Autor Tema: Košarkaška reprezentacija Srbije  (Pročitano 450449 puta)

Van mreže dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
Odg: Košarkaška reprezentacija Srbije
« Odgovor #555 poslato: Februar 05, 2015, 03:52 »
Malo sam čitao o istoriji naše košarke, pa sam napisao tekst o njenom ocu - Nebojši Popoviću..

http://sportdc.net/sportdc/index.php/kolumne/item/3905-na-gostovanju-nebojsa-popovic-covjek-kosarkas-vizionar

Van mreže shorty

• Starosedelac
  • Ugled: +7/-1
    • Pogledaj profil
« Odgovor #556 poslato: Februar 25, 2015, 08:08 »
http://mondo.rs/a773299/Sport/Kosarka/Nikola-Mirotic-ne-igra-za-Srbiju-zbog-propusta-KSS-tvrdi-Lakic.html

A da je ostala SCG kakav bi ovo tim bio! :eek:

Teodosic/Markovic
Bogdan/Miljenovic
Pavlovic/Kalina
Mirotic/Bjelica/Dubljevic
Vucevic/Pekovic/Krstic

U rangu onog iz Indijanapolisa

Oprostite na offtopic,jace je od mene,kad sam vec postavio ovu vijest za Mirotu :)
« Poslednja izmena: Februar 25, 2015, 08:24 shorty »

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #557 poslato: Februar 25, 2015, 08:21 »
Mirotić, Peković i Vučević, svi oni su deklarisani Srbi, i to cijela Crna Gora zna.

To što makar jedan od njih nije zaigrao za Srbiju,odgovornost je jedino KSS-a i nikoga više.
« Poslednja izmena: Februar 25, 2015, 08:22 VolimPFC »
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže Vanzemaljac Sivi

• Matori član
  • Ugled: +17/-8
    • Pogledaj profil
« Odgovor #558 poslato: Februar 25, 2015, 08:28 »
Pekovica pogotovo:D

Van mreže shorty

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #559 poslato: Februar 25, 2015, 08:37 »
Gledam opet ovaj roster,i zamisljam ove ljude na parketu,jaci roster cak i od Spanaca...jebem ti politiku,brisite sad ovo,samo se iznervirah

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #560 poslato: Februar 25, 2015, 08:41 »
Zašto sam znao da ćeš ti da se javiš.  :D   
Da, i za njega je odgovornost na ljudima iz KSS. Čovjeku, niko ali NIKO iz KSS nije došao i rekao: "Da, želimo da igraš za Srbiju", već je tih mjeseci kada se pokrenula priča oko toga za koga će igrati, bilo tekstova po novinama i izjava ljudi iz KSS da nam ne treba, da imamo i boljih od njega.
   To što ga je Dule eventualno nagovarao da igra za CG je potpuno irelevantno s obzirom na prethodnu činjenicu.
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #561 poslato: Februar 25, 2015, 08:44 »
Gledam opet ovaj roster,i zamisljam ove ljude na parketu,jaci roster cak i od Spanaca...jebem ti politiku,brisite sad ovo,samo se iznervirah

Gagi umjesto Miljena i TOP.  :D

Van mreže Vanzemaljac Sivi

• Matori član
  • Ugled: +17/-8
    • Pogledaj profil
« Odgovor #562 poslato: Februar 25, 2015, 09:00 »
Da, i za njega je odgovornost na ljudima iz KSS. Čovjeku, niko ali NIKO iz KSS nije došao i rekao: "Da, želimo da igraš za Srbiju", već je tih mjeseci kada se pokrenula priča oko toga za koga će igrati, bilo tekstova po novinama i izjava ljudi iz KSS da nam ne treba, da imamo i boljih od njega.
   To što ga je Dule eventualno nagovarao da igra za CG je potpuno irelevantno s obzirom na prethodnu činjenicu.

E, ako je bilo u novinamaTM, moja greska:D

Ma niko ga nije pozvao od ovih nesposobnih iz KSS, ali zato je doticni trener obma dotrcao da mu "eventualno" Objasni sta je dobro za njega:D

Salu na stranu, vise sam iskomentarisao kao zez, da sacekam advokate:P

:D

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #563 poslato: Februar 25, 2015, 09:01 »
kad znamo da je predsednik kss bio kapichic nije cudo sto nijsta nije uradio za srpsku kosarku
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #564 poslato: Februar 25, 2015, 09:41 »
Ali to kaže "rasadnik talenata" Miša Lakić, čovek kome je zabranjeno da se bavi košarkaškim sportom..... Kakva sprdnja

:uzbudjen:
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #565 poslato: Februar 25, 2015, 09:49 »
pfc,kao sto sam vec jednom napisao nema potrebe izmisljati. i sve to zarad klupske obojenosti...a cista je laz da je iko iz kss u novinama izjavio da nam ne treba i da imamo bolje.takva izjava apsolutno nije postojala...

pekovica je kss zvao da igra za srbiju,imali su nekoliko razgovora,ali je on odbio na kraju(a dobro se secam da dugo nije zeleo da se izjasni,pa tako nekoliko meseci posle referenduma,a nakon osvojene titule sa partizanom,kod tegeltije u emisiji nije zeleo da odgovori za koga ce igrati,rekao je da ima jos vremena i sl-tog leta je reprezentacija igrala zadnji put kao scg u svim kategorijama).siguran sam da se vujosevic trudio max da ga ubedi da igra za cg,ali kao sto sam vec jednom rekao nisam siguran da bi i da ga je ubedjivao da igra za srbiju to ista promenilo(zbog caleta).
a zanimljivo kako si se ti slozio tada za caleta,i kako dule nije kriv sto on igra za cg,ali eto kss je kriv...

sto se tice ostale dvojice(a i jos nekih igraca,posebno u mladjim kategorijama,odgovornost je iskljucivo na kss,koje ta tema manje-vise apsolutno ne zanima)...
a svi koji su ovde na forumu dugo setice se jos albiona i njegovih prica,koliko ljude iz kss ta problematika uopste nije zanimala(pre svega kada su u pitanju mladje kategorije).tako je i vucevic zavrsio u cg,jer ga niko iz srbijenije pratio i nije se time bavio.a albion je dobro se secam osim za mirotica prica i da je tada njegov saigrac u realu neki rakocevic(ili rakcevic) koji je igrao pleja,takodje se izjasnjavao kao srbin,ali da ga niko od nasih nije kontaktirao(a doticni je albionu uvek diplomatski odgovarao okotoga za koga ce da igra,uz tu pricu da ga niko nije ni zvao)...

pero,tvoja neka licna odbojnost prema kapicicu(da li zbog oca ili necega drugog ne znam) nema nikakve veze sa ovim,i covek je tada apsolutno sve uradio da pekovic zaigra za srbiju(mislim nije mu slao kriminalce na vrata ili nudio pare,ali ja to stvarno uopste ne smatram u instrumente kojima se igrac ubedjuje,neko mozda smatra da su to legitimni insturumenti ubedjivanja)...
i da se razumemo,o kapicicu kao predsedniku kss nemam ni najmanje dobro misljenje,jer se covek nije previse mesao u svoj posao,ali to sto pekovic igra za cg stvarno nije njegova odgovornost i krivica...
« Poslednja izmena: Februar 25, 2015, 09:54 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #566 poslato: Februar 26, 2015, 08:38 »
  geni su Nenade čudo tako da ne može kaponja samo zato što je nosio crveno beli dres biti bolji od oca mu zločinca, kakvog su političkog opredeljenja moglo je da se vidi i kad je zločinac konačno lipsao
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #567 poslato: Februar 26, 2015, 10:54 »
Jel i Đilas Crnogorac?Mislim Đilas....

Van mreže shorty

• Starosedelac
    • Pogledaj profil