Autor Tema: Košarkaška reprezentacija Srbije  (Pročitano 451009 puta)

Van mreže dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +7/-2
    • Pogledaj profil
Odg: Košarkaška reprezentacija Srbije
« Odgovor #122 poslato: Avgust 28, 2012, 09:02 »
Сад смо земља баскета!  :clap:
Voleo sam, volim ga, voleću ga ja.
Jer će ime njegovo večito da sja!

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #123 poslato: Avgust 28, 2012, 09:43 »

ja koliko vidim vreme je dudi da ide...nek zavrsi kvalifikacije i valjda ep ako se tamo plasiramo uz ovakvu igru(a ipak verovatno hocemo,jer je i prosireno ep) i da mu se zahvalimo za sve ucinjeno i da ide dalje...

ne kazem da je prevazidjen trener,da nema pojma i sl, i dalje je vrhunski trener,jedan od najboljih, ali ocigledno iz nekih razloga vise ne konstrolise situaciju na pravi nacin,mi iz takmicenja u takmicenje sve gore i gore igramo.i ovo vise nema smisla...  :no:
« Poslednja izmena: Avgust 28, 2012, 09:45 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #124 poslato: Avgust 28, 2012, 09:45 »
bruka...
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže shorty

• Starosedelac
  • Ugled: +7/-1
    • Pogledaj profil
« Odgovor #125 poslato: Avgust 28, 2012, 09:46 »
dje da nadjem tabele ostalih grupa,da vidim kakva je situacija sa najboljim treceplasiranim ekipama  :udaraozid:

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #126 poslato: Avgust 28, 2012, 09:48 »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže deda

• Starosedelac
  • Ugled: +50/-4
    • Pogledaj profil
« Odgovor #127 poslato: Avgust 28, 2012, 09:55 »
Boli nas tuki...Mi smo sampioni 3 na 3

Van mreže dejo94

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #128 poslato: Avgust 28, 2012, 09:59 »

BRUKA i SRAMOTA...

Da li oni znaju čiji dres nose? Glavni fazon je to što ako ne odemo na ovo EP, nema nam ni SP tako da ćemo sve tamo do 2014. god kada počinju nove kvalifikacije za EP odmoriti od reprezentacije.

Duda bi trebao da se povuče, jer mu ovo stvarno ne treba, da se muči sa umišljenim konjima..

Mi smo bili zemlja košarke kada smo se zvali Jugoslavija, od kada se zovemo SCG ili Srbija imamo samo jednu medalju (2003. - 2012.)...
Košarka se i zvanično pridružila fudbalu po uspješnosti..

Van mreže nerminh74

• Mlađi član
  • **
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #129 poslato: Avgust 28, 2012, 10:20 »

BRUKA i SRAMOTA...

Da li oni znaju čiji dres nose? Glavni fazon je to što ako ne odemo na ovo EP, nema nam ni SP tako da ćemo sve tamo do 2014. god kada počinju nove kvalifikacije za EP odmoriti od reprezentacije.

Duda bi trebao da se povuče, jer mu ovo stvarno ne treba, da se muči sa umišljenim konjima..

Mi smo bili zemlja košarke kada smo se zvali Jugoslavija, od kada se zovemo SCG ili Srbija imamo samo jednu medalju (2003. - 2012.)...
Košarka se i zvanično pridružila fudbalu po uspješnosti..
nemogu da vjerujem da neko napokon shvata realnostmada ste bili do turske/francuske sila

Van mreže dejo94

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #130 poslato: Avgust 28, 2012, 11:32 »

Nije mi jasno gdje je nestala ta volja da se igra svim srcem za reprezentaciju. Bodiroga, Gurović, Divac i ostali su bili milion puta veće zvijezde od ovih sada, pa ipak su uvjek igrali za reprezentaciju, čak i povrijedjeni (Sale), pod inekcijama (Danilović), ali su davali svoj maksimum. Ovi sada su   :no:  ..

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #131 poslato: Avgust 29, 2012, 12:59 »
Не прокоментарисах успјех баскеташа!  :aplauz: Свака част момцима,феноменална ствар! Ако ко треба да мало уложи у полигоне и кошеве,онда треба код нас! Пошто рачунам да је и у Србији и овдје у ЦГ слична прича,примијетио сам да је задњи кошаркашки терен у Подгорици направљен прије више од 10 година...туга.На кош ђе ја долазим зна бити преко 30 људи,буквално ако изгубиш партију можеш ићи кући јер паузираш 7-8 мечева...дајте терена ако нисте ћорави.

Што се тиче Израела,нисам гледао,појма немам шта се дешавало.Квалификације ће се проћи ваљда,а за остало...отом потом...
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže ramkens

• Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #132 poslato: Avgust 29, 2012, 02:59 »

Nije mi jasno gdje je nestala ta volja da se igra svim srcem za reprezentaciju. Bodiroga, Gurović, Divac i ostali su bili milion puta veće zvijezde od ovih sada, pa ipak su uvjek igrali za reprezentaciju, čak i povrijedjeni (Sale), pod inekcijama (Danilović), ali su davali svoj maksimum. Ovi sada su   :no:  ..

Gde si gurnuo Divca, pored Bodiroge  :nono:

Taj je igrao samo kad se njemu igralo. Od 95-02 je bio na 4 od 8 velikih takmičenja, a samo za 98. je imao opravdanje zbog LO. A i kada je igrao, bio je poznat po lenjosti na pripremama, pogotovo ako se radilo o jutarnjem treningu.  :))

On i Rebrača su bili jedini u tom našem najuspešnijem periodu koju su voleli da "propuštaju" reprezentativne akcije, doduše imali smo sreće da su se njih dva barem rotirali. A nemoj da te čudi to što su se ovi koji su trebali da ih naslede upravo ugledali na njih. Pa u periodu 02-07 kad su te nove "NBA" zvezdice trebale da preuzmu nošenje reprezentacije, nikad a se nisu mogli skupiti. Ako se izuzme 05, kad je falio "samo" Stojaković...

Zato me je i bilo sramota tokom ovi OI, dok sam gledao ove matore Argentince kako se još uvek bore, a pratkično svi im igraju redovno preko decenije, a neki i više, a isto se može reći i za Špance.

Sad ovu generaciju ne mogu da krivim što se toga tiče, igraju barem redovno, osim nekih problema sa povredama, uzeli su već medalju, kad su bili na vrhuncu igrali polufinale SP gde su pokradeni za finale. Tako da ih pljujem nešto, baš i ne mogu.

Van mreže dejo94

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #133 poslato: Avgust 29, 2012, 01:02 »
Iskreno ja se sjećam od Istanbula 2001. kada sam imao 7 godina. Za te ranije priče sam samo slušao i gledao na YT.  :)

Inače moram da priznam da u sobi imam nekoliko postera, a da mi je jedino uramljen Indijanapolis 2002. god. Pored svih ovih sportista koje sada imamo i koje smo imali meni je i dalje omiljeni Dejan Bodiroga. To je bio genijalac, majstor na terenu, ali i veliki čovjek. Dobro malo je i uticalo to što smo imenjaci  ;D ..

[youtube=622,350]http://www.youtube.com/watch?v=4W2U136ZEHg[/youtube]

P.S. Ne znam da li sam ikad napisao da sam ime dobio po Geniju. Pošto je tata veliki "ciganin" (on kaže dok smo bili "cigani" Evropa nas se plašila, od kada smo "delije" ne znamo šta je to Evropa) bila je dilema ili Darko ili Dejan. Srećom izabrao je ovo drugo..  ;D

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #134 poslato: Avgust 29, 2012, 02:13 »
Imam ja dva druga,Darko i Dejan...otac im je kupio novi televizor da bi imao dje da gleda Bari...ili Bajern,nisam siguran...ovaj prvi je jos kao mali presao da navija za Partizan...drugog podjebavam godinama.Tata im je definitivno bolje prosao.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.