija (m)  (Pročitano 302408 puta)

Van mreže KaiserNS

• Mlađi član
  • **
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
Odg: EP Srbija (m)
« Odgovor #195 poslato: Januar 21, 2012, 12:52 »
RIA RIA HUNGARIA

Bio sam na dosadašnjim mečevima u NS imam karte  i za sledeći krug. Mađari igraju sigurno 30% bolje jer praktično igraju na domaćem terenu, kada ne ide publika ih digne na noge. Ta priča o ceni karata je smešna, jer ne vidim da je problem da se napuni "Arena" kad igra Đoković. Nije mi jasno zašto su toliko gurali "Pionir", u NS i Nišu bi podrška sigurno bila mnogo bolja, čak su i Rusi imali bolje navijanje od strane naših navijača u duelu sa Mađarskom. Samo da ne bude puna "Arena" teniskih pozera i možda da se nadamo kakvoj atmosferi. Sramota je da nam svetli obraz grupica Meraklija dok Delije, "najveći" Srbi, stavljaju utakmicu ženske odbojke na prvo mesto. Grobari sigurno sprečeni međusobnim sukobom, ne mogu patriotizmom da napune džepove. Mislim da nam je ovo istorijska šansa da uradimo nešto. S obzirom da favoriti ne blistaju, a i mi smo naučili da ne mogu bekovi da postignu 90% golova, već da postoje krila i pivot, verujem da sa pravom podrškom možemo do medalje, možda i finala. Navijam da Mađari prođu dalje. Iako je novosadska grupa znatno teža, mala je šansa da Hrvati ne prođu i izgube bar 2 meča. Francuzi su završena priča. Mađari ,sa onakvom podrškom, i Španci teško da će imati problema sa Islandom ili Slovenijom, mada sledi invazija Slovenaca u NS.

Van mreže srdjan dimitric

• Starosedelac
  • Ugled: +6/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #196 poslato: Januar 21, 2012, 01:03 »
videcemo sutra kako cemo protiv svaba ako odigramo na nivou prvog kruga mozemo i u finale

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil
« Odgovor #197 poslato: Januar 21, 2012, 01:06 »
Ma kakve Švabe, jeste da imaju taj njihov mentalitet, al' stvarno sam ubeđen u pobedu.

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #198 poslato: Januar 21, 2012, 01:07 »
mislim na igru ne na rez

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #199 poslato: Januar 21, 2012, 01:09 »
Odigraćemo odlično.

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #200 poslato: Januar 21, 2012, 01:16 »
verovacu ti na rec ti i zivkovic ste trenerske legende  :cigara:

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #201 poslato: Januar 21, 2012, 01:20 »
Stavi kintu slobodno.

Kaiser, jesi nosio mađarsku zastavu k'o što si najavljivao?

Van mreže KaiserNS

• Mlađi član
  • **
    • Pogledaj profil
« Odgovor #202 poslato: Januar 21, 2012, 02:06 »
Naravno, gledaću da naučim himnu il bar jednu strofu do meča sa Hrvatskom. Taman ću do tada ozdraviti pa da mogu i pesmom da bodrim igrače, odnosno one 3 koje stalno ponavljaju pa sam uspeo da memorišem ne poznajući jezik.
Mada Dimitrije zabrinula me tvoja sigurnost u našu pobedu. Znam da si večiti optimista, al se uvek setim Partizana u meču s Armanijem i kako te je tu izdalo šesto čulo.
« Poslednja izmena: Januar 21, 2012, 02:09 KaiserNS »

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #203 poslato: Januar 21, 2012, 02:10 »
Da, makar im je jezik lak za učenje. Gde si nabavio zastavu?

Van mreže KaiserNS

• Mlađi član
  • **
    • Pogledaj profil
« Odgovor #204 poslato: Januar 21, 2012, 02:41 »
Drug kupio u Segedinu kad je išao da pazari. Više je zastavica u pitanju 50 X 30, trobojka s grbom. Kako su Mađari na jugu poprilični nacionalisti, na svakom ćošku možeš naći zastavu ili mapu njihove neprežaljene 64 županije koju guraju na gotovo svaki suvenir.

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #205 poslato: Januar 21, 2012, 09:16 »
Čekam da Deki da rezime prvog dela prvenstva. Ono što mogu da primetim na osnovu vidjenog do sada je da su skandinavski navijači došli u malom broju, da su hale lepo umivene, da panduri čuvaju goste, da su Slovenci presrećni što igraju u Vršcu a spavaju u Beogradu.
Takodje svidjaju mi se naši dresovi, izgledamo kao reklamni pano. Drago mi je što makedonci imaju svoj "ćumez" odakle prate utakmice, da ima publike po halama. Zanimljivo mi je bilo čuti kako ljudi iz Dugog sela i Iloka pevaju "Večeras je naše veče..." RTS kao po običaju očajan, nekreativan...a o debilani da ne vidimo kraj utakmice Madjara i Francuza nemam reči.
Toliko od mene, vrsnog poznavaoca rukometa  :uzbudjen:

John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže som jura

• Starosedelac
  • Ugled: +78/-30
    • Pogledaj profil
« Odgovor #206 poslato: Januar 21, 2012, 01:29 »
Istina je da su Norvežani u utakmicu protiv nas ušli pod dojmom rezultata Island - Slovenija i da vjerojatno ono nije bio odnos pravih snaga. Mada bismo ih dobili sigurno i u drugom slučaju.

Što se same Hrvatske tiće, pravu snagu ćemo vidjeti sada u drugom krugu. Protiv Islanda i Slovenije nam je obrana bila tragična i s onakvom obranom se ne bismo imali čemu nadati protiv jačih ekipa. Nadam se da je utakmica protiv Norveške bar mali pomak u tom segmentu. Dobro je i da su se Balić i Vuković oporavili. S njima ćemo biti još jači. Slabije karike su Vori i Kopljar. Vori je van forme očito, a Kopljar je ionako crna ovca. Nama je uvijek kronično falio drugi desni vanjski. Još od vremena Metličića. Krila su odlična. Konačno je i Alilović u formi, barem tako izgleda nakon prvog kruga. Ako nastavi dobro braniti, a podignemo igru u obrani onda možemo pucati na sam vrh. U suprotnom drvena medalja.

Nažalost, moram konstantirati da Duvnjak još uvijek nije prava zamjena za Balića. On je i dalje potreban za igru na visokom nivou.

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +7/-2
    • Pogledaj profil
« Odgovor #207 poslato: Januar 21, 2012, 01:38 »
Хрвати су вероватно темпирали форму за завршницу, док је Србија свесно темпирала за сам почетак (речи селектора), па се надамо да ћемо што дуже издржати.
Voleo sam, volim ga, voleću ga ja.
Jer će ime njegovo večito da sja!

Van mreže ramkens

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #208 poslato: Januar 21, 2012, 01:48 »
SPENS se još jednom pokazao grobljem favorita, posle košarkaške reprezentacije do je doživela i Francuska rukometna. Mada ne treba ih još otpisati, sa tri pobede još imaju šanse za polufinale, grupa sa kojom se ukrštaju je daleko slabija, mada to će koristiti i Španci i Mađari. Biće zanimljivo.

Gledam juče Mađare i par puta mi prošlo kroz glavu koliko mu nam brat Krivokapić dobro došao umesto rastavljenog Stankovića...

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #209 poslato: Januar 21, 2012, 01:58 »
Krivokapić ima minimum 5-6 kg viška.
« Poslednja izmena: Januar 21, 2012, 01:59 Dimitrije BP »