Bobi se može uklopiti.
Pa čak i ako nije za duže od 15 minuta on svojom kvalitetom u napadu u zavisnosti od protivnika može utakmicu da dobije sam.
Već sam zamislio kako će da kara Žabare.....jooj siroti Meli......
Bobi se moze uklopiti? Nisam siguran da Sale i s.stab njega mogu uklopiti defanzivno, tj. prilagoditi ostatak ekipe njemu za ovako kratko vreme ...
I ovo ne kazem zbog mog nekog "strucnog" misljenja, vec zbog Saletove proslogodisnje izjave u vezi Bobija ...
Sale forsira modernu, brzu, kosarku sa dosta preuzimanja ... To Bobi nece moci da isprati, pogoto kad budemo branili pik, on nece moci da izlazi visoko, jos kad na to dodamo Teodocica, tu odbrana puca i na kls nivou, a kamo na EP.
Al' dobro, recimo da ce skrivati i Tea u odbrani, da ce Nedovica nauciti da igra odbranu sa onim fizikalijama (u sta sumnjam, mada, tu je i do Nemanjinog htenja) ostaju SM i DM (koji nece moci da juri brze jedinice ...), sve mi je to dosta tanko, al' videcemo.
Sa drugim pasusom se apsolutno slazem, i nadam se da je ovo sto ja trabunjam o odbrani sa Bobijem na parketu nece doneti prevagu u odnosu na ono sto moze da pruzi ofanzivno, a moze mnogo.
Opet kazem, ako se ima plan da timsksa odbrana sa Bobijem bude na prihvatljivom nivou (15 minuta(?) onda nema prepreke da Bobi ne igra, ali prosle godine je to bio izgovor za Bobijev neodlazak, pa su otisli Rale i Stimac koji takodje nisu nikakvi defanzivci, al' su bili dovoljni za ono zbog cega ih je Sale poveo.