Autor Tema: Košarkaška reprezentacija Srbije  (Pročitano 450433 puta)

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
Odg: Košarkaška reprezentacija Srbije
« Odgovor #735 poslato: Jul 28, 2015, 08:49 »
Koje je to zlo lice selektora?

ako je tebi u redu da selektor na najgori šibicarski način izvređa kolegu trenera samo zato što je rekao istinu da je Bobi igrao povređen onda nije čudo što ne vidiš da tu ima zla. Pritom glavnog inicijatora ove sapunice oko Bobija ne sme da spomene ...

Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #736 poslato: Jul 28, 2015, 12:11 »
Saletu nije trebala ova izjava...bezvezne teorije zavere i narušavanje atmosfere oko ekipe zato što mu zalizani zavrće uši..zbog me pozivanja Vase?
Koliko sam do sad ukapirao iz tog svog mulja...i Duda i Sale itd svi rade za Zalizanog?

Uglavnom možemo da uplatimo tiket što se plasmana na OI tiče... :udaraozid:

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #737 poslato: Jul 28, 2015, 01:30 »
Kako su se razni mediokriteti(pretežno oni kojima je crveno-bela boja u srcu) po društvenim mrežama i medijima obrušili na Saleta zbog toga što je isprozivao pomoćnog Zvezde, koji je pritom idiot, ili još gore Miškov pijun, pošto je jasno čije je maslo ova cijela ujdurma.

Ovaj govnjivi narod i zaslužuje da ga jebe ko stigne.  :pusiga:

Sale majstore, podnesi ostavku i bježi dalje od ove bagre. Ovdje se samo govna i splačine od ljudi cijene.   Eto vi Miško i Čović, pa neka vi vode reprezentaciju.
« Poslednja izmena: Jul 28, 2015, 01:49 VolimPFC »
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #738 poslato: Jul 28, 2015, 01:51 »
Kako su se razni mediokriteti(pretežno oni kojima je crveno-bela boja u srcu) obrušili na Saleta zbog toga što je isprozivao pomoćnog Zvezde, koji je pritom idiot, ili još gore Miškov pijun, pošto je jasno čije je maslo ova cijela ujdurma.

Ovaj govnjivi narod i zaslužuje da ga jebe ko stigne.  :pusiga:

Sale majstore, podnesi ostavku i bježi dalje od ove bagre. Ovdje se samo govna i splačine od ljudi cijene.

baš ga je lepo isprozivao samo je zaboravio da je i njega lično neki strani trener promovisao u košarkaša. za ovo što je izlajao selektor da je ovo normalna država i da on sam ima imalo časti umestzo šibicarske krvi istog sekudna bi mu prestao mandat selektora
Niko se ne bavi šibicarskom politikom naših košarkaških radnika koji bi da podvale San Antoniu nego prozivaju Radovića što je u nekom razgovoru naivno priznao da je Bobi igrao povređen( čak i za Radovića to nije ništa čudno već pohvlano) pa sad kad su Ameri ukapirali da hoće da ih namagarče kriv je neki tamo "stranac" kojem Sale nacionale hoće žutu traku oko ruke da nametne. U svemu tome naravno i zalizani ima svoj interes i preko svojih novinara je vešto uvukao selektora u prljavo blato a ovaj šibicar stari po naliku na svog tatka upecao se  kao som na bućku

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #739 poslato: Jul 28, 2015, 02:39 »
Ne znam da li se sjećaš poruka na tviteru Miška poslije pozivanja Pota umjesto Micića. Prenijete su one i po medijima. Miško je neviđeno popizdio, nikada čovjek tako nešto nije pisao, samo što nije počeo da psuje i vrijeđa Đorđevića.
To se desilo 18. Jula, a izjava Radovića o Bobiju 20. Jula jednom Izraelskom mediju.  Zašto je bitno to odakle je medij?
Pa zato što je Izraelski košarkaški novinar Dejvid Pik(koji Mišku služi za plasiranje dezinformacija i podizanje cijene igračima), preveo poslije to i napisao članak za jedan od najuticajnijih Američkih sportskih portala "Bleacher Report".

Ne znam za tebe, ali ja ne vjerujem u slučajnosti.

Evo ti i Miškovi tvitovi:

https://twitter.com/MiskoRaznatovic/status/622505578972205056
https://twitter.com/MiskoRaznatovic/status/622506179055517696
https://twitter.com/MiskoRaznatovic/status/622506431791636480

« Poslednja izmena: Jul 28, 2015, 02:40 VolimPFC »
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #740 poslato: Jul 28, 2015, 02:49 »
 o Mišku i njegovom poslovanju naravno da mislim sve najgore ali to nije razlog da selektor reprezentacije na najgori mogući način izvređa kolegu trenera koji je totalno nebitan u celoj ovoj priči i samo je iskorišćen od strane zalizanog. umesto da ukaže na pravog krivca selektor se na ponavljam najgori mogući način obrusio an radovića koji je ovde totalno nebitan u celoj priči. Marjanović je igrao povređen to znamo svi koji pratimo košarku a zalizani to sad koristi u ratu protiv selektora i samo je vešto podmetnuo radovića u celu priču a selektor brže bolje pokazao svoju netrpeljivost prema neSrbima i totalno se obrukao kao čovek. verujemd a mu đilas već danas sprema neko novo saopštenje kako bi ispeglao gluposoti koje je izneo u svojoj izjavi. Dovoljno je bilo da ukaže na rad pomenutog menadžera a ne da vodi rat protiv "stranaca" i klupskih činovnika a prećuti ko je glavni krivac

Ako je povređen Bobi treba da preskoči pripreme ako je zdrav vratiće se koliko mu klub dopusti kao i svakom NBA igraču     
« Poslednja izmena: Jul 28, 2015, 02:50 Blefer »

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #741 poslato: Jul 28, 2015, 03:00 »
o Mišku i njegovom poslovanju naravno da mislim sve najgore ali to nije razlog da selektor reprezentacije na najgori mogući način izvređa kolegu trenera koji je totalno nebitan u celoj ovoj priči i samo je iskorišćen od strane zalizanog. umesto da ukaže na pravog krivca selektor se na ponavljam najgori mogući način obrusio an radovića koji je ovde totalno nebitan u celoj priči.

ovo je uskakanje samom sebi u usta... Kako je Radović nebitan kada je sve to rekao? I kako nije kriv ako je dopustio da bude trulex krpa nekog drugog čoveka? Da je nebitan sedeo bi i radio posao pomoćnog trenera neke ekipe, a ne ispod žita obavljao posao Miškovog PR-a.

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #742 poslato: Jul 28, 2015, 03:02 »
I jedan i drugi ste upravu.

Mislim da je Đorđević gadno pogrešio.Ali  da li je moguće da Ražnatović  baš sve drži  u  šahu   i

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #743 poslato: Jul 28, 2015, 03:05 »
Da je Radovića naveo da  sve kaže iako smo znali i svi su to videli ko je gledao finalnu seriju da je Bobi bio povređen  da kaže najvecem tračeru Dejvidu Piku i ostalo je poznato.

Sad će zbog ovog hladnog rata Zalizanog i  Đorđevića popušiti svi....

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #744 poslato: Jul 28, 2015, 03:40 »
nemam ja razlog da branim nikoga u ovoj priči, ali prostim slaganjem stvari, vidim da Saša radi u interesu reprezentacije, jer igranje Bobija jeste interes reprezentacije Srbije (makar mene i ne bi nešto brinulo njegovo neigranje), a Miško i Radović?

Pa iskrneo, osim ličnih, ne vidim neke šire interese...

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #745 poslato: Jul 28, 2015, 03:48 »
Najjaci komentar na ovim Miskovim tvitovima:

Citat
Selektore,ne dozvoli da ti Djordjevic kroji reprezentaciju!

:clap: :klanja: :smeh3:
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #746 poslato: Jul 28, 2015, 04:17 »
I tako su nam zgadili ono što smo čekali mesecima..... :povraca:

A da nije ni počelo...
« Poslednja izmena: Jul 28, 2015, 04:18 ladja »

Van mreže Vanzemaljac Sivi

• Matori član
  • Ugled: +17/-8
    • Pogledaj profil
« Odgovor #747 poslato: Jul 28, 2015, 05:35 »
Sale Djordjevic je Legenda ...
Ja kao ganci mu ne zameram uopste na izjavi, ne samo na ovoj, vec i na svakoj koju je dao kao Selektor, a ticala se Zvezde dirktno ili indirektno.
Jesu neke njegove izjave diskutabilne i moze se polemisati o tome ...

Naravno da ovim ne mislim kako je Borko svesno pogresio, jbg. desava se, kazes nesto iz najbolje namere i jednistavno se obije o glavu.  Mada, da se ne prica-ne prica se o tome, pogotovo sto dosta igraca igra povredjeno...

Podrska i Saletu i Borku, nadam se da drugopomenuti ovo nije uradio smisljeno od stane "legende" i Zalizanog menadzera, koji usput receno nema nijednog igraca u reprezentaciji medju nosiocima :P

Jos jedna stvar ... Bobi nije igrac za reprezentaciju ( na moju veliku zalost) , ne zato sto nema kvalitet za to, stavise, ima ga i pokazao je to u sezoni iza nas, ali ... Voleo bih da gresim, i da za ovako kratko vreme uklope Bobija koncepcijski za turnirski sistem takmicenja, koji je dosta specifican (i turnir i Bobi :))

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #748 poslato: Jul 28, 2015, 05:49 »
Bobi se može uklopiti.

Pa čak i ako nije za duže od 15 minuta on svojom kvalitetom u napadu u zavisnosti od protivnika može utakmicu da dobije sam.

Već sam zamislio kako će da kara Žabare.....jooj siroti Meli......

Van mreže Vanzemaljac Sivi

• Matori član
  • Ugled: +17/-8
    • Pogledaj profil
« Odgovor #749 poslato: Jul 28, 2015, 06:25 »
Bobi se može uklopiti.

Pa čak i ako nije za duže od 15 minuta on svojom kvalitetom u napadu u zavisnosti od protivnika može utakmicu da dobije sam.

Već sam zamislio kako će da kara Žabare.....jooj siroti Meli......
Bobi se moze uklopiti? Nisam siguran da Sale i s.stab njega mogu uklopiti defanzivno, tj. prilagoditi ostatak ekipe njemu za ovako kratko vreme ...
I ovo ne kazem zbog mog nekog "strucnog" misljenja, vec zbog Saletove proslogodisnje izjave u vezi Bobija ...
Sale forsira modernu, brzu, kosarku sa dosta preuzimanja ... To Bobi nece moci da isprati, pogoto kad budemo branili pik, on nece moci da izlazi visoko, jos kad na to dodamo Teodocica, tu odbrana puca i na kls nivou, a kamo na EP.
Al' dobro, recimo da ce skrivati i Tea u odbrani, da ce Nedovica nauciti da igra odbranu sa onim fizikalijama (u sta sumnjam, mada, tu je i do Nemanjinog htenja) ostaju SM i DM (koji nece moci da juri brze jedinice ...), sve mi je to dosta tanko, al' videcemo.

Sa drugim pasusom se apsolutno slazem, i nadam se da je ovo sto ja trabunjam o odbrani sa Bobijem na parketu  nece doneti prevagu u odnosu na ono sto moze da pruzi ofanzivno, a moze mnogo.

Opet kazem, ako se ima plan da timsksa odbrana sa Bobijem bude na prihvatljivom nivou (15 minuta(?) onda nema prepreke da Bobi ne igra, ali prosle godine je to bio izgovor za Bobijev neodlazak, pa su otisli Rale i Stimac koji takodje nisu nikakvi defanzivci, al' su bili dovoljni za ono zbog cega ih je Sale poveo.