Autor Tema: FK Partizan 2012/13  (Pročitano 394439 puta)

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
Odg: FK Partizan 2012/2013
« Odgovor #795 poslato: Februar 20, 2013, 02:42 »
Ja sam mu zahvalan(Miljkonu) za onaj spasen siguran gol protiv cigana(139. derbi na Marakani, dobili 1:0 Moreira), ovo ostalo je, da budem blag, pa da kazem za zaborav...  :cigara:
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #796 poslato: Februar 20, 2013, 05:25 »
Svaka ti cast ako si zaboravio  :smeh3:
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #797 poslato: Februar 20, 2013, 05:54 »
Mislim da si pogresno skapirao  :cigara:  htjedoh reci, bolje da se ne prisjecamo ovog ostalog, od Sampdorije pa nadalje...   :D
« Poslednja izmena: Februar 20, 2013, 05:55 VolimPFC »
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +7/-2
    • Pogledaj profil
« Odgovor #798 poslato: Februar 20, 2013, 06:45 »
Meni je vrhunac njegove inteligencije bio letos u kvalifikacijama za LŠ kad je pokušao da zaobiđe igrača ispred našeg gola.  :smeh3: Ili to beše kval. za LE.  :zbunjen: Ne znam, i ja pokušavam da zaboravim te bravure.
« Poslednja izmena: Februar 20, 2013, 06:50 Боки »
Voleo sam, volim ga, voleću ga ja.
Jer će ime njegovo večito da sja!

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil
« Odgovor #799 poslato: Februar 20, 2013, 07:12 »
Meni je vrhunac njegove inteligencije bio letos u kvalifikacijama za LŠ kad je pokušao da zaobiđe igrača ispred našeg gola.  :smeh3: Ili to beše kval. za LE.  :zbunjen: Ne znam, i ja pokušavam da zaboravim te bravure.
:smeh1: :smeh1: :smeh1:  Dobro si me podsetio. To je bilo protiv Rubina, u gostima. :clap: :clap: :clap:

[youtube=622,350]http://www.youtube.com/watch?v=3EP9paw1dbo[/youtube]

Osećaj za prostor.  :uzbudjen: :uzbudjen: :uzbudjen:  Šteta što mu je ispala palica, a i ko zna gde je pak. I onda još širi ruke nakon gola. :smeh4:
« Poslednja izmena: Februar 20, 2013, 07:17 Dimitrije BP »

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +7/-2
    • Pogledaj profil
« Odgovor #800 poslato: Februar 20, 2013, 07:47 »
To je to.  :))
Voleo sam, volim ga, voleću ga ja.
Jer će ime njegovo večito da sja!

Van mreže Bajro Župić

• ex Žilijen
  • Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
  • I to je to. Mi i Oni. Jedno brdo, dva univerzuma
    • Pogledaj profil
« Odgovor #801 poslato: Februar 24, 2013, 09:16 »
[youtube=622,350]http://www.youtube.com/watch?v=Tzu0zuh1z-Q[/youtube]

:aplauz:

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #802 poslato: Februar 25, 2013, 10:43 »
Hoće li više ovo počinjati!!!

Nedostaje mi JSL, sportski mazohista poput mene i posle svega ne može bez domaćeg fudbala, jednostavno fali mi. Na stranu lopovska uprava, nepismen trener i nesposobni igrači, ali jedva čekam proleće i bleju sa penzosima na Istoku.

Proleće u Beogradu je najlepše u Studenjaku, na Bulevaru kod pravnog i na JNA. Nadam se da će blasavi Vermez konačno napraviti neki kontinuitet, na kraju krajeva, ostavili smo boljeg Šćepovića, Luka ima manji stomak od Tomića, Kojiić je za 3 klase bolji od Zumbije, Mitrović je (valjda  :eek: ) pametniji, Ninković sigurno nije  :kafa: , Lazar praktično i nije naš...

Ostaju problemi na bekovskim pozicijama.

Kažu da Brašanac zauzima mesto Kamare, da je odradio odlične pripreme  :palac:
« Poslednja izmena: Februar 25, 2013, 10:44 Zgembo Adislić »

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #803 poslato: Februar 25, 2013, 11:13 »
zgemba,kad spominjes stomake,ortak se frapirao kada je video lolu smiljanica na malom fudbalu,kaze ko veteran,stomacinu pustio,kaze izgleda kao sve ali ne kao profesionalni igrac(pisao sam svojevremeno o tome),tako da se nista ne brini,otisao je tomic,ali lola je tu  :clap: :clap: :clap:
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Losmi

• Starosedelac
  • Ugled: +1/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #804 poslato: Februar 25, 2013, 12:22 »
Miljkovic i fudbal, kao ja i paraglajding.
Partizan ima Duška Radovića, a Zvezda Acu Lukasa

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #805 poslato: Februar 25, 2013, 02:23 »
zgemba,kad spominjes stomake,ortak se frapirao kada je video lolu smiljanica na malom fudbalu,kaze ko veteran,stomacinu pustio,kaze izgleda kao sve ali ne kao profesionalni igrac(pisao sam svojevremeno o tome),tako da se nista ne brini,otisao je tomic,ali lola je tu  :clap: :clap: :clap:

hm, mislim da je to manji problem...

Lola je klasičan srpski zadnji vezni. Kod nas je ta pozicija evoluirala u nekom krivom pravcu. Dok u celom svetu zadnji vezni učestvuje u igri, čak i daje golove s vremena na vreme (recimo Yaya, taj tip) kod nas su se ti igrači pretvorili u krljače na sredini terena koji samo kvare igru protivnika a u napadu ne izlaze dalje od centralnog kruga.

Dakle, tu je potrebno samo da budeš borben, da imaš taj pit bull stav, i navijači će te obožavati, jer dođavola, on se trudi, to je bitno. To što nijedan pas duži od 7-8 metara ne može pronaći saigrača, to je manje bitno.

U Partizanu Medo nije dao nijedan gol tokom svog staža, mislim da ni Lola ne pamti. U CZV je to Mijailović, nekada Nenad Kovačević, dakle obične osice koje kupuju borbenošću svoje mesto u timu kod nepismenih trenera koje impresionira namrštena faca fudbalera.

Stoga Loli stomak neće smetati, njegov radijus kretanja je minimalan, lako se odmara... Kod Tomića je drugačije, to se baš osetilo, on je po prirodi kreativac + brzinac, tu zaista moraš biti u formi da bi opravdao svoje mesto.

Lola, MIćko, Duljaj, Nađ, Piksi Kovačević... to je fudbal koji bi prosečan srpski ragbista mogao igrati nakon mesec dana treniranja.  :no:

Van mreže ramkens

• Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #806 poslato: Februar 25, 2013, 02:48 »
Pravda za svakog Gatuza, osvajača svega što se može osvojiti  :palica:

« Poslednja izmena: Februar 25, 2013, 02:49 ramkens »

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #807 poslato: Februar 25, 2013, 03:37 »
eh, lako je trpiti jednog Gatuza kada ispred sebe ima Kaku, Pirla i Sedorfa koji su "popili svo fudbalsko znanje ovog sveta"  :whistling:

Ali ostali klubovi koji nisu te sreće ne mogu sebi priuštiti da u veznom redu imaju jednog takvog fudbalskog analfabetu (uz dužno poštovanje Đenaru)  :D

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil
« Odgovor #808 poslato: Februar 25, 2013, 03:40 »
Duci i Albert nikako ne idu u istu rečenicu sa ostalima gore nabrojanim.

Van mreže Losmi

• Starosedelac
  • Ugled: +1/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #809 poslato: Februar 25, 2013, 04:53 »
Lola, MIćko, Duljaj, Nađ, Piksi Kovačević... to je fudbal koji bi prosečan srpski ragbista mogao igrati nakon mesec dana treniranja.  :no:

ovde ima malo preterivanja. Prvo Duljaj ne ide u istu recenicu sa ovim fudbalskim analfabetama.
Drugo, uloga modernog zadnjeg veznog nije nesto sto smo mi izmislili. Nasi su samo blago termicki obradjeni i prilagodjeni lokalnim uslovima  ;) Lola moze i sa stomakom, a mali Micko kad da gol, Delije ulecu na Marakanu. Slazem se oko njih, da od fudbala znaju vrlo malo.

ipak, u fudbalu je bilo itekako dobrih zadnjih veznih fudbalera. U krajnjem slucaju i Pirlo je zadnji vezni, a setimo se samo Makelelea, Vijere, Jokanovica, jedan Desaji je na pocetku karijere bio fantastican zadnji vezni, dao je gol Barsi u finalu KES-a 4:0 u Atini. Sada je De Rosi iz Rome izvanredan na toj poziciji, Xavi je zadnji vazni, samo se u Barsi svi mnogo krecu, pa je utisak da je on dosta ofanzivan, ali cinjenica je da igra u paru sa Buskecom iza Inijeste, Pedra, Fabregasa i Mesija
Partizan ima Duška Radovića, a Zvezda Acu Lukasa