Nije mi jasno gdje je nestala ta volja da se igra svim srcem za reprezentaciju. Bodiroga, Gurović, Divac i ostali su bili milion puta veće zvijezde od ovih sada, pa ipak su uvjek igrali za reprezentaciju, čak i povrijedjeni (Sale), pod inekcijama (Danilović), ali su davali svoj maksimum. Ovi sada su
..
Gde si gurnuo Divca, pored Bodiroge
Taj je igrao samo kad se njemu igralo. Od 95-02 je bio na 4 od 8 velikih takmičenja, a samo za 98. je imao opravdanje zbog LO. A i kada je igrao, bio je poznat po lenjosti na pripremama, pogotovo ako se radilo o jutarnjem treningu.
On i Rebrača su bili jedini u tom našem najuspešnijem periodu koju su voleli da "propuštaju" reprezentativne akcije, doduše imali smo sreće da su se njih dva barem rotirali. A nemoj da te čudi to što su se ovi koji su trebali da ih naslede upravo ugledali na njih. Pa u periodu 02-07 kad su te nove "NBA" zvezdice trebale da preuzmu nošenje reprezentacije, nikad a se nisu mogli skupiti. Ako se izuzme 05, kad je falio "samo" Stojaković...
Zato me je i bilo sramota tokom ovi OI, dok sam gledao ove matore Argentince kako se još uvek bore, a pratkično svi im igraju redovno preko decenije, a neki i više, a isto se može reći i za Špance.
Sad ovu generaciju ne mogu da krivim što se toga tiče, igraju barem redovno, osim nekih problema sa povredama, uzeli su već medalju, kad su bili na vrhuncu igrali polufinale SP gde su pokradeni za finale. Tako da ih pljujem nešto, baš i ne mogu.