Zašto sam znao da ćeš ti da se javiš.
Da, i za njega je odgovornost na ljudima iz KSS. Čovjeku, niko ali NIKO iz KSS nije došao i rekao: "Da, želimo da igraš za Srbiju", već je tih mjeseci kada se pokrenula priča oko toga za koga će igrati, bilo tekstova po novinama i izjava ljudi iz KSS da nam ne treba, da imamo i boljih od njega.
To što ga je Dule eventualno nagovarao da igra za CG je potpuno irelevantno s obzirom na prethodnu činjenicu.
pfc,kao sto sam vec jednom napisao nema potrebe izmisljati. i sve to zarad klupske obojenosti...a cista je laz da je iko iz kss u novinama izjavio da nam ne treba i da imamo bolje.takva izjava apsolutno nije postojala...
pekovica je kss zvao da igra za srbiju,imali su nekoliko razgovora,ali je on odbio na kraju(a dobro se secam da dugo nije zeleo da se izjasni,pa tako nekoliko meseci posle referenduma,a nakon osvojene titule sa partizanom,kod tegeltije u emisiji nije zeleo da odgovori za koga ce igrati,rekao je da ima jos vremena i sl-tog leta je reprezentacija igrala zadnji put kao scg u svim kategorijama).siguran sam da se vujosevic trudio max da ga ubedi da igra za cg,ali kao sto sam vec jednom rekao nisam siguran da bi i da ga je ubedjivao da igra za srbiju to ista promenilo(zbog caleta).
a zanimljivo kako si se ti slozio tada za caleta,i kako dule nije kriv sto on igra za cg,ali eto kss je kriv...
sto se tice ostale dvojice(a i jos nekih igraca,posebno u mladjim kategorijama,odgovornost je iskljucivo na kss,koje ta tema manje-vise apsolutno ne zanima)...
a svi koji su ovde na forumu dugo setice se jos albiona i njegovih prica,koliko ljude iz kss ta problematika uopste nije zanimala(pre svega kada su u pitanju mladje kategorije).tako je i vucevic zavrsio u cg,jer ga niko iz srbijenije pratio i nije se time bavio.a albion je dobro se secam osim za mirotica prica i da je tada njegov saigrac u realu neki rakocevic(ili rakcevic) koji je igrao pleja,takodje se izjasnjavao kao srbin,ali da ga niko od nasih nije kontaktirao(a doticni je albionu uvek diplomatski odgovarao okotoga za koga ce da igra,uz tu pricu da ga niko nije ni zvao)...
pero,tvoja neka licna odbojnost prema kapicicu(da li zbog oca ili necega drugog ne znam) nema nikakve veze sa ovim,i covek je tada apsolutno sve uradio da pekovic zaigra za srbiju(mislim nije mu slao kriminalce na vrata ili nudio pare,ali ja to stvarno uopste ne smatram u instrumente kojima se igrac ubedjuje,neko mozda smatra da su to legitimni insturumenti ubedjivanja)...
i da se razumemo,o kapicicu kao predsedniku kss nemam ni najmanje dobro misljenje,jer se covek nije previse mesao u svoj posao,ali to sto pekovic igra za cg stvarno nije njegova odgovornost i krivica...